Mám se podřídit partnerovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5803
1.5.17 16:09
@Anonymní píše:
Porusil eticky kodex tim, ze si zacal s podrizenou.

A to je zakázaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
1.5.17 16:10
@Anonymní píše:
Ahojky, aby jste pochopili co se stalo, musim Vám číct co tomu předcházelo.
Pracovali jsme s manželem u stejné firmy. na stejném pracovišti. On jako vedoucí, já jako jeho podřízná. Co se nestalo, dali jsme se dohromady. Všechno fungovalo, v práci jsme se chovali naprosto profesionálně, všichni o tom věděli a nikomu to nevadilo. Pak náš nadřízený přijal na pracoviště pár lidí vše bylo ok. Až se dala dohromady skupina tří lidiček, kteří si - pro nás nevysvětlitelné - potřebovai dokázat, že jsou lepší. A tak začali jít po mém partnerovi. My se mezitím vzali. Stále jsme se chovali profesionálně, partner měl na pracovišti docela slovo. No a tahle skupina lidí začala dělat problémy. Šli za našim nadřízeným a podali oficiální stížnost, že jim tam můj nyní manžel vadí a že buď půjde on, nebo oni. :,( Náš nadřízený to musel začít řešit. Partnera tedy přeložili na jiné pracoviště - oficiální důvod jeho přeložení je porušení etického kodexu.
Je to měsíc co se to stalo a manžela to stále nepřešlo, cítí se ukřivděný, naštvaný a začal tlačit na mě, že buď i já přestoupím na jiné pracoviště nebo za ním dostatečně nestojím, když se držím s partou která ho podrazila. A já se ptám… Co mám dělat..? Nátlak je strašně silný z jeho strany, ale já opravdu nevím co dál. Ty lidi mi nikdy neublížili. Je ravda - on tam nikdy nikomu neublížil, vždy jednal narovinu a fér ke všem..

Kdyby se takhle zachoval někdo k člověku kterého miluju, byl by to můj nepřítel, protože by tím ublížil i mě. Rozhodně bych odešla, nemohla bych na pracovišti předstírat, že se nic nestalo. Nejde o tvojí kámošku, ale tvého muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.17 16:38
@Anonymní píše:
Ahojky, aby jste pochopili co se stalo, musim Vám číct co tomu předcházelo.
Pracovali jsme s manželem u stejné firmy. na stejném pracovišti. On jako vedoucí, já jako jeho podřízná. Co se nestalo, dali jsme se dohromady. Všechno fungovalo, v práci jsme se chovali naprosto profesionálně, všichni o tom věděli a nikomu to nevadilo. Pak náš nadřízený přijal na pracoviště pár lidí vše bylo ok. Až se dala dohromady skupina tří lidiček, kteří si - pro nás nevysvětlitelné - potřebovai dokázat, že jsou lepší. A tak začali jít po mém partnerovi. My se mezitím vzali. Stále jsme se chovali profesionálně, partner měl na pracovišti docela slovo. No a tahle skupina lidí začala dělat problémy. Šli za našim nadřízeným a podali oficiální stížnost, že jim tam můj nyní manžel vadí a že buď půjde on, nebo oni. :,( Náš nadřízený to musel začít řešit. Partnera tedy přeložili na jiné pracoviště - oficiální důvod jeho přeložení je porušení etického kodexu.
Je to měsíc co se to stalo a manžela to stále nepřešlo, cítí se ukřivděný, naštvaný a začal tlačit na mě, že buď i já přestoupím na jiné pracoviště nebo za ním dostatečně nestojím, když se držím s partou která ho podrazila. A já se ptám… Co mám dělat..? Nátlak je strašně silný z jeho strany, ale já opravdu nevím co dál. Ty lidi mi nikdy neublížili. Je ravda - on tam nikdy nikomu neublížil, vždy jednal narovinu a fér ke všem..
Oni ti nikdy neublížili? To jako to, že ublížili tvému muži nestačí?! 8o…osobně bych ty lidi nesnášela za to co provedli. A byla bych loajální s mužem. Máš divný pohled na věc takový jájínkovský. Divný prostě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12966
1.5.17 16:42

Našla bych si naprosto novou práci.
Manželovi bych tedy řekla, že nebudu skákat jak on píská.
Moc nechápu tvůj postoj, že tobě nikdo neublížil.
Máš vůbec nějakou morálku?
Já nejsem ten typ, který by stál za partnerem, když nemá pravdu, jak některé slepice.
Ale tady přece nešlo o nějaký etický kodex.
Tady šlo o to, že se ho chtěli zbavit a využili k tomu to jediné, na co přišli.
Ty pracuješ s hovady(jinak se to říct nedá), která navíc ještě politikaří a vůbec ti to nevadí.
Našla bych si úplně jinou práci a odešla s tím, že nebudu pracovat v nezdravém a šikanujícím prostředí.
Napsáno na papíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.5.17 16:51
@jdukolem píše:
Oni ti nikdy neublížili? To jako to, že ublížili tvému muži nestačí?! 8o…osobně bych ty lidi nesnášela za to co provedli. A byla bych loajální s mužem. Máš divný pohled na věc takový jájínkovský. Divný prostě.

mně to spíš přijde, že to mělo nějaký podklad…že byl manžel přeřazen… :think:…jako nevěřím tomu, že na to stačí požadavek 3 podřízených, že jim tam nadřízený „vadí“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
1.5.17 16:53

Odešla bych, kvůli manželovi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.17 17:19
@Malaga píše:
mně to spíš přijde, že to mělo nějaký podklad…že byl manžel přeřazen… :think:…jako nevěřím tomu, že na to stačí požadavek 3 podřízených, že jim tam nadřízený „vadí“…
jako já nevím no…spíše jde o to jak to vnímá on. Pokud jako akt loajality a podpory od své ženy pak není co řešit…aspoň za mě ne :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.5.17 17:21

@jdukolem v tom souhlasím, ale mám pocit, jakoby zakladatelka do toho nechtěla být zatahována, protože ona přeci nic neprovedla…ale třeba je to jen psaným textem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.17 17:26
@Malaga píše:
@jdukolem v tom souhlasím, ale mám pocit, jakoby zakladatelka do toho nechtěla být zatahována, protože ona přeci nic neprovedla…ale třeba je to jen psaným textem ;)
je to klidně možné ale popsáno takto se to jeví že ta klaka po něm jela a využila to že se vzali…no těžko říct. Taky o jaké firmě se mluví a jaký mají stanovy a jestli ten muž neudělal i jiný boty :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.5.17 17:27

@jdukolem na to jsem se právě hned ptala jak ten kodex porušil…na některých pracovištích nemají manželé dělat spolu, ale to by asi zase nechtěl, aby šla k němu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.17 17:34
@Malaga píše:
@jdukolem na to jsem se právě hned ptala jak ten kodex porušil…na některých pracovištích nemají manželé dělat spolu, ale to by asi zase nechtěl, aby šla k němu :think:

Počkej ona píše v cca třetím příspěvku ze by k němu ani nemohla…čili jestli ro chápu správně tak on myslí aby odešla ale ne za ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
1.5.17 17:57
@Malaga píše:

já to pochopila jako intriky a ten důvod k přeložení vykonstruovaný.
Taky by se mi obtížně pracovalo s lidmi, kteří podrazili mého muže (nebo kohokoli, ke komu mám bližší vztah. Nebo vlastně kohokoli.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
1.5.17 17:59

Nechápu nadpis, to není o podřízení se, já bych nechtěla vůbec pracovat s lidmi, kteří mají takové způsoby a to bez ohledu na to, že šlo o manžela…ale samozřejmě tím víc by se mi ta práce příčila. Nicméně bych nepřecházela k němu, nepovažuji to za šťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
1.5.17 18:05
@jdukolem píše:
Počkej ona píše v cca třetím příspěvku ze by k němu ani nemohla…čili jestli ro chápu správně tak on myslí aby odešla ale ne za ním

Aha, tak to s ním souhlasím, brala bych to jako formu podpory…je otázka, proč to zakladatelku nenapadlo a proč s takovým řešením váhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.17 19:02
@Malaga píše:
Aha, tak to s ním souhlasím, brala bych to jako formu podpory…je otázka, proč to zakladatelku nenapadlo a proč s takovým řešením váhá…

no nejenže váhá ale ještě se diví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová