Málo se mnou spí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Forest_Gump1
30.12.18 20:36
@Anonymní píše:
Rada bych pritele odkopla jenze nemuzu si to ted dovolit bohuzel jak jsem psala mam sice dvouleteho syna,ale je na nem taky castecne fixovany a nechape ze mu je prednejsi pocitac nez syn.A navic jsem v podnajmu a ten bych musela taky opustit.Nemela bych kam jit jedine na azylak a to nechci protoze jeto v Jaromericich nad Rokytnou okres Trebic.Platim najem 10000 a socka me dava jen 4000 a zbytek doplacim z materske vic nepobiram.

Nůž na krk. Počítači se budeš věnovat 2 hodiny denně. Nesází on-line ? Dává ti peníze přítel ?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
30.12.18 20:45
@Forest_Gump1 píše:
je mi jasné, že ho tam nedotáhneš, protože neví , že je to pro tebe problém, a on problém nevidí. Ale proč ho nevidí ? Nebo myslíš že ho tam dotáhneš na párovou psychoterapii ? Ale tam se sex jako takový neřeší, tam se řeší vztahy a konflikty, které to mohly způsobit

Tak minimálně ona neví, jak má s ním o tom mluvit. A hlavně, co tím může ztratit? Maximálně nějaké peníze 💵. Na milence a rozbijeni rodiny je čas vždycky.
A samozřejmě, že tam řeší vztahy, protože málo sexu je problém vztahu, co jiného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 20:46

Ano dava me penize on vubec nesazi a s tim ultimatem jsem to takyzkousela a nezabralo to bohuzel.Jen nvm jak to vsechno dopadne hjo asi budu muset po novem roce opravdu opustit podnajem a jit na azylak.Tam je to strasny tam te kontroluji,musis omezovat sebe i dite a neni tam volnost.Pokud nekam jdes tak musis rict kam a s kym a do pate vecerni hodiny se musis vratit.Si pod dohledem socky a hruza horsi nez v kriminale uz jsem tam jednou byla a stacilo.Jinak tento podnajem sehnal on a ted ma navrch

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 20:48

Myslim na azylaku ze jsem byla :( :( :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:06
@Mango_Lassi píše:
Tak minimálně ona neví, jak má s ním o tom mluvit. A hlavně, co tím může ztratit? Maximálně nějaké peníze 💵. Na milence a rozbijeni rodiny je čas vždycky.
A samozřejmě, že tam řeší vztahy, protože málo sexu je problém vztahu, co jiného.

Já třeba zkouším s ním o tom různě mluvit, ale on je introvert a ' zasekávání ' typ a koneckonců, může i z nějakého důvodu neříkat pravdu. Přece mi neřekne ' už mě nepritahujes ' když to bude pravda. Ach jo. Ještě mě tu straší milenkami. Se už na všechno vyprdnu a necham všechno plavat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:11

To bude asi nejlepsi nechat to plavat a jit od neho jestli vas nic nedrzi.Ja kdybych mohla tak to udelam jenze nemuzu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:14

Ale stejně mi je to furt záhada. :think: zase kdybych pro něj ten punc ztratila nebude mě s prominutím placat po zadku :mrgreen: ( leda by to předstíral.. ale dá se to vůbec předstírat ? ) Nebo když jsem mu poslala erotickou fotku ( pokus o zažehnutí jiskry :lol: ) tak mi pak psal něco ze to vůbec není marné a pak se ptal proč se fotím a jestli to někomu posílám atd a ty pusy / a to jediné opravdu poznám / jsou fakt upřímné a vyžaduje je a spíš já kolikrát nechci vlastně tolik protože takovou tu pusu nepovazuju za něco erotického. No a taky když jsme párkrát spali vedle sebe ( nesmíme vedle sebe kvůli malému ) tak je vzrušený že jen na mě sáhne tak já už nevím . :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:24

Uprimne placani po zadku se neda predstirat a pokud se vzrusi hned pri pohledu na vas nebo kdyz lezite vedle sebetak je to znamka ze vas opravdu miluje.Pokud bychlap nemiloval tak s vami nespi urcite a pokudse vas aspon dotyka nebo to dava najevo tak je spokojeny a stastny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:29
@Anonymní píše:
Uprimne placani po zadku se neda predstirat a pokud se vzrusi hned pri pohledu na vas nebo kdyz lezite vedle sebetak je to znamka ze vas opravdu miluje.Pokud bychlap nemiloval tak s vami nespi urcite a pokudse vas aspon dotyka nebo to dava najevo tak je spokojeny a stastny

To se hezky čte :oops: no, když se dotýkáme a tak no. Ale právě teď když jsem udělala vyloženě ' tah na bránu ' že to chci tak se nevzrusil ani malinko a furt se vyhýbá a utíká. Nebo má prostě nějaké období ale právě nechápu proč :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:33

Tak přátelé, teď se mi podařilo z něho něco po esemes vytáhnout, div se světě. Říká mi, že je to asi tím, že mě střídá v noci u malého ( ale dnes třeba se měl šanci výborně dospat..? ) Prý ' tak si u něho zůstaň každou noc já budu zase jako dřív a tobě to připomenu až budeš unavená jako já teď '… Ale nevím zda to není opět výmluva :nevim: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Forest_Gump1
30.12.18 21:40

Ufňukaný chlapi no :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:41

Rekla bych ze mozna ma svoje obdobi znate to i muzi maji sve dny :D :D :) :) a nebo muze mit nejaky problem?Spis si myslim ze ma nejake dny svoje

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.18 21:45
@Anonymní píše:
Rekla bych ze mozna ma svoje obdobi znate to i muzi maji sve dny :D :D :) :) a nebo muze mit nejaky problem?Spis si myslim ze ma nejake dny svoje

Hlavně aby je neměl s nějakou jinou :mrgreen: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

A ruku na srdce pokud chlapi chteji vzdy si dokazou najit vymluvu a neni zatezko i zalhat.Ruku na srdce nekteri chlapi jdou horsi nez my zensky kdyby mely prozivat to co my sdetma nebo porod nedali by to.Navic maji rymu a kasel a jsou hotovy horsi nez deti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Forest_Gump1 píše:
Ufňukaný chlapi no :cert: :cert: :cert:

Můžete to nějak ještě rozvést ? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie