Mám toho plné zuby a chci bydlet sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3236
15.3.12 09:10

nevím kolik je malému…ale jediné co ty můžeš dělat pokud s nima nechceš bydlet je odejít do nějakého levného pronájmu třeba do garsonky nebo 1kk a zařídit si tam TP a pobírat přídavek na bydlení.Bereš alimenty na malého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.3.12 09:15
kolik píše:
Sisi90 píše:Skončila sem v práci, takže jsem do porodu ÚPLNĚ bez peněz.
Pocitam, ze tady se jedna o chybu, ale samozrejme uplne bez penez nebudes, budes dostavat materskou.

Pokud dala výpověď a nevejde se do ochranné doby, tak nemá nárok na mateřskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.3.12 09:21

nemyslím si že je dobrý nápad se do tebe navážet jako ostatní holky tady,protože chápu tvoji momentální naštvanost..ono to přejde.Tento stav mysli vyplívá z toho strachu co bude a co nebude.Zklidni se a napiš si na papír co chceš a co ne :-)
určitě bych radila najít si garsonku a brát ten přídavek na byt,pak bys měla mít alíky,přídavek na dítě…
není to moc ale na přežití ano.
Také jsem sama s dcerkou v pronájmu od miminka a zvládám to.Někdy je to těžké a nemáme skoro ani na jídlo ale jsme samostatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
15.3.12 09:44

já taky chápu, že jsi naštvaná zakladatelko. je toho na Tebe hodně.

ale musíš přemýšlet.

řeknu Ti, že když jsem bydlela u mamky, tak jsem taky na ní nadávala, dělala mi naschvály, ale teď je zase jako dřív když už u ní nebydlím.

přemýšlej nad každým krokem, který uděláš a na toho přítele se moc neupínej, musíš chtít to nejlepší. fakt, dej se do kupy a hledej dál. pořádnýho chlapa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.12 10:30
helenkanai píše:
nemyslím si že je dobrý nápad se do tebe navážet jako ostatní holky tady,protože chápu tvoji momentální naštvanost..ono to přejde.Tento stav mysli vyplívá z toho strachu co bude a co nebude.Zklidni se a napiš si na papír co chceš a co ne :-)
určitě bych radila najít si garsonku a brát ten přídavek na byt,pak bys měla mít alíky,přídavek na dítě…
není to moc ale na přežití ano.
Také jsem sama s dcerkou v pronájmu od miminka a zvládám to.Někdy je to těžké a nemáme skoro ani na jídlo ale jsme samostatné.
:palec: :palec: :palec: Ale jo možná by to šlo. A pak si tam můžu nastěhovat a odstěhovat koho chcu já :D .
  • Citovat
  • Upravit
2435
15.3.12 13:54

Asi mě tu sežerete, ale mě přijde, že je zadavatelka dost rozmlsaná,všichni musí skákat podle ní a to, že má dítě ji má přinést samá privilegia…
Necápu, na co si stěžuješ? Trošku bídy a asi by jsi mluvila jinak. Nechápu dnešní některé mladé…to chceš po mámě aby co??? Tě dotovala do důchodu? Nechci být hnusná, ale tohle mě zvedlo ze židle.
Když je ti mamka tak proti srsti, tak ji nevyužívej a starej se sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
15.3.12 14:59
Granda píše:
Asi mě tu sežerete, ale mě přijde, že je zadavatelka dost rozmlsaná,všichni musí skákat podle ní a to, že má dítě ji má přinést samá privilegia…
Necápu, na co si stěžuješ? Trošku bídy a asi by jsi mluvila jinak. Nechápu dnešní některé mladé…to chceš po mámě aby co??? Tě dotovala do důchodu? Nechci být hnusná, ale tohle mě zvedlo ze židle.
Když je ti mamka tak proti srsti, tak ji nevyužívej a starej se sama.

Neboj nikdo Tě tu nesežere :mrgreen: Mají tu všichni vesměs stejný názor :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
15.3.12 19:14

Píšeš, mám toho plné zuby, chci bydlet sama. No tak začni něco dělat. Kdo to za tebe má řešit. Pořídila sis dítě, to je zodpovědnost, tak ji nepřehazuj na druhé.

• Citovat
  • Upravit
marra
15.3.12 19:25

Holky ono s tim bydlenim se to super mluvi,ale jelikoz prvni tri mesice nedostanete nic(potom zpetne),a jeste ch´teji vetsinou kauci,tak proste jen tak nekde zacit bydlet bez prijmu nejde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Lenkaamimi
15.3.12 20:14

nejde no, proto říkám vydržet a najít si lepšího frajera.

• Citovat
  • Upravit
3236
17.3.12 07:37
marra píše:
Holky ono s tim bydlenim se to super mluvi,ale jelikoz prvni tri mesice nedostanete nic(potom zpetne),a jeste ch´teji vetsinou kauci,tak proste jen tak nekde zacit bydlet bez prijmu nejde :nevim:

ano to je pravda holky.Většina co sem píše má doma chlapa a bydlí si v klidu.
nedudmě a nebudeme souzeny! Hezkou sobotu všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
17.3.12 09:36
helenkanai píše:
marra píše:
Holky ono s tim bydlenim se to super mluvi,ale jelikoz prvni tri mesice nedostanete nic(potom zpetne),a jeste ch´teji vetsinou kauci,tak proste jen tak nekde zacit bydlet bez prijmu nejde :nevim:
ano to je pravda holky.Většina co sem píše má doma chlapa a bydlí si v klidu.
nedudmě a nebudeme souzeny! Hezkou sobotu všem :-)

Já myslím, že holky nesoudí. Jen je dráždí ta samozřejmost, nevděčnost a určitá drzost, se kterou zakladatelka píše :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
17.5.13 12:43

Jdi s malým na sociálku oni ti pomuzou neboj se i k bydlení je to sice pakárna lítání kolem uradu s malým v kočárku ale stojí to za to oni ti pomuzou k bydlení samostatnemu s dítětem jako samozivitelka máš nárok na přízpěvek na bydlení a živobytí ikdyž máš materskou neboj se niceho musis ted koukat na to ze ty jsi máma ten syn má jen teb proste bud dospela ja to mám taky tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
18.5.13 21:42

Cože? Tvá matka si dovolila chtít bydlet jinde? Aniž bys ji to dovolila? A sestra se po večerech hlasitě směje? Ty tam příjdeš bydlet s malým dítětem a oni si toho neváží? Měli by ti přeci děkovat 3× denně, že musí celý den chodit po špičkách, kdyby tvůj syn náhodou spal.

Promiň, ale příjdeš mi sobecká, rozmazlená, naivní a s myšlením malého dítěte. Měla bys mámě děkovat, že tě vzala zpět! A ne si tady stěžovat. Jestli se nechceš přizpůsobovat, odstěhuj se! Doufám, že nevychovám stejně nevděčného spratka!

Ukamenujte mě. :pankac: Je mi to jedno. Prostě to tak cítím a musela jsem to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.5.13 21:45
@Elilen píše:
Cože? Tvá matka si dovolila chtít bydlet jinde? Aniž bys ji to dovolila? A sestra se po večerech hlasitě směje? Ty tam příjdeš bydlet s malým dítětem a oni si toho neváží? Měli by ti přeci děkovat 3× denně, že musí celý den chodit po špičkách, kdyby tvůj syn náhodou spal.

Promiň, ale příjdeš mi sobecká, rozmazlená, naivní a s myšlením malého dítěte. Měla bys mámě děkovat, že tě vzala zpět! A ne si tady stěžovat. Jestli se nechceš přizpůsobovat, odstěhuj se! Doufám, že nevychovám stejně nevděčného spratka!

Ukamenujte mě. :pankac: Je mi to jedno. Prostě to tak cítím a musela jsem to napsat.

Proč ukamenovat? Já to vidím třeba úplně stejně jako Ty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová