Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nereaguj nijak. Vždyť tam stejně končíš, tak ti to může být všechno úplně jedno. Ti, kteří pomlouvají, to budou brát stejně jako výmluvu.
@Anonymní píše: Více
I nereagování je reakce. Víš jak se říká, čím víc se s XXX mažeš, tím víc smrdí.
A jak ty víš, co koluje, když jsi v pracovní neschopnosti?
Shoda náhod, něco jsem prodávala a aniž bych to věděla přijel si pro to člověk z firmy, na kterého nemám číslo a on na mě.
Hodit se v práci marod před koncem úvazku je podobná zábava, jako jít na rizikové s počuraným testem
spousta lidí to dělá, takže ano, spousta lidí si bude myslet, že je to naschvál. Může ti to být jedno, ne? ![]()
Nereagovala bych nijak
vždyť už je to jedno. A upřímně stejně by jsi to asi neobhájila
prostě to blbě vyšlo.
Kašli na to, stejně už se tam nevrátíš.
Tak ve firmě pořád budu, ex kolegy potkávat taky budu… Měním jen místo v rámci jiného oddělení.
Já už prostě nemohla… Poslední 3/4jsem spala pouze v sobotu bez buzení, jinak noční můry, naschvály ze strany kolegů, vyloučení z týmu, pomluvy. Přešlo to v závratě, špatnou náladu, Sekla jsem s koníčky… A najednou jedno ráno mi došlo, bude takhle už dál nemůžu, že tělo už to dál nevydrží. Šla jsem za lékařem zeptal se mě na dvě věci a hned bez debat léky a nemocenská.
Nemá smysl to prožívat, ale počítala bych s tím, že na mě mohou poslat kontrolu a byla doma.
Bylo by blbé, aby kontrola přišla ve chvíli, kdy makáš kolem baráku ![]()
Tak pokud tam zustavas, je to blbe…ale i tak bych asi nereagovala…kdyz se k tobe chovali hnusne, tak je asi nijak nepresvedcis a pojedou si svoje
A jak nekdo pise, bohuzel lidi to jako taktiku pouzivaji, tak se takovy predpoklad zrodi velice rychle. Nechala bych to konovi…jen aby ti to neuskodilo v ramci toho druheho oddeleni no…
Tak můžeš být v klidu. Potřebuješ ty lidi co tě pomlouvaj k životu? Nepotřebuješ.
Dobrý den, mám už druhý týden pracovní neschopnost a zřejmě ještě tak dva týdny doma budu, o tom v práci ještě neví.
Shodou náhod nastupují od dalšího měsíce na jiné místo. Důvod mé pracovní neschopnosti je dlouhodobý stres. Mám léky na spaní, antidepresiva…
Stydím se za to, nikdo o tom neví, nikdo v práci. A bohužel, kolují nesmysly o tom, že jsem se hodila naschvál marod, abych nebyla poslední týdny v práci, a že si opravují barák. Ano, dům nám rekonstruují, ale s přestávkou od ledna…
Nechápu proč lidi mají zapotřebí vymyslet takové fantasy magorie. A trochu přemýšlím jak na to reagovat…
Protože důvod mého kolapsu byl dlouhodobý mobbing.