Mam chtít odškodné?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
33794
9.2.23 10:40
@Stella247 píše:
@shadowbabe jezisi :))) promin ja nejsem bohata, rekla jsem. predse zkusim zaridit vse nejak neco zrusim neco necham. A predse, ze se clovek setri na dovolenu domu neznamena, ze je bohata

No a nemohl by ti půjčit auto někdo z rodiny? Případně vás hodit na letiště, kdyby tvoje auto ještě nebylo opravené?

• načítám...
74
9.2.23 10:44

@arinecka ne, necham.si to opravit nez pojedu. Nekdo nam.na mesic nepujci auto. Jinak kdyz nas bude muset nekdo odvezt tak to jsou dalsi naklady. Radsi necham auto rychle opravit.

• načítám...
14727
9.2.23 10:48

Ja si bezne rikam, jak jsou lidi nechutni, kdyz chteji vytriskat prachy ze vseho mozneho. Ale tady bych nebyla tak striktni.

Kdyby to bylo pres pojistovnu, tak bys mela zajistene nahradni vozidlo, cili by nevznikly naklady na hlidani. Chapu, ze maminka muze hlidat jen omezenou dobu, a pak musi do prace. Chapu i to, ze dite se v kocarku vzteka, nevydrzi v nem dlouho.

S panem bych se dohodla, jestli by mohl zajistit dopravu do/ze servisu. Pokud by tedy nemohla nejaka kamaradka. Pokud by to neslo, tak bych mozna chtela uhradit naklady na hlidani maleho. Ale v zadnem pripade bych neresila najake naklady na ztratu casu, kompenzaci za zruseni planu. Zubare bych nerusila, ale navstevy nebo nejake nakupy obleceni apod. uplne klidne. Vzdyt kdyz onemocnite, taky navstevy zrusite, ne? Jidlo muze privezt Tesco nebo maminka.

Pokud jde o svatky a nejake tradice, taky bych neresila. Proste okolnosti jsou holt, jake jsou, takze navsteva se rusi. Cesta do Asie je jina vec. Letenky neco staly a poletis tam po dlouhe dobe. Ale ten let, jak jsem pochopila, stihnete.

Jinak te chapu, taky bych se s panem dohodla, pokud by se choval slusne, a nedelala mu komplikace s pojistovnou.

• načítám...
14727
9.2.23 10:50
@Stella247 píše:
@arinecka ne, necham.si to opravit nez pojedu. Nekdo nam.na mesic nepujci auto. Jinak kdyz nas bude muset nekdo odvezt tak to jsou dalsi naklady. Radsi necham auto rychle opravit.

A vy budete mesic parkovat na letisti ve Frankfurtu? Nebude to stat vic nez cesta do a z Frankfurtu, ktere by byly navic, kdyby vas tam nekdo vezl, oproti tomu, kdyz tam pojedete sami svym autem?

• načítám...
74
9.2.23 10:52
@Janča6 píše:
Ja si bezne rikam, jak jsou lidi nechutni, kdyz chteji vytriskat prachy ze vseho mozneho. Ale tady bych nebyla tak striktni.

Kdyby to bylo pres pojistovnu, tak bys mela zajistene nahradni vozidlo, cili by nevznikly naklady na hlidani. Chapu, ze maminka muze hlidat jen omezenou dobu, a pak musi do prace. Chapu i to, ze dite se v kocarku vzteka, nevydrzi v nem dlouho.

S panem bych se dohodla, jestli by mohl zajistit dopravu do/ze servisu. Pokud by tedy nemohla nejaka kamaradka. Pokud by to neslo, tak bych mozna chtela uhradit naklady na hlidani maleho. Ale v zadnem pripade bych neresila najake naklady na ztratu casu, kompenzaci za zruseni planu. Zubare bych nerusila, ale navstevy nebo nejake nakupy obleceni apod. uplne klidne. Vzdyt kdyz onemocnite, taky navstevy zrusite, ne? Jidlo muze privezt Tesco nebo maminka.

Pokud jde o svatky a nejake tradice, taky bych neresila. Proste okolnosti jsou holt, jake jsou, takze navsteva se rusi. Cesta do Asie je jina vec. Letenky neco staly a poletis tam po dlouhe dobe. Ale ten let, jak jsem pochopila, stihnete.

Jinak te chapu, taky bych se s panem dohodla, pokud by se choval slusne, a nedelala mu komplikace s pojistovnou.

Dekuju moc :)

• načítám...
10914
9.2.23 10:54
@Stella247 píše:

Chceš navštívit denně 5 rodin a nikdo Vám nechce půjčit auto? Opravdu nikdo? 8) Většinou i automechanik nějaké náhradní mívá.

• načítám...
74
9.2.23 10:54
@Janča6 píše:
A vy budete mesic parkovat na letisti ve Frankfurtu? Nebude to stat vic nez cesta do a z Frankfurtu, ktere by byly navic, kdyby vas tam nekdo vezl, oproti tomu, kdyz tam pojedete sami svym autem?

Koukala jsem 150euro to bude stat parkovne na mesic. Kdyby nas nekdo odvezl musime 2× tolik zaplatit benzin a jeste tomu ridici dat nejakou odmenu.

• načítám...
3538
9.2.23 10:55

Nechtěla bych po něm náklady na chůvu aj. Kdyby to šlo ofiko přes pojišťovnu, dostala bys náhradní vozidlo. Takto bych mu to já řekla. Žádné vysvětlování. Dobře nechtěl jste přes pojišťovnu, ale já auto k životu potřebuji a od pojišťovny bych na něj nárok měla. Zajistěte mi prosím náhradní.

• načítám...
74
9.2.23 10:55

@Bytsamsebou zkusim ho zeptat.

• načítám...
74
9.2.23 10:56

@Lucie008 dekuji :)

• načítám...
33794
9.2.23 12:26
@Stella247 píše:

Tak problém vyřešen. Týden uteče jako nic.

• načítám...
32171
9.2.23 12:37

@Stella247 Měla si to nahlásit, dát do autorizovaného servisu přes pojišťovnu a dostala bys náhradní auto…

• načítám...
74
9.2.23 12:51
@Monchichik píše:
@Stella247 Měla si to nahlásit, dát do autorizovaného servisu přes pojišťovnu a dostala bys náhradní auto…

Ten pan prave prosil at to nedame nahlasit, ztratil by body a ze se domluvime na oprave a vse nahradi bez problemu. Nechtela jsem mu skodit tak jsem kyvla, ze ok. Nechtela jsem byt zla.

• načítám...
32171
9.2.23 12:53

@Stella247 Já ti rozumím, já jsem to četla…ty nechceš být zlá, ale způsobíš tím problémy jen sobě…měla si říct, že je ti to líto, ale bez auta být nemůžeš, potřebuješ náhradní…škodu udělal on tobě…ne ty jemu…

• načítám...
74
9.2.23 12:55
@Monchichik píše:
@Stella247 Já ti rozumím, já jsem to četla…ty nechceš být zlá, ale způsobíš tím problémy jen sobě…měla si říct, že je ti to líto, ale bez auta být nemůžeš, potřebuješ náhradní…škodu udělal on tobě…ne ty jemu…

Asi zkusim. zeptat opravare, jestli nema nahradni auto a naklady by bylo na neho.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová