Mám dítě za svobodna - a podvodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
15.3.17 10:53
@enny3 píše:
Však to píšu, nikdy to nebude trestné, úmysl prokázat podle mě by možné i bylo, ale nic jiného už ne, přesně, jak píšeš

A jinak mi tedy připadá z hlediska naší civilizace nemožné, že by narození dítěte mohlo být poškozením něčích práv. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
16.3.17 12:02
@enny3 píše:
Není to trestný čin, i kdžy by měl jistě být, ale tady platí zásada (krom jiných zásad), že :,,jen bdělého jsou práva"-vigilantibus iura sunt, tzn. každý by měl dbát o svá práva, muž má co do narození dítěte právo na to, aby dítě vůbec nevzniklo, tzn. má právo se chránit, tak, aby zabránil početí, spoléhat na partnerku, že tvrdí, že bere HAK není bdělá ochrana svých práv, zvlášť, když o případné interrupci rozhoduje pouze žena a nikoho nezajímá, jak dítě vzniklo, jednou je muž otec= má rodičovskou odpovědnost a povinnost dítě vyživovat. Ten podvod s HAK před soudy neobstojí nikdy, není tam 100% účinnost, je možné (i když to moc možné není), že žena otěhotní i při braní HAK, nebraní předepsané HAK se dá těžko (podle mě je to nemožné) někomu dokázat, pokud se samo nepřizná sama, nějaký způsobem, třeba takovouhle internetovou diskuzí, takže pokud se muž nechce stát otcem, má v tomhle státě možnost to je preventovat.

Přesně tak. Neschvaluju úmyslné lhaní o antikoncepci, ale těžko hledám soucit s chlapem, který je líný si natáhnout gumu, a co víc, nutí ženu do antikoncepce, i když ví, že ji může ohrozit na životě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová