Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slunecnice1992 tak spolu proberte něco co vás zajímá z oboru. Já jsem se spolužáky prokecala hodiny u kafe nebo oběda o tom co nás zajímalo.
@RoseK Už do něj pubertálně šťouchala, pozvala ho do bazénu a teď ještě na kafe? Já bych z takového chlapa měla strach
![]()
Já nějak na první pohled přehlédla, že jsi v posledním ročníku VŠ a opravdu jsem si celou dobu myslela, že jde o ZŠ. Až ten adap´ták mne vrátil do reality.
No prostě ho pozvi na pivo a uvidíš.
@radkka třeba si přinese vlastní kafe, z obavy, aby mu tam nenasypala pět rohypnolů a pak ho neznásilnila na hajzlících.
![]()
Ježišmarjá ![]()
No doba je taková, že na první rande může klidně pozvat holka. Normálně mu řekni nebo napiš, že se ti líbí a že bys ho chtěl poznat víc. A z reakc epoznáš, jestli máš naději, aby to bylo vzájemné…
@Premek_Orac píše:
JežišmarjáNo doba je taková, že na první rande může klidně pozvat holka. Normálně mu řekni nebo napiš, že se ti líbí a že bys ho chtěl poznat víc. A z reakc epoznáš, jestli máš naději, aby to bylo vzájemné…
A celá jejich studijní skupina se prorve smíchy ![]()
Jakože „Ahoj, líbíš se mi, ráda bych tě poznala hlouběji?“
![]()
Hlouběji??? ![]()
Tak pokud je normální, tak z toho věv veřejnou neudělá. A pokud není, tak už je v posledním ročníku… ![]()
Jeeezis, ja bych to vubec neresila pres nejakej fejsbuk. To je docela trapny. Normalne bych za nim zasla, nejak nenucene se zacala bavit a pak treba navrhla, jestli nechce jit na kafe, nebo nekam na sklenicku, do baru.. bud te odmitne a vis na cem jsi, nebo neodmitne a pak se uvidi. Ja myslim, ze neodmitne. Kdyby to byl nahodou trapas, za chvili ti konci skola, tak o co jde.
Btw ten zacatek „uvedomila jsem si, ze jsem se do nej zamilovala“ je tak stupidni, ze to zni fakt jak ze zakladky. Uz jsi nekdy aspon jednoho chlapa mela?
No tak nesmělí možná, ale v pubertě alespon zakladatelka určitě.