Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Nevím jestli to sem vůbec patří ale chtěla bych radu, povzbuzení nebo alespoň názor.
V prosinci minulého roku jsem se zamilovala.. Jenže přes net, nebudu tu rozebírat proč a jak se co stalo. Zamilovani vyprchalo, asi. Prostě jsem se smirila s tím že s ním nikdy nebudu že by mě nechtěl. Ale občas byly dny kdy jsem lehla do postele a nemyslela na nic jiného než na něj. Po asi měsíci kdy na obou stranách vyprchal hněv jsme si zas občas napsali. Ale jako kamarádi. No a teď mám šanci ho konečně vidět. Přijel by na koncert naší oblíbené kapely. Má u mě spát. Chtěla bych něco zkusit. Ale bojím se že to vezme zle. Otázkou je jestli si někdo myslí že pokud se budu snažit když už se konečně uvidíme tak že bych měla šanci mu dokázat že na pár kolech navíc opravdu nezáleží.
![]()
Takže jsi zamilovaná do někoho, koho jsi nikdy neviděla???
To je super, že takového člověka necháš pak u sebe přespat, aniž bys jej viděla. ![]()
Já jsem měla kamaráda přes internet a když jsme se viděli poprvé tak jsem u něj strávila celý víkend
bylo to v pohodě, nebyl to žádnej úchyl a nechtěl po mě nic
asi výjimka… Pak jsme se ještě několikrát viděli, začali jsme k sobě něco cítit ale dělila nás dálka… Takže nám to nevyšlo. Teď si ještě občas napíšeme ale máme každej svůj život.. Ale vzpominky krásný i přes to že nikdy nic intimního nebylo… Aaach jo
U.
Moc to nechápu. Ještě jste se neviděli. Zamilovali se. Pak se na sebe naštvali? (nebo jaký hněv vyprchal?). Klidně bych se s ním sešla, ale cizího člověka bych u sebe nikdy spát nenechala, ať se znáte po klávesnici sebevíc. A hlavně to zjevně nemá perspektivu - pokud až po takhle dlouhé době proběhne první setkání, tak těžko se pak budete vídat každý týden…
Moje kamaradka se takhle seznamila a s dotycnym zije uz asi 8 let. Celkem spokojene.
Nicmene - ja sama bych do toho nesla, asi bych se nedokazala zamilovat do predstavy cloveka, se kterym si jen pisu a nikdy jsem s nim nemela osobni kontakt. Psat muze cokoliv, realita muze byt zcela jina.
No napřed se poznejte osobně a pak uvidíš jestli má cenu něco zkoušet nebo ne. Nejspíš si zamilovaná do své představy o něm, když jste se ještě neviděli, realita může být jinde, nebo vůbec nemusí zafungovat chemie.
On naopak může usoudit, že i s pár kilama navíc můžeš být fajn, milá nebo co já vím co ho upoutá. Ale jestli mu ty kila budou vadit a tvoje osobní kouzlo nepřeváží, tak s tím nic neuděláš.
ky
@hudečice píše:
Takže jsi zamilovaná do někoho, koho jsi nikdy neviděla???
To je super, že takového člověka necháš pak u sebe přespat, aniž bys jej viděla.
Taky jsem nechala, nekdy je slozite to domluvit jinak
@Anonymní píše:
Já jsem měla kamaráda přes internet a když jsme se viděli poprvé tak jsem u něj strávila celý víkendbylo to v pohodě, nebyl to žádnej úchyl a nechtěl po mě nic
asi výjimka… Pak jsme se ještě několikrát viděli, začali jsme k sobě něco cítit ale dělila nás dálka… Takže nám to nevyšlo. Teď si ještě občas napíšeme ale máme každej svůj život.. Ale vzpominky krásný i přes to že nikdy nic intimního nebylo… Aaach jo
U.
Přesně tak jsem to měla já ale s tím že on přijel k nám domů s kamarádem. Krasnej byl, proste úžasný ale nic nebylo, jen pusa na rozloučenou ![]()
@Aslei píše:
Přesně tak jsem to měla já ale s tím že on přijel k nám domů s kamarádem. Krasnej byl, proste úžasný ale nic nebylo, jen pusa na rozloučenou
My ani tu pusu ne, chtěli jsme ale asi jsme se oba styděli… Chtěli jsme dělat víc věcí ale oběma se nám asi nechtělo s tím zacit
U.
@Anonymní píše:
My ani tu pusu ne, chtěli jsme ale asi jsme se oba styděli… Chtěli jsme dělat víc věcí ale oběma se nám asi nechtělo s tím zacitU.
Když si na to vzpomenu
bože, to byl ale krásný čas ![]()
@Aslei píše:
Když si na to vzpomenu![]()
bože, to byl ale krásný čas
asi tak
jsem z něj byla úplně hotová tenkrát
U.
@Anonymní píše:
asi takjsem z něj byla úplně hotová tenkrát
![]()
U.