Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@shadowbabe píše:
Nikdo manžela neobviňuje, ale že má on vyřizovat opravy auta. Tak to bylo asi myšleno 😊
Chapu, ale o vikendu asi tezko postara o opravu auta.
Dekuji vsem za komentare a nekterym za urazku. Clovek neplanuje ze bude mit poskozene auto na parkovisti a hlavne je blba doba. Jiste chci mit co nejrychlejc opravene auto. Chtela jsem pres pojistovnu, ale ten pan by tim. ztratil body tak jsem nechtela byt zla a rekla oka.
Nejak to nechápu. Na autoservis si hledáš hlídání?
To nemůžeš vzít to mimino sebou?
Jestli vydržíš týden bez auta posoudit neumím, ale tak to snad se dá…
@Stella247 tak jestli chceš náklady mimo, tak mu o ně řekni a nezakládej diskuzi. ![]()
@kocourGarfield píše:
Prý dítě nevydrží v kočáru 🤷🏻♀️
@kocourGarfield píše:
@Stella247 tak jestli chceš náklady mimo, tak mu o ně řekni a nezakládej diskuzi.
No tak můj by si asi ťukal na čelo, chtít po něm někdo proplácet čas ve vlaku a chůvu. Ale on by zase takovou situaci řešil řádně přes pojišťovnu že jo 😊
@kocourGarfield píše:
Jiste mohla bych ho vzit, ale on kocarku nevydrzi vic nez 30minut, kdyz spi tak hodinu a tak bych musela ho vzit do naruce a tahat kocarek jeste. Vazi uz 12kg
, a cestou tam bude brecet, a musela bych jeste tahat autosedacku sebou, jinou nemam. Kdybych potrebovala kdyby nahodou nebudu mit auto a pribuzny prijdou autem.
@shadowbabe dojela jsem do servisu, dala autosedačku na podvozek a jela domů. Případně pokud mimino řvalo vzala jsem ho do ruky/nosítka. Asi nějaká varianta jak chodí ven je ne?
Ja mám ještě divného servisáka, ale když jsem tam stala s porouchaným autem, tak se mě automaticky ptal jestli mě má někam hodit
Čili si i umím představit že v případě deště, zimi, nevím mě s tím miminem odveze domů.
@shadowbabe píše:
Prý dítě nevydrží v kočáru 🤷🏻♀️
No kazde dite neni stejne. Zkusim ho vzit sebou. Jenom sem se tady ptala. A on nechce resit pres pojistovnu. Prej mu by to stalo vic penez pojistovna nez tohle.
@kocourGarfield ven jdeme ano, nositku a pak do sportaku Nebo ho kojim a az ma tvrdy spanek dam do sportaku. Nebojte ja to nejak vyresim. Nechci nekoho vydirat.
@kocourGarfield nevim jestli autosedacku dam podvozek, mam. klippan kiss2, jak uz je baculatej tak do vajicko nevejde. Tak jsme koupily autosedacku s integro. vajickem XD a je docela obrovskej.
Ne, rozhodně už po něm žádné peníze nechtěj. Zaplatí opravu, ani pojišťovna by ti žádné peníze navíc nedala, pokud se nejedná o značkový servis, ale o soukromého automechanika, tak by ti ani nezajistili náhradní vozidlo.
Miminko dej do sedačky v autě cestou do servisu, kočár do kufru, a zpátky si udělej procházku. Nechápu moc, kolikrát tam potřebuješ chodit pro auto a s autem, ale snad to není dvakrát denně. Na co jinak to auto potřebuješ? Vozíš dítě do jeslí? Nebo ty jezdíš do práce? Já byla teď bez auta asi pět týdnů, taky kvůli havárce, a zvládla jsem vodit dceru do školky (20 minut pěšky) a pak jezdit hromadnou dopravou do práce. Celkem taky dost zdržení pro mě, museli jsme vstávat o dost dřív, ale ani by mě nenapadlo chtít po někom odškodné.. Nediv se nechápavým komentářům, tvůj směr uvažování je opravdu velmi zvláštní.
@LP4 píše:
A pojišťovna by proplacela i chůvu?
ne, ale náhradní auto jo
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat