Mám krizi středního věku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.20 11:00

:mavam: ahoj všichni. Tak jsem si včera užila pařbu a léčím kocovinu. Zjistila jsem, že si žiju dobře, každý řeší nějaké problémy.
@sirikit Být sama se sebou a starat se jen o sebe a nepřemýšlet o očekávání jiných lidí. To je ten sen. :pankac: Poprvé jsem si ho splnila ve 40, kdy jsem vyrazila s kamarádkou na poznávací zájezd. Byl to skvělý zážitek, zase se starat jen sama o sebe a nepřemýšlet, co kdo v rodině potřebuje. Od té doby jezdím každý rok. Myslím si, že si ode mě rád odpočine i manžel a děti.
A opravdu už začínám myslet sobecky jen na sebe. Ne na ostatní, oni můj život nežijí.

• Citovat
  • Upravit
76084
9.2.20 11:03
@Anonymní píše: :mavam: ahoj všichni. Tak jsem si včera užila pařbu a léčím kocovinu. Zjistila jsem, že si žiju dobře, každý řeší nějaké problémy.
@sirikit Být sama se sebou a starat se jen o sebe a nepřemýšlet o očekávání jiných lidí. To je ten sen. :pankac: Poprvé jsem si ho splnila ve 40, kdy jsem vyrazila s kamarádkou na poznávací zájezd. Byl to skvělý zážitek, zase se starat jen sama o sebe a nepřemýšlet, co kdo v rodině potřebuje. Od té doby jezdím každý rok. Myslím si, že si ode mě rád odpočine i manžel a děti.
A opravdu už začínám myslet sobecky jen na sebe. Ne na ostatní, oni můj život nežijí.

Amen. :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
9.2.20 12:06
@sirikit píše:
Ale zas nikdo neříká, že tak, jak to mám já, je to obecně dobře.

To je pravda :* :pankac:
Já se cítím dobře v jiných věcech.
Musíme si to každej doladit podle svýho :pankac:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
9.2.20 12:09
@Anonymní píše: :mavam: ahoj všichni. Tak jsem si včera užila pařbu a léčím kocovinu. Zjistila jsem, že si žiju dobře, každý řeší nějaké problémy.

Tak ať tu kocovinu setřeseš co nejdřív ;)

• Citovat
  • Upravit
56275
9.2.20 12:41
ja jezdim kazdej rok cvicit s holkama. A 3× tydne vypadnu, kdyz mam dost, jeste vypadnu behat. A myslet na sebe by holky mely mit jako predmet na zs.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
9.2.20 12:42

Jo, to je dobrej začátek. Začít po přechodu chlastat. Sice to moc nepomůže, ale dá se to lépe snášet. ;) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 18:03

@LydiaD Už je setřesená :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.20 18:05

@samá práce Já nejsem po přechodu. Někde na začátku. A je to běh na delší trať, alespoň podle zkušeností jiných. A pít si bude dle svého gusta. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
9.2.20 18:21
@Anonymní píše:
@LydiaD Už je setřesená :mavam:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7333
10.4.20 21:50
@LydiaD píše:
@sirikit
Zakladatelka píše, že ji nic moc nebaví, možná zimní deprese…
A že má chuť odjet za kamarádkou na druhý konec světa.
(a tu kamarádku tam má, jak jsem tak pochopila)
A to je to, co já z ní cítím. Žádný sezení doma a koukání na Most.
Vypadla bych.
Kolem pajdy a v přechodu, pokud to je trochu možný, bych to udělala, když po tom touží.
Není to nesplnitelný :nevim:
Sama jsem zvědavá, jestli nám ještě něco napíše ;)

Milá Lyduško, měla jsi nulu u srdíček, tak jsem ti tam jedno mrskla! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76084
10.4.20 23:27
@Božislava píše:
Milá Lyduško, měla jsi nulu u srdíček, tak jsem ti tam jedno mrskla! :hug:

Okamžitě jí ho škrtni, potvoře! :cert: :cert:
Nebyla tu od toho února, do skupiny taky nechodí, eMiminí kolektiv jí není dost dobrej. :cert: :cert:
Není hodna. :andel: Škrtej a já ho dám Tobě, chytej. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.20 13:37

To už je tu i Bóža? 8o Já myslela, že tě zajímají jiná témata.

• Citovat
  • Upravit
25897
11.4.20 13:38

Jéžiš pardon za anonym. To bylo omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76084
11.4.20 14:02
@divine woman píše:
Jéžiš pardon za anonym. To bylo omylem.

Boži sem zaskočila čistě z charitativních důvodů.  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 16:33

Koukám, že jste mi to tu oživili. U mě celkem nic nového. V současné době je třeba řešit hlavně rodinu a zdraví, na nějakou osobní krizi není čas. Velice si užívám pozdní vstávání. Mám HO, takže si práci rozvrhnu podle sebe a nemusím vstávat jak do Kolbenky. A je mi doma dobře i s dětmi a manželem. Akorát ta maturita mě drobet tíží, ale ono to taky nějak dopadne. Tak se mějte všichni hezky a virům zmar!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky