Mám si hledat milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
11.11.24 08:17

Zkus se s manželem domluvit na volném vztahu, ať si taky má možnost někoho najít a ty ať můžes souložit beze strachu, že rozbiješ rodinu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
11.11.24 09:55
@Anonymní píše: Více
:roll:

Nelze mít milence nebo milenku a nemít s ním vztah. Je to moc intimní záležitost.
Stejně jak není možný vztah bez intimní složky (lze bez sexu, kdy se ta intimita plní jinak)
Narušení intimity naruší i další stránky vztahu, jako respekt a důvěra.

Takže, kdyby měl teoreticky muž milenku a vracel se spokojený, rozhodně nebudeš spokojená ty, protože se bude vracet cizí člověk.

Já ti milence nerozmlouvám, jen si uvědom, že tím svůj vztah definitivně pohřbíš.
Buď to dopadne rozchodem nebo vztahem dvou kamarádů s výhodami, ale v podstatě si budete lhostejní. Třetí varianta je, že udržení vztahu tě bude stát opravdu hodně ústupků.

PS: Milenec/ milenka jen na sex - to je jen skrytá rezignace na kvality toho člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2083
11.11.24 10:02

Takže manžel chce, ale ty ne, tak si hledáš milence? Nechápu. Kdyby ti nevadilo, že by on měl milenku, tak to praktikujte veřejně, se souhlasem vás obou. Nebo to doma dát do pořádku. Ale jestli ti jde o ty první vzrušující zážitky, tak to asi jiná cesta není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
11.11.24 10:21

Moralisti, hleďte si svého, tady je to pouze pro nemorální. Takže hojná účast zaručena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
11.11.24 12:27
@Easter píše: Více
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Svetluska55
11.11.24 12:42

Ja to nechápu.. psala jsem to i jinde..
Jak může někdo milovat manžela a současně ho podvádět?
Proč si ti dva lidé spolu nesednou, nedomluví pravidla volného vztahu vcetne toho, jestli o tom mluvi ci nemluvi a pak se můžou jeden druhému podívat do očí?
Soucast vztahu je i důvěra.. a důvěra i v to, ze mi ten druhý nelže. Jak bych mohla věřit někomu, kdo přijde z práce, hned se hrne do sprchy, prádlo cpe do pračky a mumlá, že se dneska nějak cestou domů zpotil a proto jde o 2 hodiny později a je z něj cítit dámská voňavka, když jsme se domluvili, že vedeme monogamni vztah?

• Citovat
  • Upravit
13923
11.11.24 13:43
@Svetluska55 píše: Více

Co na tom nechápeš :roll:

Cílem je využívat výhod stávajícího vztahu a mít nějaký nezávazný vztah k tomu.

Otevřený vztah by znamenal, že některé jistoty stávajícího vztahu padají.
Bokovka už by nemohla být tak nezávazná a tajná.

Jinak se tomu taky říká nevěra z nudy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.11.24 13:47

@Josef_t No já chápu, jak to myslí - nejde o důvody nevěry, spíš o to, že pokud někoho MILUJU, tak prostě nesnesu pomyšlení, že bych mu ublížila. Takže reálně ta podvádějící může druhého mít ráda, může ho respektovat, může s ním chtít být, ale milovat ho nemiluje, když vědomě riskuje, že mu ublíží a že ho ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
11.11.24 14:08
@unuděná píše: Více

Máš pravdu. Vím jak to myslí.

Když něco máme, ono to zevšední, stane se to samozřejmostí a svým způsobem si toho přestaneme vážit.
Ví, že mu ublíží, že riskuje ztrátu vztahu, ale vdané chvíli to riziko prostě ignoruje, protože se to ještě nestalo, to riziko nevypadá reálně.

S tím miluju/nemiluju je to složité. Sama píše, že s intimitou v jejich vztahu to není nijak slavné. Z jejího pohledu miluje a jen si chce užít nezávazný vztah bokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.11.24 14:10

@Josef_t No definice slova „milovat“ asi může mít každý jinou. Za mě ale taky partner, co podvádí, nemiluje. Je to asi jako říkat, že jsem zdravá a chodit u toho o berlích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
11.11.24 15:05

To vidíme skoro stejně.

Partner může zevšednět a prvotním cílem není mu ublížit.
Spíš snaha se vyhnout nepříjemnému narovnávání vztahu, když už samotné navázání nového, paralelního vztahu je v podstatě jen takovou pozitivní hrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.24 16:07

NEDĚLEJTE TO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
11.11.24 17:31

Přesně, lépe bych to nenapsala.