Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:ahoj všichni. Tak jsem si včera užila pařbu a léčím kocovinu. Zjistila jsem, že si žiju dobře, každý řeší nějaké problémy.
@sirikit Být sama se sebou a starat se jen o sebe a nepřemýšlet o očekávání jiných lidí. To je ten sen.Poprvé jsem si ho splnila ve 40, kdy jsem vyrazila s kamarádkou na poznávací zájezd. Byl to skvělý zážitek, zase se starat jen sama o sebe a nepřemýšlet, co kdo v rodině potřebuje. Od té doby jezdím každý rok. Myslím si, že si ode mě rád odpočine i manžel a děti.
A opravdu už začínám myslet sobecky jen na sebe. Ne na ostatní, oni můj život nežijí.
Amen.
![]()
@sirikit píše:
Ale zas nikdo neříká, že tak, jak to mám já, je to obecně dobře.
To je pravda
![]()
Já se cítím dobře v jiných věcech.
Musíme si to každej doladit podle svýho ![]()
@Anonymní píše:ahoj všichni. Tak jsem si včera užila pařbu a léčím kocovinu. Zjistila jsem, že si žiju dobře, každý řeší nějaké problémy.
Tak ať tu kocovinu setřeseš co nejdřív ![]()
@Anonymní píše:ja jezdim kazdej rok cvicit s holkama. A 3× tydne vypadnu, kdyz mam dost, jeste vypadnu behat. A myslet na sebe by holky mely mit jako predmet na zs.ahoj všichni. Tak jsem si včera užila pařbu a léčím kocovinu. Zjistila jsem, že si žiju dobře, každý řeší nějaké problémy.
@sirikit Být sama se sebou a starat se jen o sebe a nepřemýšlet o očekávání jiných lidí. To je ten sen.Poprvé jsem si ho splnila ve 40, kdy jsem vyrazila s kamarádkou na poznávací zájezd. Byl to skvělý zážitek, zase se starat jen sama o sebe a nepřemýšlet, co kdo v rodině potřebuje. Od té doby jezdím každý rok. Myslím si, že si ode mě rád odpočine i manžel a děti.
A opravdu už začínám myslet sobecky jen na sebe. Ne na ostatní, oni můj život nežijí.
Jo, to je dobrej začátek. Začít po přechodu chlastat. Sice to moc nepomůže, ale dá se to lépe snášet.
![]()
@samá práce Já nejsem po přechodu. Někde na začátku. A je to běh na delší trať, alespoň podle zkušeností jiných. A pít si bude dle svého gusta. ![]()
@LydiaD píše:
@sirikit
Zakladatelka píše, že ji nic moc nebaví, možná zimní deprese…
A že má chuť odjet za kamarádkou na druhý konec světa.
(a tu kamarádku tam má, jak jsem tak pochopila)
A to je to, co já z ní cítím. Žádný sezení doma a koukání na Most.
Vypadla bych.
Kolem pajdy a v přechodu, pokud to je trochu možný, bych to udělala, když po tom touží.
Není to nesplnitelný
Sama jsem zvědavá, jestli nám ještě něco napíše
Milá Lyduško, měla jsi nulu u srdíček, tak jsem ti tam jedno mrskla! ![]()
@Božislava píše:
Milá Lyduško, měla jsi nulu u srdíček, tak jsem ti tam jedno mrskla!
Okamžitě jí ho škrtni, potvoře!
![]()
Nebyla tu od toho února, do skupiny taky nechodí, eMiminí kolektiv jí není dost dobrej.
![]()
Není hodna.
Škrtej a já ho dám Tobě, chytej. ![]()
To už je tu i Bóža?
Já myslela, že tě zajímají jiná témata.
@divine woman píše:
Jéžiš pardon za anonym. To bylo omylem.
Boži sem zaskočila čistě z charitativních důvodů. ![]()
Koukám, že jste mi to tu oživili. U mě celkem nic nového. V současné době je třeba řešit hlavně rodinu a zdraví, na nějakou osobní krizi není čas. Velice si užívám pozdní vstávání. Mám HO, takže si práci rozvrhnu podle sebe a nemusím vstávat jak do Kolbenky. A je mi doma dobře i s dětmi a manželem. Akorát ta maturita mě drobet tíží, ale ono to taky nějak dopadne. Tak se mějte všichni hezky a virům zmar!
@sirikit Být sama se sebou a starat se jen o sebe a nepřemýšlet o očekávání jiných lidí. To je ten sen.