Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajimá mě váš názor.. Přítel šel s kamarádem na pivčo ve 4 hodiny s tím, že do 6 bude doma.. V půl 7 jsem mu napsala na jak dlouho to jeste vidí, že bych se za ním stavila na limču. Napsal mi že do 15 minut bude doma. Za hodinu mi volal, ze prisel nejaky dalsi kamarad tak že jestli chci at přijdu rekla jsem ze uz nejdu. Rekl tedy ze si da jeste jedno pivco zaplatí a prijde a nejpozdeji do 8 je doma. Pred chvilkou mi volal, ze jede nekam s nejakym kamaradem neco kvůli autu.. Mám 8 dní do termínu porodu a mam na nej opravdu vztek!!! Nevim jestli to neprehaním.. Proto me zajima váš nazor.. Dekuji.
Cloumají s Tebou hormony, řekla bych, že to není taká tragédie
spíš záleží, zda jde o vyjímku, nebo to dělá častěji ![]()
Vztek bych měla, kdyby mi tvrdil neustále, že přijde „za čtvrt hodiny“, to radši ať rovnou řekne, že neví, nebo že se vrátí až v noci. Pak bych to neřešila…
@martina.se píše:
Cloumají s Tebou hormony, řekla bych, že to není taká tragédiespíš záleží, zda jde o vyjímku, nebo to dělá častěji
nestalo se to jeste nikdy, ale moc dobre vim ze kdybych neco takoveho udelala já nemluvil by semnou tyden..
@Miška68 myslím že vůbec nepřeháníš, já bych ho už přívitala „válečkem“ ten mljh taky nělkdy provádí to samé a vždy jsem vytočená na max. Zvlášř ted když máš před termínem je to od něj nezodpovědné a bezohledné. Můj chlop taky někdy tak perlí že mi řekně jdu si pro cigarety a hned zpět hospodu máme min od baráku hodiny uběhne a pán nikde tak už mu píšu jestli e tam náhodou nevyrábí a on že si dal jedno a že už jde další hod fuč a on stále nikde, tak to už zuřím hodně
![]()
Kdybych tohle mela resit
bud v klidu chlapi ooravdu cas vnimaji jinak a zbytecne se budes stresovat par dni pred terminem. Klid a odpocinek ted potrebujes nejvice, at to dobre dopadne
Ahoj, pokud to je výjimečná situace a ne pravidelná, tak bych to až tak moc neřešila. Ber to tak, že shodou okolností potkal nezávazně na sobě dva kamarády, s kterými se zdržel. Pokaždé, jak píšeš, tě infomoval
dej nohy na stůl a užívej, že je přítel venku ![]()
Vadilo by mi to dost. Nesnáším nedochvilnost!
Nejde tu o to, že není se mnou, ale že nedrží slovo a pořád posouvá čas.
Naštvaná bych byla, na druhou stranu, jestli se to neděje co týden, tak bych ho nechala být…jen bych mu řekla, že bych příště chtěla nějakou rozumnou informaci a né to z něj po hodinách po telefonu tahala jak z chlupaté deky.
Mimochodem, to jsem se naučila já, v rámci domácí pohody a mých nervů, ho prostě neuháním. Když mi řekne, že přijde v šest, tak mě by teda nenapadlo mu v půlsedmý volat kde je, pokud bych nevolala proto, že v sedm jsme byli domluvení někde být (na návštěvě, konzertě nebo prostě někde napevno)
No já myslím, že přeháníš. Jen mě má 8 dní do porodu společného s tím jestli přijde v 8 nebo v 10? Do porodnice Tě stejně kdyby něco nepoveze když pil pivo ne?
. Nebo jsi to myslela tak, že máš 8 dní do porodu tak jsi přecitlivělá a vidíš hned ve všem problém?
No, dokážu si tu situaci představit z obou stran. Jak sedím doma s pupkem nakvašená i jak sedím s kámošema a pořád se něco děje a domů se nechce…
Pokud to nedělá nějak často, tak bych se snažila to vzít s rezervou. Třeba dostaneš nějakou odměnu za trpělivost
![]()
Každého vytočí něco jiného..mě taky přítel vždycky tvrdí, že do půlnoci bude doma a ještě se mu to nepovedlo, ale chodí na pivo tak 1×za měsíc, takže to neřeším, spíš mě to pobaví, ale zase si na něm pak smlsnu ráno: máme děcko, takže kvůli němu po špičkách doma fáááákt nechodím ![]()
Jeste vedel ze mi od rána není dobře.. Ze mám menši kontrakce a ani ho nenapadlo, se po telefonu zeptat jestli jsem v pohode..!