Mačingová očistná kúra - drželi jste někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
20.1.13 13:20
@monika32 píše:
No jo, co nadělám. Jenže mě teď tak bolej záda, že teda nevím, nevím. Asi se k menší velikosti nedostanu a nedostanu :mrgreen: :mrgreen: :lol: @Krapera Kdeže bych četla knihu, jen jídelníček. A ten mi přijde hrozně chudej, na vyhladovění mého těla :lol: :lol: :mrgreen: Ale nic proti, spousta lidí zkouší všechno možný, ale přeci kdyby to bylo tak účinné a zázračné budou to lékaři lidem s obezitou doporučovat. :nevim:

Obezita je nemoc hlavně psychická. Většinou nejde jen o jídelníček. A i lidi s nadváhou mají důvody proč mají nadváhu - kamarádka je jak koule, protože zelenina ani ovoce jí nechutná ale mekáč a kfc, pivo a dorty to je pro ní to pravé. Člověk s takovým přístupem nezhubne tím že dostane jiný jídelníček - nebude ho dodržovat. Ona zkusila ten detox taky - no první den zjistila že jí nechutná vařená brokolice, tak to vyhodila a dala si párky s hořčicí a chlebem a pak šla do hospody na pivo. :lol: No takovým ten detox fakt nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.13 13:21
@Lynette píše:
@monika32 No jo, ale když ti vadí x potravin, tak je jasné že potřebuješ individuální jídelníček. Tenhle detox je pro všechny kteří netrpí potravinovou nesnášenlivostí. Stejně tak posilovací stroj na ruce je pro všechny, kteří mají obě ruce. To je snad jasné ne? Pro tebe to není, ok, to beru, ale pro lidi kteří se neosypou po syrové paprice, je tohle dobré.

mi taky vadí x potravin, třeba celer je pro mě fuj potravina :oops:
nesním vařenou ani dušenou žádnou zeleninu, fuj jedině mě mučit, ale zas mám ráda čerstvé zelí, mrkev, rajčata, papriky, okurky, krom eidamu nebo ementálu nic mléčného nesním, takže třeba pro mě by asi byl oříšek ten jídelníček sestavit :think: když plno odmítám, ale pokud by ke všemu místo vařené a dušené zeleniny šlo dát zelí čerstvé tak to už bych se taky asi chytla :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 13:22

@kocourka170 Já jsem nastrouhala nahrubo jednu mrkev, jedno jablko a dala do toho jednu lžíci medu, hrst hrozinek a hrst namletých vlašských ořechů a trochu jsem to zakápla ještě citronovou šťávou - mňam mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.1.13 13:24
@Lynette píše:
@kocourka170 Já jsem nastrouhala nahrubo jednu mrkev, jedno jablko a dala do toho jednu lžíci medu, hrst hrozinek a hrst namletých vlašských ořechů a trochu jsem to zakápla ještě citronovou šťávou - mňam mňam.

ok, děkuju, vlašských ořechů mám málo, koupila jsem si mandle, jsou pro mě líp stravitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 13:24

@IvkaH Já taky spoustu jídel nahradila jinýma ale je rozdíl, udělat si místo boršče zeleninovou polévku nebo si dát místo toho bůček, smažený brambory a půllitr piva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.13 13:26
@Lynette píše:
@IvkaH Já taky spoustu jídel nahradila jinýma ale je rozdíl, udělat si místo boršče zeleninovou polévku nebo si dát místo toho bůček, smažený brambory a půllitr piva. ;)

jo tak to je jasné s tím souhlasím a vývary masové se můžou nebo ty zakazuje? To je jediná polévka krom gulášové, kterou mám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 13:30
@IvkaH píše:
jo tak to je jasné s tím souhlasím a vývary masové se můžou nebo ty zakazuje? To je jediná polévka krom gulášové, kterou mám ráda :lol:

můžeš. jen si do nich nedávej nudle, ale třeba jen vajíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 13:31

@IvkaH Podle mě to musí brát člověk trochu zdravým selským rozumem. Když si uděláš masový vývar který moc neosolíš, takže tvé tělo nebude zadržovat následně vodu, a dáš si do toho hafo zeleniny, tak je to rozhodně zdravý jídlo. Nedáváš teda do toho bujon pochopitelně - v tom jsou zvýrazňovače chuti a spousta chemických blbinek, které do detoxu rozhodně nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
20.1.13 13:33

Z jejích zákazů jsem si vzala opravdu k srdci jen to, že jsem nejedla žádné pečivo a nepila mléko - kefír jsem si ale dala kdykoliv během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.1.13 13:34
@monika32 píše:
Jo, můžeš jíst ořechy nebo rozinky. Ta strava je tak strašně chudá, pro tělo fakt očistec.

Ta strava právě není vůbec chudá, je naopak hodně bohatá na živiny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.1.13 13:39

Nemám tu knihu, tak mi vypište co vše paní zakazuje a co dovoluje? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 13:41

Chystam se na to.. nektere receoty jsou suoer, pred tehu jsem to zkousela a mnam mnam :-) :-). Jinak ja mam taky dotaz, ale asi napisu zase primo ji, uz jednou jsem ji psala a odpovedela mi… chci to zkusit, ale ta detoxikace co u tohoto jidelnicku probiha me desi, kdyz kojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 13:42

@IvkaH nejlepsi je precist si to, ve zkratce je to zkresleny… da se to stahnout na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
20.1.13 13:57
@Lynette píše:
Obezita je nemoc hlavně psychická. Většinou nejde jen o jídelníček. A i lidi s nadváhou mají důvody proč mají nadváhu - kamarádka je jak koule, protože zelenina ani ovoce jí nechutná ale mekáč a kfc, pivo a dorty to je pro ní to pravé. Člověk s takovým přístupem nezhubne tím že dostane jiný jídelníček - nebude ho dodržovat. Ona zkusila ten detox taky - no první den zjistila že jí nechutná vařená brokolice, tak to vyhodila a dala si párky s hořčicí a chlebem a pak šla do hospody na pivo. :lol: No takovým ten detox fakt nepomůže.

No tak já mekáč ani kfc nekonzumuju, tady nejde o to, že by mi nechutnala, ale o tom, že po určitých druhách a hlavně za syrova je mi strašně zle :nevim: Nemůžu ani vejce, v těstě mi nevadí, ale jakkoli jinak jo. Nesnesu játra, syrečky blééé a řadu dalších. takže to není o rozmlsanosti. Jinak párek s chlebem nepatří mezi moje pochutiny, ale bohužel hodně věcí, které mají v sobě hodně cukru, ty mi bohužel nevadí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.1.13 15:26

A holky může se zelený čaj? já ho miluju. chci vydržet těch 28 d ní no a pak si budu vybírat potraviny dle mé krevní skupiny, které jsou v knize taky dobře popsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková