Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Luboš P píše:
„Mám rýmu mužů mít covid?“
Vám nepřijde ta otázka na hlavu? Co odpověď: ne, ten kdo má rýmu, nemůže mít covid.
Jenomže správná odpověď je, ano, může mít kovid. Vždyť to snad ví každý. Že může mít opravdu jen zlomený kotník a přitom virus. Který pěkně šíří dál.
@vokishka píše:
Vždyť to snad ví každý.
Ale zakladatelka to nevěděla, jinak by se neptala. Znovu kopíruji otázku: „Mám rýmu mužů mít covid?“ Prosím, můžete si tu otázku přečíst ještě jednou (Mám rýmu mužů mít covid?) a myslíte, že je míněna vážně?
@Luboš P píše:
Ale zakladatelka to nevěděla, jinak by se neptala. Znovu kopíruji otázku: „Mám rýmu mužů mít covid?“ Prosím, můžete si tu otázku přečíst ještě jednou (Mám rýmu mužů mít covid?) a myslíte, že je míněna vážně?
To jako že rajtujete na tom kroužkovaném u na jiném místě jako debil?
@vokishka píše:
To jako že rajtujete na tom kroužkovaném u na jiném místě jako debil?
To není pravda, lžete!
Ahoj lidičky tak mám covid test vyšel pozitivně a ještě čekám na výsledek pcr testu. Takže až uvidim někoho v práci s rýmou tak dostane čočku ![]()
Hezký večer, dcera přišla minulou neděli do kontaktu s nakaženou, stěžovala si na bolest hlavy a krku, jinak nic. Mně bolí ruce a nohy, také hlava, záda a pálí mě nos, když už něco vysmrkám tak s krví. Zítra jdeme na testy. Myslíte, že kdyby to byl Covid, už by jsme měli horší příznaky? Děkuji
@Anonymní píše:
Hezký večer, dcera přišla minulou neděli do kontaktu s nakaženou, stěžovala si na bolest hlavy a krku, jinak nic. Mně bolí ruce a nohy, také hlava, záda a pálí mě nos, když už něco vysmrkám tak s krví. Zítra jdeme na testy. Myslíte, že kdyby to byl Covid, už by jsme měli horší příznaky? Děkuji
Pálení nosu bývá u zánětu nosohltanu, tudíš klasické nachlazení. Ale v dnešní době je každý příznak covid, takže se nedá vyloučit
Nemusely byste mít vůbec žádné příznaky. Klidně to covid být může. Hodně štěstí ![]()
Děkuji. Já jsem z toho právě nervózní co to bude. Čekáme skoro týden na test, co jsme se dozvěděli, že je známá pozitivní. Jinak já mívám teplotu spíš nižší a teď dva dny jsem měla 36,8 vím, že se teplota bere až přes 37 ale já mám normálně 35,5. Už si připadám paranoidní.
Opět mi to nedá a zeptám se: je tato otázka myšlena vážně? Přijal by tazatel odpověď: ne, covid to být nemůže?
Pálení nosu bývá celkem častý příznak covidu. A to se fakt ještě čeká týden na test? To je hrozný
@Anonymní píše:
Ahoj lidičky tak mám covid test vyšel pozitivně a ještě čekám na výsledek pcr testu. Takže až uvidim někoho v práci s rýmou tak dostane čočku
Před tím ti to nevadilo?
@Luboš P píše:
Opět mi to nedá a zeptám se: je tato otázka myšlena vážně? Přijal by tazatel odpověď: ne, covid to být nemůže?
To už tu dlouho nebylo. Prudič zase dorazil ![]()
@Nell2 píše:
Pálení nosu bývá celkem častý příznak covidu. A to se fakt ještě čeká týden na test? To je hrozný
Ano bohužel u nás jo. Děkuji všem za odpovědi.
@Bábrdl píše:Ženská kdyby nebyl Covid, tak ztratíš smysl života. Jak jsi mohla do minulého roku přežít, dokud Covid nebyl???
To už tu dlouho nebylo. Prudič zase dorazil
Hezký večer, tak jsme dnes byly na testech, já negativní, dcera pozitivní.
Ale stále mám zvýšenou teplotu, únava, bolest těla a hlavy. Dceru bolí akorát hlava. Má někdo stejnou zkušenost? Měla bych jít ještě jednou na testy? Byly jsme na PCR. Děkuji