Mám mu vzít tátu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2395
25.3.12 22:30

To já jsem prakticky bez otce taky vyrůstala a ač bydlel jen pár km od nás, tak ho prakticky nevídala. Jinak odejít k mamce byl jen jedním z mnoha řešení, neznám pořádně tvou situaci, ale jak se říká: „vždy je nějaké řešení“ a nebo také „je mnoho cest, záleží jen na tobě, kterou z nich se dáš“
Tak či tak, držím palečky jak tobě, tak i zakladatelce. Věřím, že jste silné jako většina z nás a zvládnete to!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
25.3.12 22:38

Moc děkuju!! ano, cest je víc.. jsme se zakladatelkou obě na křižovatce.. já jen ještě potřebuju „natankovat palivo“, abych se mohla po té křižovatce asi rychleji rozjet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
25.3.12 22:44
@eifos píše:
Moc děkuju!! ano, cest je víc.. jsme se zakladatelkou obě na křižovatce.. já jen ještě potřebuju „natankovat palivo“, abych se mohla po té křižovatce asi rychleji rozjet..

Doufám, že natankuješ brzy plnou a co nejrychleji se rozjedete obě, neboť čím déle budete otálet, tím můžete postupně přicházet o odvahu. Kéžbych Vám oběma mohla nějak pomoc. Obě dve si zasloužíte mnohem víc, než se Vám dostává. Myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
26.3.12 08:35

Ahojky zakladatelko, pročítám tady tvou velice smutnou diskusi a mám slzy v očích :,( …ráda bych ti poradila, ale holky už tady napsaly to nejdůležitější a nerada bych se opakovala..jen ty můžeš vědět, jestli váš vztah stojí za záchranu nebo bude vaše největší záchrana, když zatneš zuby a s maličkým odejdeš za novým, klidným, krásným, spokojeným životem a najdeš sobě i svému dítěti muže a nového tatínka, který o vaši lásku bude stát a bude vás milovat. V každém vztahu je něco, ale žít bez lásky se prostě nedá zvlášť s malým dítětem. Držím ti palečky ať všechno zvládneš a ať se rozhodneš jakkoliv, aby tvé rozhodnutí bylo to nejlepší :hug: …ráda bych si přečetla celý tvůj příběh…pokud můžeš, pošli mi, prosím, odkaz na tvůj deníček. Děkuji. … Myslím na tebe i se svým skoro 2 letým chlapečkem, kterému jsem našla nového milujicího tatínka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
26.3.12 08:57
@eifos píše:
Beckie jsi moc šikovná, že jsi to dokázala! :potlesk: Já jsem na nervy i z toho, že bych měla dát malou chůvě.. :zed: :zed:

Já jsem byla tehdy taky hodně na nervy, ze všeho, ale nikdy toho nebudu litovat. Mám teď muže jakého jsem si vždy přála, malá je hrozně šťastná, já taky, čekám druhé miminko a už od druhého měsíce jsem doma a malou si zase užívám. Takže já radím seber všechnu svoji sílu a udělej to pro Vás. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
26.3.12 09:09

Víš, čeho se njevíc bojím..? Že vlastně chlap, který by za to stál, kterému bych věřila a kterého bych si přála.. NEEXISTUJE.. :nevim: věrnost, upřímnost, obětavost, láska a něha se už asi moc nenosí.. :nevim: Navíc vím, že otec dítěte nás obě miluje, ale nejsem šťastná.. protože to neumí dát najevo tak, jak bych to potřebovala.. prý to dává najevo skutky - tím, že je s náma doma, nepodvádí mě a stará se o nás.. ale neříká mi ty hezké věci, naposledy mi řekl, že mě miluje někdy v červenci.. a nechápe, že mi to chybí.. jen říká, že já nebudu s žádným nikdy spokojená, že to by musel být superman.. tak nevím, jestli jsem vážně tolik náročná.. :nevim:
Beckie držím Vám všem čtyřem palce a přeju, ať je miminko zdravé a porod rychlý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
26.3.12 09:11

Myslím, že se to nespraví a trápit se celý život jen kvůli dítěti podle mě není ideální…

• Citovat
  • Upravit
sweetheart
26.3.12 09:31

Mám něco podobného, s přítelem jsem dva a půl roku je mu 27 ale duší a činny má na 18 letého kluka, kamarádi jsou pednější než já, navíc máme 9 měs prcka a od něj jako kdybyb dítě bylo překážkou a je lepší když s ním sedím doma.. takže on je každej den v práci, po práci jde za kamarádama, někdy na pivo a domů se vrací jak se mu chce, i když jsem z toho smutná, snažím se mu to vymluvit, aby alespon někdy trávil čas s námi, tak se akorát zasměje a nebere to vážně..stejn tak jako když jsem mu řekla, že se s ním rozejdu, myslel si že to snad nemyslím vážně nebo nevím… já už z toho začínám být hysterická, vyletím po každé blbosti a už nevím jak z toho, každou chvilku si říkám jak bych se s ním chtěla rozejít ale jak by mi chyběl.. nebo když mi řekne, že jestli se mi to nelíbí, můžu jít..

• Citovat
  • Upravit
2379
26.3.12 09:43
@sweetheart píše:
Mám něco podobného, s přítelem jsem dva a půl roku je mu 27 ale duší a činny má na 18 letého kluka, kamarádi jsou pednější než já, navíc máme 9 měs prcka a od něj jako kdybyb dítě bylo překážkou a je lepší když s ním sedím doma.. takže on je každej den v práci, po práci jde za kamarádama, někdy na pivo a domů se vrací jak se mu chce, i když jsem z toho smutná, snažím se mu to vymluvit, aby alespon někdy trávil čas s námi, tak se akorát zasměje a nebere to vážně..stejn tak jako když jsem mu řekla, že se s ním rozejdu, myslel si že to snad nemyslím vážně nebo nevím… já už z toho začínám být hysterická, vyletím po každé blbosti a už nevím jak z toho, každou chvilku si říkám jak bych se s ním chtěla rozejít ale jak by mi chyběl.. nebo když mi řekne, že jestli se mi to nelíbí, můžu jít..

:zed: :zed: :zed: nevyspělej kretén je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweetheart
26.3.12 09:57

taky si to občas říkám, ale to jeho ,,vždyd já tě mám přece rád!,, to do života nestačí!!Máme spolu dítě, měl by si to uvědomit, rozhodli jsme se oba, takže oba tomu musíme taky něco objetovat.. ale on to asi nechápe.. nebo když mi řekne, tak si najdi někoho kdo bude sedět pořád doma na prdeli, to vyhraješ..no chápete to…

• Citovat
  • Upravit
2379
26.3.12 10:02

Ne nechápu.. my doma máme jiný problémy.. a to nikam nechodí. Je fakt, žře je starší než Tvůj muž, ten má priority asi jinde. Ale myslím, že jednou ho to bude sakra mrzet.. můj otec byl kdysi totéž. Když jsem se narodila, za 2 týdny jel na dovolenou do Tater s kamarádama.. a mámu nechal samou doma.. tedy se mnou.. máma byla po císaři, nemohla se skoro hýbat.. kdysi byly ty řezy hnusné, horší než dnes, to moje jizvy je proti ní po roce od porodu nic. Ráda bych Tě uklidnila tvrzením, že z toho třeba vyroste.. ale jsou tací, kterým to zůstává celý život, viz. můj otec. Ten z toho nevyrostl do dnes a proto mám k němu tak komplikovaný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweetheart
26.3.12 10:13

přesně tak, já když jsem byla těhotná 8-9 měsíc, tak jsem musela dělat všechno, neexistovalo to, že by třeba nebyl oběd, nebo by nebylo uklizeno, v 5 měs těhotenství jsem málem umřela, dostala se mi sraženina do mozku a já ještě měsíc po tom fungovala tak na 40% nemohla jsem vstát s postele, někde delší dobu stát..a on mi nic neodpustil, prej já taky chodím do práce i když mi není nejlíp…prostě žije starou školou,která byla před 60 lety, babička si ho tak vychovala..tam se nehrálo na to jestli ženský bylo blbě nebo ne, prostě se musela postarat at to stojí za to..bohužel, v dnešní době to tak nechodí, měli bychom si pomáhat navzájem… tak přemýšlím jestli si fakt nenajít někoho kdo bude sedět doma na prdeli, podle jeho slov :-D..

• Citovat
  • Upravit
2379
26.3.12 10:20
@sweetheart píše:
přesně tak, já když jsem byla těhotná 8-9 měsíc, tak jsem musela dělat všechno, neexistovalo to, že by třeba nebyl oběd, nebo by nebylo uklizeno, v 5 měs těhotenství jsem málem umřela, dostala se mi sraženina do mozku a já ještě měsíc po tom fungovala tak na 40% nemohla jsem vstát s postele, někde delší dobu stát..a on mi nic neodpustil, prej já taky chodím do práce i když mi není nejlíp…prostě žije starou školou,která byla před 60 lety, babička si ho tak vychovala..tam se nehrálo na to jestli ženský bylo blbě nebo ne, prostě se musela postarat at to stojí za to..bohužel, v dnešní době to tak nechodí, měli bychom si pomáhat navzájem… tak přemýšlím jestli si fakt nenajít někoho kdo bude sedět doma na prdeli, podle jeho slov :-D..

:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: tak takový jsou nejlepší, grrr :cert:
To víš, sama musíš zvážit co a jak, jestli se Ti uleví a zvládneš to, když budete bez něj, nebo jestli ještě nenastal ten správný čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.12 10:31

Ahoj holky,
tak vcera uz jsem byla odhodlana to ukoncit, ale ted :-( nevim jak vlastne zacit, on si fakt neuvedomuje, ze se neco deje a jak mam na nej vychrlit, ze chci odchod? :-( jsem uplne roztrepana a jen mlcim :-(

• Citovat
  • Upravit
2379
26.3.12 11:16

Tak to bývá i u nás, večer bulím, ráno se srovnám a „jedu dál“.. :nevim: Těžko radit, ale promluvit si musíte.. i o tom možném odchodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí