Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, je mi to takové trapné, ale v tomto jsem celkem začátečník
Před dvěma týdny jsem se seznámila s jedním mužem, schůzky jsme za tu dobu měli už dvě. Tu poslední tuto středu a hned ten den se mi ještě ozval… Za jak dlouho mu mám napsat, abych mu projevila zájem? Nebo ho mám nechat, ať napíše první sám? A mám domluvit další schůzku, když jsem tu poslední navrhovala já? Díky ![]()
@Traceyy no normální bylo že tohle má řešit chlap a ženská buď řekne půjdem nebo mu dá košem.
Snad ho nechceš uhánět
si myslím že on už projevil zájem tenhle týden klidně nějaké min 3 😏 a pokud to neklapne tak se ozve tobě když uvidí že tě má " jistou"
A on se ti od stredy uz neozval…?
Nejak nechapu…jinak ted bych to nechala na nem s tou dalsi schuzkou, kdyz jsi posledni navrhovala ty…
Snoubece se mi ozval cca 30min po prvnim rande
, hned jsme to vedeli oba, ze je to ono
, do te doby, to nikdy nebylo takove prave orechove
, takze asi tak…
@Traceyy píše:
@Sonarka No naše konverzace skončila ve čtvrtek večer
A koncilo to nejakym navrhem na schuzku? Planem na dalsi dny?
A co jste si jako poslední napsali? Nějaké plány na příště nebo jak?
Já bych asi teď vyčkala…když jsi poslední schůzku organizovala ty ![]()
@Traceyy píše:
Zdravím, je mi to takové trapné, ale v tomto jsem celkem začátečníkPřed dvěma týdny jsem se seznámila s jedním mužem, schůzky jsme za tu dobu měli už dvě. Tu poslední tuto středu a hned ten den se mi ještě ozval… Za jak dlouho mu mám napsat, abych mu projevila zájem? Nebo ho mám nechat, ať napíše první sám? A mám domluvit další schůzku, když jsem tu poslední navrhovala já? Díky
Napsat mu můžeš, ale schůzku nenavrhuj.
Pokud se neozve, považovala bych to za konečnou, od čtvrtka už je to dlouho… Kdyby chtěl ![]()
Mě se teď rýsuje něco nového a pán se teda může přetrhnout ![]()
@Traceyy píše:
@Sonarka No naše konverzace skončila ve čtvrtek večer
No a co je pro tebe příjemnější? Ozvat se, nebo čekat? Máš o něj zájem? Já bych nekalkulovala a napsala.
@kruel Pravěže jsme si nic dalšího neplánovali, akorát se mě zeptal, jestli bych ho chtěla vidět znovu, tak jsem mu napsala, že ano a on mi na to odpověděl, že se chce taky znovu vidět ![]()
@Traceyy píše:
@kruel Pravěže jsme si nic dalšího neplánovali, akorát se mě zeptal, jestli bych ho chtěla vidět znovu, tak jsem mu napsala, že ano a on mi na to odpověděl, že se chce taky znovu vidět
Takze on napsal posledni tohle a od te doby nikdo nic…?
@Traceyy píše:
@Lucie_Sx ano
Hm tak na to stacilo odepsat neco jako „Tak co navrhujes?“ Kazdopadne muze mit pocit, ze jsi na rade ty.