Lži a nevěra ve vztahu: Jak se s tím psychicky vypořádat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.2.26 23:20
@Milovnik_klitorisu píše: Více

Ach jo, další zoufalec na emimi, který se snaží svoje nefungující modely šířit dál :zed:
Kdybys potřeboval zhubnout, taky nepůjdeš za někým, kdo má nadváhu, že ne?
Tak stejně je nevhodné, aby někdo, kdo si žádný vztah nedokázal udržet, radil někomu jak to udělat ;)
Navíc radíš úplně scestně, protože v tomhle případě je pro zakladatelku lepší, že se toho klenotu zbavila. I když ji to teď moc bolí.

• Citovat
  • Upravit
36404
11.2.26 05:56

Zažila sem něco podobného. Ex mě nechal pár týdnů před svatbou. Pak vyplavalo na povrch, že měl taky několik let paralelní vztah. Trvalo mi to skoro dva roky než sem se přes to přenesla.
Bude líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
11.2.26 14:08

Holka, ty normálně slav. Buď ráda, že sis ho nevzala a nemáte děti, to by bylo složité. Takhle prostě začneš znova s někým lepším. :kytka:
Fakt nechápu, proč se ten mamlas s tebou nerozešel? Proč tě takhle dlouho vodil za nos, když nemáte děti ani majetky? To je fakt ubožák. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.2.26 18:28

Děkuji za povzbuzující komentáře a omlouvám se za další příspěvek, ale je těžké udělat za tak dlouhým vztahem tlustou čáru. Za tři měsíce jsem zhubla 7 kilo, spím sotva dvě hodiny denně a každý den pláču.

Někdy si vzpomenu, jakou mi byl oporou, když byla maminka nemocná. Pak ale znovu čtu ty zprávy (některé jsem použila při konfrontaci, když vše popíral) a cítím hněv a znechucení při představě, co dělal přes den a večer si lehl ke mně do postele.

On toho ani tolik nepsal, spíš jí dával za pravdu a občas ty představy přiživil nějakým dárkem, fotkami nebo jiným gestem.

Jména jsem začernila, nechci z toho dělat hon na čarodějnice, jen ukázat, co jsem četla. Nevěřím, že si to někdo dokáže představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
11.2.26 18:39

Jaj, no to je ale příšernej slovní průjem 8o tu má dost pravděpodobně za trest :mrgreen: Bych jim to snad i přála :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
11.2.26 18:48
@ruzovasrnka píše: Více
:palec: přesně tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
11.2.26 19:23
@Iva787 píše: Více

Co by jí měl ty povrchni pindě, co se sama chválí až do nebes asi napsat? Hlavně si to neber osobně, ona tě potřebovala shodit, protože jsi měla něco, co ona chtěla. Jeho. A on je jak pejsek, jen kejvá aby si pak zapr.al :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
11.2.26 19:42

Chudák holka se snaží manipulovat, ale nejde jí to. Bohužel nemá co nabídnout, tak se v něm snaží natvrdo vyvolat dojem, že ona je ta lepší (vzhledem) a měl by si vybrat ji. Nic víc nemá. Ta do toho ale musela investovat za ty 4 roky hodně energie. Ten tvůj jouda nemá na to, aby budoval nějaký vztah, prostě někde je a bere, co se namane. Jako matka dítěte ti říkám, buď ráda, že ses ho zbavila. Tohle jako otce dítěte nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
11.2.26 19:49

Bouchni bublinky, a oslav že ses zbavila takovýho ubožáka. A jako bonus si našel takovou slepici, co mu věřila takový žvásty. Karma je zdarma, toho se neboj. Bolí to, ale to přejde. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
11.2.26 20:31

Ale tak hlavně že má ty tvářičky. :D
Hele, kdyby mi chlap 4 roky zahýbal, tak by to byl šok. Ale kdybych zjistila, že mi zahýbal s takovou manipulativní primitivkou, tak by klesl do totálního propadliště dějin mého života. Nápadlo tě, že tohle o něm taky něco vypovídá? Když se tahá s takovou blbkou?
No, ať jde za ní, budou si rozumnět.
Protože víš jak, když za ní nepůjde, tak psychicky onemocní. :jazyk:
Tohle je neskutečná parodie na zoufalou milenku s IQ na úrovni mentálního handicapu.
Normální chlap by takovou hlupačku dávno kopl do prdky i s jejími tvářičkami a kozičkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6797
11.2.26 20:43

Reknu ti to jako chlap, bud rada, ze ses ho zbavila…najdi v sobe hrdost a sebeuctu! S timhle jso chtela.mit dite?? Tohle si musis rikat ted kazdy den misto place, dokud to to neprestane byt lito a poucit se z toho…Chces mit hezky vztah a rodinu, tento borec do tohoto scenare absolutne nepatri…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6797
11.2.26 20:52
@bigl píše: Více

Naprosto presne, ta drobna blondynka s malyma prsickama je desive luxusni manipulatorka…az ji musim skutecne zatleskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.2.26 21:27

On nechtěl přiznat, že jeho chování zničilo náš vztah. Všechno mi vyčítal – věci, které jsem prý řekla před lety. Když jsem popírala, že něco takového řekla, tvrdil, že si to jen nepamatuju. Vyčítal mi i Vánoce i dovolené, protože jsme je trávili jen tam, kde jsem chtěla já. Předtím chtěl, abych plánovala dovolené já, prý jsem v tom lepší. Já jsem byla ochotná věnovat hodně času hledání levných letenek a hezkého hotelu za dobré peníze…

Když jsem si přečetla jejich zprávy…to byly její názory – přitom mě vůbec neznala. Ale udivuje mě, že 36letý muž mi to se vší vážností prezentoval jako svou pravdu.

Dokonce už v první polovině minulého roku jsem byla z jeho chování dost nešťastná. Ptala jsem se ho, jestli by se na čas neskusil odstěhovat, když měl jeho bratr volný byt. Slečně z recepce dokonce napsal, že jsem to navrhla, a neodešel. A to, že neodešel, si vysvětlila takto (a mimochodem já nejsme žádná psycholožka, mám korporátní práci):

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
11.2.26 21:40

Tvl, to jí píše AI, takové plky? 8o
To ani není možné, že ten chlap měl trpělivost to číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
11.2.26 21:49

Spise me desi, ze ten pan rekl tolik detailu te tvarickove mrkaci panence. Delal ze sebe evidentne chudacka co je nestastny, cele detstvi a zivot krusny, z tebe harpii a ona mu to vse veri… to on je slusny manipulator, vyssi liga nez ta prihloupla panenka…takoveho pana nechces, slavila bych kazdy den ze jsem se ho zbavila vcas… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí