Má cenu investovat do prstenu z bílého zlata?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
22.4.17 21:18

Nosim oboje a na jedné ruce 14 let starý stříbrný prstýnek, který jsem sundala snad jen v porodnici a vedle něj rok starý „značkový“ zásnubák z b. zlata a vypadají uplně stejně! Nikdy jsem ten stříbrný nečistila. Takže já věřím, že jde i o kvalitu provedení u stříbra. Ale zase swarowski naušnice stříbrný ( opravdu stříbrný ) za několik tisíc zčernaly vypadali kameny. No hnus nebrat.

Edit. ten 14 let starý stál pár korun do 500,– určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.4.17 21:47

Taky mám prstýnky z obou materiálů - bílé zlato snubní, ten nosím sedmým rokem, stříbrný rhodiovaný se zirkony jsem kdysi, ještě na gymplu, dostala od rodičů. Oba nosím denně, sundavám je jen na špinavé práce, ten stříbrný je mnohem starší (bude mu tak 15 let) a vypadají oba stejně. Ten stříbrný teda pravidelně čistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
23.4.17 07:57

Já mám snubní z bílého zlata, k němu nosím prstýnky stříbrné, ten snubní mám už 10 let, nesundávám ho vůbec, a ty stříbrné vedle něho jsem už několikrát musela vyměnit (buď praskly, škaredě se pokřivily, nebo zčernaly tak, že už se nedaly vyčistit). Takže pokud ti to finance dovolují, určitě bych volila bílé zlato :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová