Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takhle dramatizuješ vše? Nevím. Přečti si za pár dní, co tady píšeš. Třeba se ti rozsvítí. Vždyť je to sci-fi, co ty předvádíš.
To je husty
Čím víc informací sem zakladatelka o dění na její planetě přidává, tím je to hustší…
Já myslela, že takoví lidé jsou vymyšlení, v takových filmech jako Dneska to roztočíme, drahoušku…a oni fakt existují..
Jestlipak má sešitek se seznamem křivd, kam připisuje další a další?
Kamarádky, které nejsou kamarádky, manžel s komínem, rodiče, se kterými také nevychází…všechno špatně..
Nejsou, mam to v rodine a je to tezky.
Je to typ osobnosti, ti lidi vetsinou chteji vychazet s dalsimi lidmi, maj treba i radi, jenom proste nejsou asertivni, neumi vyjednavat (ne tvrde, ale proste si určit priority a komunikovat) a vse berou osobne. Tim se vesi jedna krivda za druhou, protoze vse je problem a vsicuni je sabotuji. Často jsou to jeste puntickari, co se toci na nejaky drobnosti a v konecnym dusledku vystresuji cele okoli (nebo jsou naopak urazeni, protoze jejich trable okoli nechce resit a posle je do 🍑).
Muzu ti dat x zabavnych historek k dobru. Zabavnych pro ty, co v tom nemusi zit.
@andrasteia píše: Více
Souhlasím… Já mám takovou mamku. A vlastně i otec už se ji dost podobá… Nebýt to moji rodiče, tak bych se takovým lidem vyhla obloukem… Je to strašné. Vše si berou osobně, stahovační (nevím jak se to píše, s, z a vz jsem jikdy neuměla
), v jejich hlavě je každý proti nim… Strašná vlastnost. A můžeme jim všichni říkat, že je chyba v nich a nic. Nepochopí to. Dál si libují ve svých křivdičkách ![]()
@Anonymní píše: Více
Ale ty jsi tam neměla jet primarne na raut. Tys měla jet za svoji dobrou kamarádkou. A je úplně jedno, že přes celou republiku. Ty u všeho hledáš důvody, proč něco nejde a kde ti zrovna kdo ukrivdil. Už jen to, že sis s ni nemohla promluvit o problému s rodiči, protože by ti řekla, že by bylo fajn to vyřešit, že nic netrva věčně. Přitom evidentně už problém s rodiči nemáš, protože jsi psala, ze jsi ho měla tehdy. Takže kamarádka by měla jen pravdu. A ty než aby ses s rodiči usmírila, tak raději přijdeš o její svatbu. Kdyz teda nepočítám to, že sis mohla najít ubytování jinde.
Teď hledáš na druhé kamarádce jen samé chyby, pomluvit ji za vše, co tě zrovna napadne. Hele, já bych se ti na těch horách taky s chuti vyhnula. A teď je špatně, že v pozvání napsali, že plati pro oba, protože se beztak stejně pretvaruji. Co ty ses za povahu?
A jako tresnicku na dortu ještě poplives svého manžela, protože to ho.ado nevycvalane se na svatbu tesi, aby se mohl zlit jak mužik. Sorry, nevěřím ti to, hledáš jen (hloupe) argumenty pro podporu svých tvrzení.
Jsi dost nesympaticka, zákeřná, pomlouvacna a zavistiva už takto na dálku. V reálu musíš být eno nuno kámoška. Byt tebou, přestanu plivat alespoň na svého muže, ať ti alespoň někdo zbyde.
Souhlasím s @qazzy . Jsi zákeřná, pomlouvačná a hlavně za mě z tebe čiší závist. Libilo se jí misto na svatbu na Moravě a tak tam tu svatbu prostě mají. Ty akorát zavidíš, že na to maji kačky a pliveš na vše, co daná slečna udělá.
Jo a na tu předchozí diskuzi co jsi založila si moc dobře pamatuji. Řešila jsi, že nemáš auto/řidičák, svatba je daleko a nechce se ti trmácet vlakem. Manžela jsi tehdy vykreslila jako alkáče, co sice řídí, ale na svatbě se opije a nebude použitelnej a museli byste tam zůstat celý víkend.
Už v první diskuzi jsem si klepala na čelo, jak může být někdo tak zapšklej. Zaplaťbůh že ve své sociální bublině nemám existence tobě podobné. Hned je život veselejší.
Nicméně myslim že i v tomto případě ti leží v žaludku, že by tam muž šel sám a opil se a svatbu si užil. Jinak bys ho nechala jít samotnýho a nerozjížděla tu tuhle nesmyslnou diskuzi.
@Hanykla33 jezis tak tu diskuzi jsem taky cetla! A rikala proboha 😅 ted uz mi to vse dava smysl 🙉
@Hanykla33 píše: Více
Vedle jak ta jedle moje milá! Já nemám tři děti, jen jedno. A ta svatba byla rozhodně dřív, ještě minulé roky, takže jednalo se o jinou paní.
@Hanykla33 píše: Více
A zákeřná? Víš význam toho slova? Tak na to se nemusí snad zakládat diskuze, ne? A čti pořádně, neni to na té Moravě, ale neco podobnýho. Nezávidím, není co, já bych tak obyčejný obřad mít nechtěla.
@Kelsey píše: Více
Lidé z matriky, obřad sfoukly za 10 minut a je to. Člověk ani neví, že něco bylo
Kamarádka mi řekla, že vůbec neví, o čem se tam mluvilo. Ze to bylo takové aby se neřeklo.
Svatbu delaj lidi a dulezity je snad ten svazek. Někomu stačí podepsat papiry a je happy hak dva grepy, jiny potřebuje definitivu pozehnanou Bohem a stejně neni spokojeny. Mimochodem, jaky ve finale ten obrad bude stejne moc neovlivnis, ono kdyz ma člověk jeden pokus, tak je to hop a nebo trop a pokazit se muze spousta veci, ze jo?
Ze pro tebe je dulezita svatba v kostele, ok. Ale jestli ses katolik, tak si aspon přečti to desatero a jednou za rok zajdi k te zpovedi. Treba se ti ulevi.
Tak pro někoho je důležité manželství, ne svatba. Tak k tomu nepotřebuje tyjátry s proslovem a holubama.