Mají na to právo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9810
2.8.20 17:13
@karkarka píše:
To se neboj že kdybych si vnoučata otestovala a bylo to ok že by se to někdo dozvěděl. A kdyby si tchanovci otestovali moje děti bylo by mi to fuk. Já nejsem žádná rajda co tahá domu kukacku. Tak to hlavně nauč svoji dceru. A může být v klidu.

To bys testovala na tajnačku? Pokoutně někde sbírat někde vlasy, vytírat miminu pusu apod.? Nevadilo by ti, že je to trestné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.8.20 17:15
@Anonymní píše:
Já nemůžu za to, že naši mají dluhy, já je neudělala a žádné nemám, takže žádné taky neplatí. A jeho otcem to nejde, on by nebyl dobrý táta, jsou s ním problémy a dobrovolně mi nic nedá. Pak nebude platit a co, on nemá peníze, není na vztah, má rád jen sex. A hlavně ho nemám ráda, udělala jsem jen chybu. Přítele miluju a on ví všechno, tak je to naše věc, má i brigády. Věci pro miminko jsme koupili z toho. On bude dobrý táta, je hodný, zodpovědný a máme se rádi. Je to nejlepší řešení. Kdyby ty jeho rodiče nepřišli s nějakýma testama, tak je klid.

No vaše věc by to byla, pokud byste měli svoje bydlení a živili se sami…pokud to chceš po jeho rodičích, tak by měli vědět, že to dítě není jejich syna…a můžu ti říct, že v tomhle případě, kdy je syn neplnoletý, tak bych ten test chtěla taky…za dluhy rodičů nemůžeš, ale za to, že si otěhotněla s někým, s kým být nechceš, tak za to už zodpovědná si…nejlepší řešení je to pro tebe, ty se hodláš usadit někde, kde to budeš mít v pohodě, bez ohledu na následky…ale dojedeš na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
2.8.20 17:17
@Anonymní píše:
Haha, počítat neumíte tak nemluvte. Plnoletá budu až budu rodit. Nejsem žádná dočká, dluhy má hodně lidí a tu vaši adopci si nechte, vy si dejte děti třeba do babyboxu, ale já miminko miluju už teď, všechno mám nachystaný a v životě bych ho nedala. To slušní lidi nedělají, kdyby jsem ho nechtěla, tak jdu na potrat, já ho chci od začátku, jen chci pro něj to nejlepší. I naši mi pomůžou, slíbili to, ale u přítele nám bude lépe, doma na to nejsou podmínky, každý nemá statisíce, to ještě neznamená, že budu špatná máma.

Dluhy ma hodne lidi, ne kazdy to ale dopracuje az k osobnimu bankrotu. A slusny clovek nechce
nalhat lidem tak zasadni vec, jako ze jsou prarodice, ciste ze zistnych duvodu. Tvoje rodice taky nechavas zit ve lzi.Je to hnus a slusnosti se neohanej. Doufam ze jsi troll, uz kvuli tvemu priteli. Uz ted je mu spatne, kam to chces az dohnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
2.8.20 17:18
@Jahru píše:
To bys testovala na tajnačku? Pokoutně někde sbírat někde vlasy, vytírat miminu pusu apod.? Nevadilo by ti, že je to trestné?

Nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9810
2.8.20 17:20
@karkarka píše:
Nevadilo.

Doufám, že jen trolíš. Protože mít někoho takového za matku nebo tchyni musí být strašné, když nerespektuješ ani základní osobní práva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.8.20 17:22

@Jahru no za to strčit někomu domů kukačku, to je v pohodě…já bych to nedělala tajně, já bych na tom prostě trvala…pokud by byl syn teda nezletilý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.8.20 17:25
@Jahru píše:
Doufám, že jen trolíš. Protože mít někoho takového za matku nebo tchyni musí být strašné, když nerespektuješ ani základní osobní práva.

Co je na tom špatného, že by nechtěla živit cizí dítě? Kde jsou práva těch podvedených osob? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9810
2.8.20 17:32
@Monchichik píše:
@Jahru no za to strčit někomu domů kukačku, to je v pohodě…já bych to nedělala tajně, já bych na tom prostě trvala…pokud by byl syn teda nezletilý…
@boball píše:
Co je na tom špatného, že by nechtěla živit cizí dítě? Kde jsou práva těch podvedených osob? :cert:

Nemám nic proti testu otcovství s otcovým vědomím. Obzvlášť, pokud by byl nezletilý/závislý na rodičích. Ovšem @karkarka psala, že si určitě nechá v budoucnu otestovat svoje vnoučata. Předpokládám tedy, že i v případě, že jejich rodiče budou plnoletí a soběstační. V takovém případě nemá sebemenší právo něco takového dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
2.8.20 17:42
@Anonymní píše:
Já nemůžu za to, že naši mají dluhy, já je neudělala a žádné nemám, takže žádné taky neplatí. A jeho otcem to nejde, on by nebyl dobrý táta, jsou s ním problémy a dobrovolně mi nic nedá. Pak nebude platit a co, on nemá peníze, není na vztah, má rád jen sex. A hlavně ho nemám ráda, udělala jsem jen chybu. Přítele miluju a on ví všechno, tak je to naše věc, má i brigády. Věci pro miminko jsme koupili z toho. On bude dobrý táta, je hodný, zodpovědný a máme se rádi.Je to nejlepší řešení. Kdyby ty jeho rodiče nepřišli s nějakýma testama, tak je klid.

Uvědomuješ si vůbec, jak výrazně se chystáš změnit životní standard těch rodičů? Fakt si myslíš, že pro ty rodiče se nic nezmění, když jim doma přibude šestinedělka s miminem? To miminko může mít koliky, brečet v noci, ve spoustě domácností je pracující chlap úplně vyřízený jen z toho, že ho mimino v noci budí (a to může být v jiné místnosti). Ty tenhle diskomfort dopřeješ údajným prarodičům. Už jen ten fakt, jak často se jim budeš motat v koupelně a kuchyni. Fakt by sis k sobě bez mrknutí oka vzala bydlet třeba kamarádku svojí dcery? Je to úplně stejné, oni vědí, že tě má syn rád, ale nastěhovat tě domů už je trochu jiná liga.
Když si vezmu, že jim budete třeba 3/4 rodičáku dávat na nájem+jídlo, tak ani tak nejde o to, že vás budou dotovat finančně. Ale jejich vklad do vás bude hlavně v podobě obětování času a svého klidu.
Chystáš se jim otočit život vzhůru nohama kvůli dítěti, které NENÍ jejich vnouče, a jsi dotčená, že do toho ryjou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
2.8.20 17:45
@Anonymní píše:
Haha, počítat neumíte tak nemluvte. Plnoletá budu až budu rodit. Nejsem žádná dočká, dluhy má hodně lidí a tu vaši adopci si nechte, vy si dejte děti třeba do babyboxu, ale já miminko miluju už teď, všechno mám nachystaný a v životě bych ho nedala. To slušní lidi nedělají, kdyby jsem ho nechtěla, tak jdu na potrat, já ho chci od začátku, jen chci pro něj to nejlepší. I naši mi pomůžou, slíbili to, ale u přítele nám bude lépe, doma na to nejsou podmínky, každý nemá statisíce, to ještě neznamená, že budu špatná máma.

Ale ty furt opomíjíš to hlavní. Podvádíš lidi, co se do toho dítěte zamilují a pak dostanou kudlu do zad, až zjistí, že to vůbec není jejich vnouče :zed: tohle slušný lidi nedělají. To tisíckrát radši ten azyl a zvednout se na nohy sama. Ale ty jsi jak hluchá, tady nejde jen o tebe a tvýho přítele. Bože, puberťáci jsou občas takový paličáci zabedněný. Tohle si holka ještě vyžereš do dna, ani netušíš co tím způsobíš a to i sama sobě i dítěti.. tohle určitě není to nejlepší, až opravdu dospěješ budeš si chtít nafackovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
2.8.20 17:54
@smarket píše:
Ale ty furt opomíjíš to hlavní. Podvádíš lidi, co se do toho dítěte zamilují a pak dostanou kudlu do zad, až zjistí, že to vůbec není jejich vnouče :zed: tohle slušný lidi nedělají. To tisíckrát radši ten azyl a zvednout se na nohy sama. Ale ty jsi jak hluchá, tady nejde jen o tebe a tvýho přítele. Bože, puberťáci jsou občas takový paličáci zabedněný. Tohle si holka ještě vyžereš do dna, ani netušíš co tím způsobíš a to i sama sobě i dítěti.. tohle určitě není to nejlepší, až opravdu dospěješ budeš si chtít nafackovat.

O rodice se nebojim, pokud uz ted chteji testy, neustoupi. Neco jim musi nehrat.
Nakonec na tom bude nejhur zakladatelka, kterou vymetou i s ditetem z baraku. Prarodice s insolvenci a matka s ditetem s otcem neznamym, ktere se snazila podstrcit do rodiny partera (byt s nejakym souhlasem pritele). To bude kdekoliv takovy halo, ze uz ted bych mela stazeny zadek a snazila se tomu zabranit. A bude trvat, nez se to vsakne. Slusny kluk do takoveho cirkusu plneho lzi a podvodu nepujde.

• Citovat
  • Upravit
32215
2.8.20 17:55

@Jahru myslím si, že protizákonné to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
2.8.20 17:56

@ontarova.stara ten kluk to stejně nevydrží a rodičům to řekne…už teď je z toho na nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
2.8.20 18:03
@karkarka píše:
To se neboj že kdybych si vnoučata otestovala a bylo to ok že by se to někdo dozvěděl. A kdyby si tchanovci otestovali moje děti bylo by mi to fuk. Já nejsem žádná rajda co tahá domu kukacku. Tak to hlavně nauč svoji dceru. A může být v klidu.

To ví už teď, snažím se z ní vychovat slušnou holku, to se neboj. Ale na druhou stranu, doufám, že nebude blbka, co si nechá s.rat na hlavu. Pokud bude mít chlapa, budou dospělí a budou se sami živit, tak nemáš právo nic zjišťovat. Je to jenom jejich věc. Co kdyby to tvůj syn věděl, ale šel by do toho a nechtěl by aby to nikdo věděl, včetně matky? Pokud by byl dospělý a uzivil rodinu, ať si na sebe napíše třeba půlku činžáku. V tomhle případě je to úplně něco jiného a tam bych na testech trval taky, rodiče toho kluka chápu, ale ty jsi to psala úplně jinak, že si necháš otestovat svoje vnoučata. To je síla. To se prostě nedělá a hanbou bych se propadl být tebou. Ale díky i za takové příspěvky, alespoň vidím, že musím klást velký důraz na to, co dětem říkám už teď, že než si s někým udělají děcka, tak by měli dobře poznat rodinu druhého rodiče jejich potomka. Co kdyby nepadlo jablko daleko od stromu a celkově mít takovou tchýni v rodině, to musí být žůžo, takže jo, musím na toto klást větší důraz, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.20 18:03
@Anonymní píše:

No :think:
myslím, že lázeňská veverka je proti tobě zakřiknutý introvert.

Já chci, já chci, já nechci - chování rozcapeného spratka.
Jenže vy nebudete u přítele, budete u jeho rodičů.
U těch lidí, které jsi obelhala, aby ses tam mohla zabydlet.
U těch lidí, které doteď udržuješ v přesvědčení, že se starají proto, že to dělají pro svého syna a pro své vnouče.
Jediné, co ti dělá starost, že chtějí testy a celá ta tvoje šaráda vyjde najevo.

No a co po testech? Co ve chvíli, kdy na všechno přijdou?
Ten kluk má fakt pech, že ve svých naivních 17 potkal zrovna tebe.
Je mi ho upřímně líto - jeho, jeho rodičů a toho dítěte. Život naruby kvůli parazitující prolhané " Haha" frajerce, která si to vychcaně „zařídila“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová