Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pe-terka Ale jo, je to tak, o tom žádná. Člověk musí po těch třech zase trochu přešaltrovat na to jiné pohlaví, to máš pravdu ![]()
Nevím, jak moc to vyvážené je nebo není, každopádně vím o holčičkách po stimulaci clostilem - takže není to tak, že by se po něm rodili 100% jenom chlapci ![]()
Z babských rad mi přijde nejrozumnější plánování styku a ovulace. Nechat tam ty x spermie hezky počkat na vajíčko…
Těžko říct, jak to s tím clostíkem je, kdyby se to fakt regulérně spočítalo - jestli by přece jen těch chlapečků nebylo o fous víc - ovulace je řízená a styk plánovaný do ovulace… Ale i přesto se rodí holčičky ![]()
Asi to chce vydržet - když jsou v plánu tři děti, tak šance na holčičku je vysoká, si myslím
![]()
Fragola má poměr 4:6 - ona ta statistika docela funguje ![]()
Držím palce!
@fragola píše:
@pe-terka Ale jo, je to tak, o tom žádná. Člověk musí po těch třech zase trochu přešaltrovat na to jiné pohlaví, to máš pravdu
Hádám, že kdyby ted došlo na to přešaltrovávání, vadit ti to nebude
No a když by byl další chlapec, bude to zas praktické ![]()
@pe-terka Mně nebude vadit to, ani to, v tomhle je u nás jasno. Žádný hon na pohlaví se u nás nikdy nekonal… Pravda, bez mučení přiznávám, že jsem si k prvorozené dcerce přála po třech klucích spíš dcerku, ale ne kvůli nám, ale kvůli ní, aby nebyla sama mezi chlapama ![]()
@fragola píše:
@pe-terka Mně nebude vadit to, ani to, v tomhle je u nás jasno. Žádný hon na pohlaví se u nás nikdy nekonal… Pravda, bez mučení přiznávám, že jsem si k prvorozené dcerce přála po třech klucích spíš dcerku, ale ne kvůli nám, ale kvůli ní, aby nebyla sama mezi chlapama
Máš správný přístup
At je to cokoli, hlavně když bude zdravé
Ale zvědavá jsi, ne? To já bývám hrozně, nikdy jsem nevydržela čekat do porodu.
@pe-terka Přesně tak, nikdy jsme to nevydrželi až do porodu, zvědaví jsme jak opice
Ale o nic jiného nejde. Hlavně, ať je prťous zdravý ![]()
Mám první dítě „clostíkové“ - HOLKA!
, druhé bez všeho, kluk
@moky děkuji za info, koukám, že brzy přibude třetí, tak přeju pohodový porod ![]()