Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Anonymní píše:
Holky, díky moc za rady, i když je vidět, že kolik lidí, tolik názorů. Já se úplně stydím napsat, kolik ty šaty stojí, no, je to bezmála 5.000,–, foto bohužel nemám, ale není to žádná přeplácatina, jsou elegantní z krásného materiálu, jsem do nich úplně zamilovaná. S manželem je to těžký, je z těch lidí, kteří věci hodně podceňují a dražší věc by z principu nekoupil…Asi je spíš nekoupim, nechci být k němu nepoctivá, ale říct mu to, tak ho odvezou…Akorát si říkám, že takhle přemýšlím vždycky a že si snad radost z něčeho navíc neudělám nikdy v životě. Jo a na ples jdem tak 4 - 5× za rok, ale pokaždé jinam, takže neřešim nějaké porovnávání nebo pomlouvání, to je mi fakt fuk. Hezký den všem
Hele, 5× ročně ples x 3 roky co tě budou tyto šaty „bavit“ = 15× na sobě, tzn. při té ceně je to 333 Kč za jedno „vynesení“ ven.
V klidu bych do nich šla. ![]()
Nekup si na plese s manželem 2 šampusy, ale jen jeden a máš to zpátky…
A jestli jsou krásné, nadčasové, eletantní, tak je za ty 3 roky podáš a ještě se ti část investice vrátí zpátky.
Udělej si radost!
Já jsem typ, že šaty si vezmu pouze jednou na sebe, pak mi buď leží ve skříní nebo je prodám. Takže já bych si je koupila určitě. ![]()
Jestli jde hodně o tu cenu, zkus se mrknout jinde, i na netu a podívej se, zda je nemají někde levnější. A nebo kdy máš jít na ples? Zkus se dohodnout s nějakou šikovnou švadlenkou. Jednou jsem si vyhlídla šaty, ale neměli je v mojí velikosti. Tak jsem šla za švadlenkou a byly mnohem hezčí než ty z obchodu ![]()
Já taky sháním šaty a to jdeme příští víkend
Všechno nechávám na poslední chvíli
Doufám, že to bude jediný ples letos, ať nemusím hledat další… ![]()
ja bych taky do nich šla.manželovi nic řikat nemusim,jemu to je jedno.prostě jen oznamim,že jsem si něco koupila a to jen v připadě,že je to hodně drahé.jinak to neřeši.maximalně mi řekne „za tohle si dala takovych peněz“a směje se.to vim,že se mu to nelibi.
pokud by jsi měla pak vyčitky tak jdi za manželem.řekni mu mě se strašně libi šaty,mam na ně penize,ale jsou drahy.a uvidíš.třeba ti řekne tak si je kup
nebo jak píšou holky zkus švadlenu,nenapadně je vyfot,ale co si budem povidat neni švadlena jako švadlena ![]()
Holky, tak jsem tam zase šla a oni tam měli nový zboží a mám úlovek
. Šaty se mi líbějí jen o malinko méně než ty moje vyhlídnutý, jsou taky nádherný a cena přesně poloviční. Mám fakt radost a dobrou náladu, že to takhle dopadlo a že nemusím mít (alespoň ne tolik) výčitky svědomí. Holky, dík moc za nápady a rady, jste super, jo a první ples na který jdu, je už zítra… ![]()
Anonymní píše:
Holky, tak jsem tam zase šla a oni tam měli nový zboží a mám úlovek. Šaty se mi líbějí jen o malinko méně než ty moje vyhlídnutý, jsou taky nádherný a cena přesně poloviční. Mám fakt radost a dobrou náladu, že to takhle dopadlo a že nemusím mít (alespoň ne tolik) výčitky svědomí. Holky, dík moc za nápady a rady, jste super, jo a první ples na který jdu, je už zítra…
tak to je supeeeeeeeeeeeeeer
užij si ples a krasny novy šaty.pak by jsi mohla dat foto ![]()
Anonymní píše:
Holky, tak jsem tam zase šla a oni tam měli nový zboží a mám úlovek. Šaty se mi líbějí jen o malinko méně než ty moje vyhlídnutý, jsou taky nádherný a cena přesně poloviční. Mám fakt radost a dobrou náladu, že to takhle dopadlo a že nemusím mít (alespoň ne tolik) výčitky svědomí. Holky, dík moc za nápady a rady, jste super, jo a první ples na který jdu, je už zítra…
Super
![]()