Mají na to právo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
2.8.20 18:03
@Monchichik píše:
@ontarova.stara ten kluk to stejně nevydrží a rodičům to řekne…už teď je z toho na nervy…

Stopro, vis, to je na tom to nejhorsi. Ona nema soucit ani s nim, ktery ji tak chrani. Porad jen ja, ja, ja.

• Citovat
  • Upravit
2101
2.8.20 18:04
@Monchichik píše:
@ontarova.stara ten kluk to stejně nevydrží a rodičům to řekne…už teď je z toho na nervy…

Taky si to myslim… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32196
2.8.20 18:11

@ontarova.stara Ty rodiče mají už teď podezření, takže to z něj vytáhnou…no ona přeci nebude v azyláku, když se může usalašit u cizích lidí, kteří o tom nemají ani páru 8o…panebože chraň mě před takovou potencionální snachou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14647
2.8.20 18:44

Možná i to je důvod, proč v nich roste pochybnost, pokud je kluk jak tělo bez duše, nejí, trápí se, to by byli hodně špatní rodiče, kdyby si toho nevšimli, což oni zjevně nejsou, když v dobré víře nabídli mladým takovou podporu. A pokud budou děcka testy odmítat, ještě to posílí jejich podezření. Taky si myslím, že to syn nakonec vyklopí sám, pokud je tak hodný, slušný a dobře vychovaný, tak snad i jemu je jasné, že se pustil na hodně tenký led a přichystal na rodiče velkou prasárnu. Ne každý má tak kachní žaludek, jako zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
2.8.20 18:49
@Anonymní píše:
Haha, počítat neumíte tak nemluvte. Plnoletá budu až budu rodit. Nejsem žádná dočká, dluhy má hodně lidí a tu vaši adopci si nechte, vy si dejte děti třeba do babyboxu, ale já miminko miluju už teď, všechno mám nachystaný a v životě bych ho nedala. To slušní lidi nedělají, kdyby jsem ho nechtěla, tak jdu na potrat, já ho chci od začátku, jen chci pro něj to nejlepší. I naši mi pomůžou, slíbili to, ale u přítele nám bude lépe, doma na to nejsou podmínky, každý nemá statisíce, to ještě neznamená, že budu špatná máma.

Prvně máš narozeniny v srpnu, potom až budeš rodit za cca 10 t, tak kdy je vlastně máš? Nezapomeň rychle otěhotnět znovu, aby se přítel stal opravdu otcem

• Citovat
  • Upravit
59404
2.8.20 19:05

@Tomáš916 jenže jí je jedno co to s nimi udělá. Doma být nechce, nemají ani peníze tak se jí hodí jeho rodina, navíc jeho máme se jí bude starat o dítě aby ona vůbec dodělala školu. jen ted neví jak zařídit aby nedělali ty testy, ale synáček to nejspíš brzo řekne sám. Na rozdíl od ní je právě slušný a vychovaný jinak a lhát nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.20 19:06
@Pet32 píše:
Prvně máš narozeniny v srpnu, potom až budeš rodit za cca 10 t, tak kdy je vlastně máš? Nezapomeň rychle otěhotnět znovu, aby se přítel stal opravdu otcem

V srpnu je mám, já jsem psala, že až budu rodit, tak mi bude 18 a to bude, když mám narozeniny v srpnu, ta ženská mi psala, že nejsem plnoletá, tak jsem psala, že v době porodu budu plnoletá. Tak to vyšlo ještě dobře. Už budu dospělá matka ne dítě.

• Citovat
  • Upravit
15185
2.8.20 19:07
@Jahru píše:
Doufám, že jen trolíš. Protože mít někoho takového za matku nebo tchyni musí být strašné, když nerespektuješ ani základní osobní práva.

To víš že jo, zato ženská, která přitáhne domu kukacku je snacha k pohledání.

Příspěvek upraven 02.08.20 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.20 19:08
@Markéta80 píše:
@Tomáš916 jenže jí je jedno co to s nimi udělá. Doma být nechce, nemají ani peníze tak se jí hodí jeho rodina, navíc jeho máme se jí bude starat o dítě aby ona vůbec dodělala školu. jen ted neví jak zařídit aby nedělali ty testy, ale synáček to nejspíš brzo řekne sám. Na rozdíl od ní je právě slušný a vychovaný jinak a lhát nechce.

Nechceme lhát ani jeden. Jen jsme domluveni, že to nesmí říct a neni podraz ák, drží dohodu na které jsme se domluvili, to neznamená, že ja nemám výchovu nebo co se snažíte říct.

• Citovat
  • Upravit
4705
2.8.20 19:12
@Anonymní píše:
Nechceme lhát ani jeden. Jen jsme domluveni, že to nesmí říct a neni podraz ák, drží dohodu na které jsme se domluvili, to neznamená, že ja nemám výchovu nebo co se snažíte říct.

A tak lžete oba.
Tys to „chytře“ vymyslela a on se teď ve své naivitě veze v životní lži vůči svým rodičům.
Gratulki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
2.8.20 19:13
@Anonymní píše:
Nechceme lhát ani jeden. Jen jsme domluveni, že to nesmí říct a neni podraz ák, drží dohodu na které jsme se domluvili, to neznamená, že ja nemám výchovu nebo co se snažíte říct.

Ale vždyť jim lžete ne? Však jim tvrdíte, že dítě je jeho tak jaké my jim nechceme lhát? 8o je to od vás podraz a naopak VY NA TO NEMÁTE PRÁVO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
2.8.20 19:13
@Anonymní píše:

Vy jste domluveni :lol: ty jsi manipulátorka jako prase. Už úplně slyším jak to do toho trouby hustíš. Nad tím, že ti připadá běžné, že se o tvé dítě bude starat cizí žena zůstává rozum stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.20 19:16
@boball píše:
Vy jste domluveni :lol: ty jsi manipulátorka jako prase. Už úplně slyším jak to do toho trouby hustíš. Nad tím, že ti připadá běžné, že se o tvé dítě bude starat cizí žena zůstává rozum stát.

To jsi vystihla přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
2.8.20 19:17
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: nesmí říct. a co ty testy? To bude velká legrace až přijdou výsledky a zjistí že jejich syn otec není :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
2.8.20 19:18
@boball píše:
Vy jste domluveni :lol: ty jsi manipulátorka jako prase. Už úplně slyším jak to do toho trouby hustíš. Nad tím, že ti připadá běžné, že se o tvé dítě bude starat cizí žena zůstává rozum stát.

Ona musi byt troll, jinak to neni mozne. Vzdyt tomu diteti udelaji ster kdykoliv, kdyz bude na wc, v koupelne atd. A na kluka staci udelat bubu a pohrozit, ze jinak pujdou na hodinu vsichni z baraku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová