Mám ráda spolužáka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32941
18.11.15 14:46

@slunecnice1992 tak spolu proberte něco co vás zajímá z oboru. Já jsem se spolužáky prokecala hodiny u kafe nebo oběda o tom co nás zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 14:48

@RoseK Už do něj pubertálně šťouchala, pozvala ho do bazénu a teď ještě na kafe? Já bych z takového chlapa měla strach :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
18.11.15 14:51

Já nějak na první pohled přehlédla, že jsi v posledním ročníku VŠ a opravdu jsem si celou dobu myslela, že jde o ZŠ. Až ten adap´ták mne vrátil do reality.
No prostě ho pozvi na pivo a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
18.11.15 14:53

@radkka třeba si přinese vlastní kafe, z obavy, aby mu tam nenasypala pět rohypnolů a pak ho neznásilnila na hajzlících. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
18.11.15 14:59

Ježišmarjá :-)

No doba je taková, že na první rande může klidně pozvat holka. Normálně mu řekni nebo napiš, že se ti líbí a že bys ho chtěl poznat víc. A z reakc epoznáš, jestli máš naději, aby to bylo vzájemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.11.15 15:02
@Premek_Orac píše:
Ježišmarjá :-)No doba je taková, že na první rande může klidně pozvat holka. Normálně mu řekni nebo napiš, že se ti líbí a že bys ho chtěl poznat víc. A z reakc epoznáš, jestli máš naději, aby to bylo vzájemné…

A celá jejich studijní skupina se prorve smíchy :mrgreen:
Jakože „Ahoj, líbíš se mi, ráda bych tě poznala hlouběji?“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
18.11.15 15:04

Hlouběji??? :-)

Tak pokud je normální, tak z toho věv veřejnou neudělá. A pokud není, tak už je v posledním ročníku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.11.15 15:05

Jeeezis, ja bych to vubec neresila pres nejakej fejsbuk. To je docela trapny. Normalne bych za nim zasla, nejak nenucene se zacala bavit a pak treba navrhla, jestli nechce jit na kafe, nebo nekam na sklenicku, do baru.. bud te odmitne a vis na cem jsi, nebo neodmitne a pak se uvidi. Ja myslim, ze neodmitne. Kdyby to byl nahodou trapas, za chvili ti konci skola, tak o co jde.

Btw ten zacatek „uvedomila jsem si, ze jsem se do nej zamilovala“ je tak stupidni, ze to zni fakt jak ze zakladky. Uz jsi nekdy aspon jednoho chlapa mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
18.11.15 16:16

Holky, nebuďte zlé, třeba jsou oba nesmělí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
18.11.15 17:38

No tak nesmělí možná, ale v pubertě alespon zakladatelka určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí