Mám se mu ozvat teď já ?

229
26.11.22 18:01

Mám se mu ozvat teď já ?

Zdravím, je mi to takové trapné, ale v tomto jsem celkem začátečník :lol: Před dvěma týdny jsem se seznámila s jedním mužem, schůzky jsme za tu dobu měli už dvě. Tu poslední tuto středu a hned ten den se mi ještě ozval… Za jak dlouho mu mám napsat, abych mu projevila zájem? Nebo ho mám nechat, ať napíše první sám? A mám domluvit další schůzku, když jsem tu poslední navrhovala já? Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
26.11.22 18:19

@Traceyy no normální bylo že tohle má řešit chlap a ženská buď řekne půjdem nebo mu dá košem.
Snad ho nechceš uhánět :lol: si myslím že on už projevil zájem tenhle týden klidně nějaké min 3 😏 a pokud to neklapne tak se ozve tobě když uvidí že tě má " jistou"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.11.22 18:44

A on se ti od stredy uz neozval…? 8o Nejak nechapu…jinak ted bych to nechala na nem s tou dalsi schuzkou, kdyz jsi posledni navrhovala ty…

• Citovat
  • Upravit
229
26.11.22 18:52

@Sonarka No naše konverzace skončila ve čtvrtek večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.11.22 19:00

Snoubece se mi ozval cca 30min po prvnim rande :srdce:, hned jsme to vedeli oba, ze je to ono :mrgreen:, do te doby, to nikdy nebylo takove prave orechove :andel:, takze asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.11.22 19:14
@Traceyy píše:
@Sonarka No naše konverzace skončila ve čtvrtek večer :)

Aha…no ja jsem v tomhle hrozna, prvni se neozvu a neozvu…a chlap, kdyz ma opravdu zajem, tak si zenskou utect nenecha…takze by se ozvat mel on…

• Citovat
  • Upravit
34322
26.11.22 19:34
@Traceyy píše:

A koncilo to nejakym navrhem na schuzku? Planem na dalsi dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
26.11.22 19:37

A co jste si jako poslední napsali? Nějaké plány na příště nebo jak?
Já bych asi teď vyčkala…když jsi poslední schůzku organizovala ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.11.22 19:54
@Traceyy píše:
Zdravím, je mi to takové trapné, ale v tomto jsem celkem začátečník :lol: Před dvěma týdny jsem se seznámila s jedním mužem, schůzky jsme za tu dobu měli už dvě. Tu poslední tuto středu a hned ten den se mi ještě ozval… Za jak dlouho mu mám napsat, abych mu projevila zájem? Nebo ho mám nechat, ať napíše první sám? A mám domluvit další schůzku, když jsem tu poslední navrhovala já? Díky :palec:

Napsat mu můžeš, ale schůzku nenavrhuj.

Pokud se neozve, považovala bych to za konečnou, od čtvrtka už je to dlouho… Kdyby chtěl :nevim:

Mě se teď rýsuje něco nového a pán se teda může přetrhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
26.11.22 20:05
@Traceyy píše:

No a co je pro tebe příjemnější? Ozvat se, nebo čekat? Máš o něj zájem? Já bych nekalkulovala a napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
26.11.22 20:23

@jita22 a pokud by se scénář opakoval tak mu dát košem ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
26.11.22 23:12

@kruel Pravěže jsme si nic dalšího neplánovali, akorát se mě zeptal, jestli bych ho chtěla vidět znovu, tak jsem mu napsala, že ano a on mi na to odpověděl, že se chce taky znovu vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.11.22 23:17
@Traceyy píše:
@kruel Pravěže jsme si nic dalšího neplánovali, akorát se mě zeptal, jestli bych ho chtěla vidět znovu, tak jsem mu napsala, že ano a on mi na to odpověděl, že se chce taky znovu vidět :)

Takze on napsal posledni tohle a od te doby nikdo nic…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.11.22 00:13

@Lucie_Sx ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.11.22 00:27
@Traceyy píše:
@Lucie_Sx ano

Hm tak na to stacilo odepsat neco jako „Tak co navrhujes?“ Kazdopadne muze mit pocit, ze jsi na rade ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí