Lži a nevěra ve vztahu: Jak se s tím psychicky vypořádat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5413
15.2.26 11:28
@Iva787 píše: Více
Á, zlatokopka! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
15.2.26 11:30

Pravděpodobně jen úlet, který Tvůj (ex)partner neukočíroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.2.26 12:09

Má slušnou kancelářskou práci, vysokoškolské vzdělání, za ta léta už i nějaké úspory. Já mám všechno z toho také, pro mě, normální chlap. V očích 25 leté recepční, která školu nedodělala, to možná je slušný úlovek. Chlapci jejího věku jí dárky určitě nekupují, tak to jí určitě učarovalo.

A holka je podle mě povahově pravý opak mě. Já jsem ho poznala po škole, oba jsme měli spolubydlící, poprvé když mě pozval k sobě na večeři uvařil mi párky :lol: Nic jiného neuměl. Neměl ani auto a ve své první práci vydělával méně než já. Já jsem ho měla rada protože jsem byla přesvědčená, že má dobré srdíčko a byli jsme celý nadšený když jsme si vyšli na pěknou večeři nebo jsme nekam vycestovali a něco i viděli a zažili. A bylo to fajn, kdybych měla vrátit čas, přesně to bych v té době chtěla mít. Upřímně, pokud bych mohla něco poradit 25 leté holce tak by to bylo sakra bav se, cestuj, udělej si školu, proč se tak zoufale honíš za životem třicátnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.2.26 17:01
@Takco píše: Více

Protože tím, že v tom pokračoval tak dlouho, už našemu vztahu nedal vlastne žádnou šanci. Musel vědět, že až to zjistím, zničí mě to – a i kdybych se to nedozvěděla, jeho chování bylo frustrující a náš vztah pomalu ničilo. Očividně tam byl nějaký problém, ale kdykoli jsem o něm chtěla mluvit, otočil to proti mně a začal mi něco vyčítat. Těžko se mluví o problémech, když mezi námi stojí tak velké tajemství. Jen prodlužoval moje trápení a viděl to, v nějakém bodě měl říct dost a udělat nějaké rozhodnutí. A do toho si ještě slečna recepční dělala psychoanalýzu nás dvou, nebo se snažil o šikanu, nebo kdo ví co to bylo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
15.2.26 21:57

@Iva787
Takového chlapa ale přece už nechceš. I kdyby ti klečel u nohou a sypal si popel na hlavu. Buď ráda, že to milenka provalila. U mě by nejvíc klesl ne tou nevěrou, ale tím, s jakou hlupkou mi byl nevěrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
15.2.26 22:14

Nemusel být žádný problém. Zahýbají i ti, kterým ve vztahu nic nechybí.

A pokud ve vašem vztahu byl problém, tak to byl on, co ho nechtěl řešit, o ničem tě neinformoval, ale zato si nabrnknul babu.

Máš štěstí, že tohohle osla si přetáhla nějaká nanda. Opravdu štěstí. Já bych se na tvém místě spíš obávala toho, že by se mohl chtít vracet. Třeba za rok, až jí bude mít plný zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.2.26 10:13

Viděli jste ty zprávy? A přitom to ještě nebyly ty nejhorší – ty bych ani nedokázala zveřejnit, byly i podstatně víc osobně ponižující. Kdyby mě podváděl s někým jako Oprah Winfrey, možná by se s tím dalo smířit snáz. Ale zahodit jedenáct let života kvůli tomuhle… To asi znamená, že se mnou opravdu šťastný nebyl :,(

Pro mě nebyla šokem jen ta nevěra a kolikrát mi lhal do očí ale i to, jakým způsobem to dělal, jak smutně popisoval svůj život a jak mě tím ponižoval…Už jsem měla tak jasnou představu o tom, jak bude můj život v nejbližších letech vypadat, a teď vlastně ani nevím, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
16.2.26 10:18

Velka gratulace. Vyhrala jsi jackpot. Zbavila ses takovyho lejna. Tim mas splachnutou i pomstu ty recepcni. Bude z ni brzy Mařka🤭Zacni zit svuj zivot a uzij si to. Jsi volna, nemusis s nim resit vyporadani, stridavku. Parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
16.2.26 11:16
@bigl píše: Více

To nepíše AI, znám jednu toxickou osobu (chlapa), která píše podobně. Jsou to neuvěřitelné kecy, elaboráty. Kdybych to neviděl, tak bych nevěřil, že je něco podobného možné. Adresát zpráv mi je ukázal. Tam to nebylo ale mezi milenci, ale šlo o jakousi formu psychoteroru v rodině. Takže jsou mezi námi jedinci, kteří takhle píšou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
16.2.26 14:45

Naopak, byl s tebou velmi šťastný. Byla jsi ta, která mu bezmezně důvěřovala a on měl roky bokovku až dvě. Kdy se mu zase poštěstí něco takového?

Vsadím se, že by do toho šel s tebou znovu. Se vší parádou. I s těmi bokovkami a lhaním.
Byl by zase spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
16.2.26 17:01

Zacni zit a pokazde si pripomen JAKE OBROVSKE stesti jsi mela, ze slecna recepcni jednala misto toho pana…a ze se to neprovalilo az by jsi mela dite, spolecne zavazky aj… klidne zkus nejakeho psychologa, zda se mi, ze se v tom placas a to stesti ti jeste nedoslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí