Mačingová očistná kúra - drželi jste někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6141
23.1.13 18:01

Holky a kterou máte knížku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.1.13 08:34
@kocourka170 píše:
tak salát se mi již dnes přejed a to on je tam každý týden minimálně 2×. Jinak dneska taky 3 den, ale mám krizi, musela jsem si dát obě svačiny

Tak svačiny si dávám taky, jsem zvyklá jíst svačiny mezi hlavními jídly, bez nich bych měla hlad, ale to není chyba nebo je? Včera jsem měla ten perkelt a ten mi fakt chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.1.13 08:35
@CHARLI123 píše:
Holky a kterou máte knížku?

Zhubňete jednou provždy… dá se stáhnout na ulož to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
24.1.13 08:36

Na ulozto.cz už to stáhnout nejde, je to smazané

a chyba to určitě není ty svačiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.1.13 09:15
@kocourka170 píše:
Na ulozto.cz už to stáhnout nejde, je to smazanéa chyba to určitě není ty svačiny

Je to tam, patý vyhledaný soubor oznámovaný jedničkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
24.1.13 09:16
@NikitaUL píše:
Je to tam, patý vyhledaný soubor oznámovaný jedničkou…

tak já to včera nenašla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
30.1.13 16:16

Tak my máme dneska 22 den, držíme to spolu s manželem, jediné co jsem si neodpustila je kafe, ale jsem skupina A, tak snad to tak moc neva…jinak mi vše chutná, až na jáhly a vločky..to si asi nezvyknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
31.1.13 18:13
@nikollen píše:
Tak my máme dneska 22 den, držíme to spolu s manželem, jediné co jsem si neodpustila je kafe, ale jsem skupina A, tak snad to tak moc neva…jinak mi vše chutná, až na jáhly a vločky..to si asi nezvyknu :mrgreen:

A jaký máte výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
4.2.13 13:33

Holky, neměla jste některá problém s točením hlavy. Já do té doby v pohodě, ale při detoxikaci se mi začala točit hlava a nevím proč. A ještě se chci zeptat, jestli některá nemáte uloženou tu druhou knihu. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.2.13 13:56

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Já jsem ode dneška začala držet ten detox, jsem opravdu hodně zvědavá na výsledek. Bude pro mě očistec, nesnáším řepu, ale pro miminko udělám všechno. Už mám plné zuby toho, že to nejde. :palec: :palec: :palec: Zatím mi mozek bije na poplach, že mám hlad, ale břicho mám fakt plné, takže to bude jenom psychika. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
9.2.13 08:17

Holky, tak vám dám 2 fotečky, před 3 týdny a teď. Nekoukejte na okolní binec jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julu
11.2.13 16:34

Ahoj tak to je super 15kg? to bych potrebovala taky uau takze mam jist ocistu 28dni 3krat denne, a pak mam pokracovat prosim jak? Jsem po diteti ma dva roky a vzdy jsem mela 57kg pred ni a ted fuj 66kg a jsem jako golem je mi furt zle bydlim na vesnici nuda zadne kamosky des poradis?

• Citovat
  • Upravit
julu
13.2.13 15:13

Holky muze mi nekdo poradit? Je lepsi drzet jidelnicek od Havlicka nebo ocistnou kuru co se pise na tehle strance? dekuji predem

• Citovat
  • Upravit
luka-lu
25.2.13 14:58

mačingová

Moje tchyně už to drží po několikáté a musím říct že dost zhubla a cítí líp. Je to o 28denní detoxikaci a pak by měl člověk změnit stravování, není to o dietě ale celkové změně stravování. je to taky asi o tom jestli to chci nebo ne.Jdu do toho taky.

• Citovat
  • Upravit
10
2.3.13 20:51

Chtěla bych se zeptat, chci zacit drzet Macingovou…ale je tady mensi problem, mam pred zkouskama a budu se muset zacit ucit a tam neni dovolena kava…nevite nekdo jestli salek kavy cerne bez cukru by hodne vadil? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková