Mám bojovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
1.8.16 13:18

Asi seš typ, co potřebuje ještě trochu „naložit“, než pochopí, že tudy nee…tak pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
1.8.16 13:19
@SM2001 píše:
Bohužel na to tu povahu nemám…rozum mi říká at upaluju daleko, ale srdce je uplně v háji. Od noci bulím, ani do práce jsem nešla, jak jsem vyřízená. Neumím pochopit že člověk co mi jednou řekne že mě miluje mě dokáže druhý den úplně rozložit :(

Tak a ted si s nim jeste pořídit mimino a ďas tomu korunu!!

Ženská ber nohy na ramena dokud muzes :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
1.8.16 13:20

NE - po ročním vztahu mít takovéto pochybnosti a řešit, jak ti partner nadává a stresuješ se, to mi nepříjde jako normální - já ani po x-letech a 2 dětech toto díkybohu nemůžu říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
1.8.16 13:22

Je to psychopat a manipulátor. Má nízké ego, které si zvyšuje ponižováním, osoby, která je slabá a málo sebevědomá. Vybral si Tě schválně, ale ne z lásky k tobě, ale z toho důvodu, že s sebou necháš takhle orat a manipulovat a to mu zvyšuje ego. Se silnou a sebevědomou ženskou by takový chlap nebyl, těch se tyhle typy bojí. A jelikož bývají i inteligentní, tak tě odhadl správně, že ho nikdy neopustíš. A časem se na něm staneš závislá, na těch chvílích, kdy bude milý a příjemný a bude tě hrozně milovat. A postupem času se ten poměr 90% ku 10%,bude pomalu měnit naopak a z tebe se stane psychická troska, klasická týraná žena. Protože až si s ním pořídíš děti, tak bude daleko těžší ho opustit. Teď to ještě jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.8.16 13:25

@SM2001 Píšedš,že z 90 % je vztah skvělý. Ale jestli do skvělého vztahu patří to, že ty pro něj děláš vše, on pro tebe nic, špatná komunikace, on se urazí a ty dolejzáš, rozveseluješ ho, hlavně zásadní věc-nemůžete se bavit o důležitých věcech…tak to pro mě nenínormální vztah.Pro mě jsou to zásadní věci. A navíc těch 10 % je katastrofa, pro mě nepřijatelných v žádném případě.
A to že jednou sdělil, jak si tě váží? Po jeho životních zkušenostech bych tyto plané řeči čekala častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.8.16 13:28

No zní to dost drsně všechno ale něco na tom bude. Ne na všem - já rozhodně nemám nízké sebevědomí a on chodil s hodně seběvědomýma ženama, x jich znám. A vybrala jsem si spíš já jeho, ale to je vedlejší. Chápu ale jak to myslíte, jen je to vyhrocenější než v reálu a asi dobře, že to čtu takhle :(

Jen to nechápu - miluje svou dceru, chová se k ní krásně, na lidi působí skvěle, dokáže být neskutečně milý, pořád se ptá co chci dělat, kam chci jít…pravda je že já mu v tomhle dávám maximální svobodu a třeba je to špatně. Třeba je ceelkově špatně že ho moc miluju a že to ví a pak si dovolí cokoliv, protože mu to projde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 13:28

Přečti si to po sobě…najdeš odpovědi… asi málokterá žena o toto ve vztahu stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
1.8.16 13:30

Dokud nemáte děti, tak je to jen na tobě, zda ti takový vztah vyhovuje nebo ne. Pláč nesnáší spousta mužů. To bych nebrala jako něco špatného. Prostě jsou takový. A že mu vadilo, že jsi šla nakupovat s kamarádem. Tobě by nevadilo, když by chodil na nákupy s kamarádkou? A když ho o nic nežádáš, tak se nediv, že pro tebe nic nedělá. Prostě mu řekni, co ti vadí. Když to bude bagatelizovat, tak je jasné, že ho to nezajímá. Pak by asi bylo na místě vážně uvažovat o rozchodu. Ale taky to může být tak, že vůbec neví, co všechno ti vadí. Jen se připrav, že uslyšíš, co zase jemu vadí na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
1.8.16 13:30
@renap píše:
Je to psychopat a manipulátor. Má nízké ego, které si zvyšuje ponižováním, osoby, která je slabá a málo sebevědomá. Vybral si Tě schválně, ale ne z lásky k tobě, ale z toho důvodu, že s sebou necháš takhle orat a manipulovat a to mu zvyšuje ego. Se silnou a sebevědomou ženskou by takový chlap nebyl, těch se tyhle typy bojí. A jelikož bývají i inteligentní, tak tě odhadl správně, že ho nikdy neopustíš. A časem se na něm staneš závislá, na těch chvílích, kdy bude milý a příjemný a bude tě hrozně milovat. A postupem času se ten poměr 90% ku 10%,bude pomalu měnit naopak a z tebe se stane psychická troska, klasická týraná žena. Protože až si s ním pořídíš děti, tak bude daleko těžší ho opustit. Teď to ještě jde.
má pravdu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.8.16 13:31

O tohle bych fakt nebojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.8.16 13:32

@SM2001 není blíženec? :roll: Jinak souhlasím, aby sis to po sobě několikrát přečetla a zkusila si odpovědět znovu. To, že jsi o někom přesvědčená, že je to láska tvého života, to z něho ještě nedělá. Vím, o čem mluvím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
1.8.16 13:35

Jo, tady je to asi marný, teď jsem to dočetla. Vy se pohádáte, on se chová jako hovadu, je hnusný, ale ty za ním dolejzáš a snažíš se ho rozveselit?? :zed:
A co takhle třeba striptýzek by nebyl, aby pán nebyl smutný, třeba by si tě pak víc vážil. Asi se totiž málo snažíš mu zavděčit, to bude tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
@renap píše:
Je to psychopat a manipulátor. Má nízké ego, které si zvyšuje ponižováním, osoby, která je slabá a málo sebevědomá. Vybral si Tě schválně, ale ne z lásky k tobě, ale z toho důvodu, že s sebou necháš takhle orat a manipulovat a to mu zvyšuje ego. Se silnou a sebevědomou ženskou by takový chlap nebyl, těch se tyhle typy bojí. A jelikož bývají i inteligentní, tak tě odhadl správně, že ho nikdy neopustíš. A časem se na něm staneš závislá, na těch chvílích, kdy bude milý a příjemný a bude tě hrozně milovat. A postupem času se ten poměr 90% ku 10%,bude pomalu měnit naopak a z tebe se stane psychická troska, klasická týraná žena. Protože až si s ním pořídíš děti, tak bude daleko těžší ho opustit. Teď to ještě jde.

Pod toto se mužů podepsat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

Utikat. Chapu, ze si nasel o 15 let mladsi, tu totiz muze vychovavat, usmernovat a manipulovat s ni. Stejne stara zenska se zivotnima zkusenostma by ho kopla nekam uz davno.
Hlavne si s nim neporizuj mimino a byt tebou, najdu si vekove nekoho blizsiho a hlavne normalniho, kterej te necha dychat. Byt po roce vztahu rozsekana? Prvni dva, tri roky byste meli byt zamilovani a ne, ze te dusi…

• Citovat
  • Upravit
41
1.8.16 13:36
@Martinik píše:
@SM2001 není blíženec? :roll: Jinak souhlasím, aby sis to po sobě několikrát přečetla a zkusila si odpovědět znovu. To, že jsi o někom přesvědčená, že je to láska tvého života, to z něho ještě nedělá. Vím, o čem mluvím :?

je blíženec…vysvětluje to něco?
Vím o čem mluvíte, jen je těžký si to připustit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí