Mám zustat s partnerem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1896
11.1.22 12:01

Znám… jedině…teď mu šlápnout na krk, což asi nedokážeš… začít tím, ať ti podepíše směnku, smlouvu cokoliv, pod záminkou dalších penez které mu nedáš samozřejmě. Za mě asi s největší pravděpodobností nepodepíše, tak nastává fáze vyhrožování. Predavas to vymahacum pokud do toho a toho data love nebudou. Zjistila bych si s kým mám tu čest a kde bydlí… klidně i přes soukromé očko… cokoliv.Love na to más, tak teď můžeš investovat do odvety.Ale já jsem jak pitbul nenechala bych ho ani dejchat a šla bych přes cokoliv. Otazka tvoje byla mám zůstat s chlapem kterej mě nemiluje a jen že mě tahá love???Ted je to na tobě. Nedelej hadru větší, než si ze sebe udělala. Hodne štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.22 12:15

Bohužel musím konstatovat, že jsem byla rovněž takto blbá. A to ještě nedávno. Našla jsem si přítele a platila za něj naprosto všude. On měl problém zaplatit i bazén 80,– Kč. Byla jsem zamilovaná a cálovala dovolené, večeře, kina apod. Uhradila jsem hotel na Šumavě za 3.500,– Kč/noc a on pak ani po cestě nezaplatil oběd. Vždycky tak divně koukal, když vyndaval peněženku, jako ve zpomaleným filmu - a byl rád, když jsem tu jeho pomalost vyrovnala vyndáním své bankovní karty. Ke všemu ještě musím říct, že podle mužských měřítek jsem krásná ženská, takže pánové se mě bojí spíše oslovit. On žádný krasavec nebyl. Milovala jsem ho natolik, že jsem mu prostě tolerovala jeho kolenovrtství, přitom jeho výplata byla 2× vyšší než moje. Byl tedy hodně hodný, a to až tak, že mě podváděl se svou ex, prý mu bylo hloupé, jí odmítnout, když po něm vyjela. K vánocům jsem mu dala dárek v hodnotě přes 3 tis. Kč, on mi koupil dva balíčky koření od Vitany :think: Když jsem byla u něj, tak když šel nakoupit, dala jsem mu své peníze a on se vůbec neostýchal a nakoupil za ně. Když byl u mě, bylo samozřejmé, že jídlo do ledničky kupuji já. Dala jsem si k němu jednou opravit docela drahou věc, a když jsem se po pár měsících ptala, jestli už je to spravené, tak mi odvětil, že ji prodal, protože si myslel, že tu věc nechci. No, i tuto situaci jsem obrátila v žert a snažila se být vždy hodná a zachovat si smysl pro humor. Jediné pozitivní na něm bylo tedy to, že byl hodný, nikdy jsme se nehádali, a kdybych mu nepřišla na opakovanou nevěru, tak bych ho dotovala doposud. Jedno vím jistě, celý život si bude vyčítat, že o mě přišel, páč takovou blbku už nikdy nenajde. Jo, a v sexu byl naprosto příšerný. Zatímco já mu v posteli splnila první poslední, on mě za celou dobu dvouletého vztahu uspokojil jen 4×. Prosto byl neuvěřitelné kopyto :roll: A to mám teď porovnání, že jsou muži, s kterými je možno mít orgasmus hned a nečekat na něj 2 x do roka. Jinak on se vrátil ke své ex, protože za tu dobu, co spolu byli, hodně načichl tím, že pořád spolu někoho pomlouvali. Bohužel mě jsou pomluvy naprosto šumák, a vím, že kdybych si vyslechla druhou stranu, může to být úplně jinak, takže zatímco zpočátku mu imponovalo, že nikoho nepomlouvám, po čase mu začaly drby chybět a nyní je snad spokojený, že mohou s ex drbat všechny okolo, hlavně příbuzné, to byla jejich štace. Když jsem se zastala jeho švagrové /ženy od bráchy/, tak byl oheň na střeše… Brácha byl taky d*bil (podle něj, jinak je to fajn kluk).

• Citovat
  • Upravit
33997
11.1.22 12:21
@Anonymní píše:
Bohužel musím konstatovat, že jsem byla rovněž takto blbá. A to ještě nedávno. Našla jsem si přítele a platila za něj naprosto všude. On měl problém zaplatit i bazén 80,– Kč. Byla jsem zamilovaná a cálovala dovolené, večeře, kina apod. Uhradila jsem hotel na Šumavě za 3.500,– Kč/noc a on pak ani po cestě nezaplatil oběd. Vždycky tak divně koukal, když vyndaval peněženku, jako ve zpomaleným filmu - a byl rád, když jsem tu jeho pomalost vyrovnala vyndáním své bankovní karty. Ke všemu ještě musím říct, že podle mužských měřítek jsem krásná ženská, takže pánové se mě bojí spíše oslovit. On žádný krasavec nebyl. Milovala jsem ho natolik, že jsem mu prostě tolerovala jeho kolenovrtství, přitom jeho výplata byla 2× vyšší než moje. Byl tedy hodně hodný, a to až tak, že mě podváděl se svou ex, prý mu bylo hloupé, jí odmítnout, když po něm vyjela. K vánocům jsem mu dala dárek v hodnotě přes 3 tis. Kč, on mi koupil dva balíčky koření od Vitany :think: Když jsem byla u něj, tak když šel nakoupit, dala jsem mu své peníze a on se vůbec neostýchal a nakoupil za ně. Když byl u mě, bylo samozřejmé, že jídlo do ledničky kupuji já. Dala jsem si k němu jednou opravit docela drahou věc, a když jsem se po pár měsících ptala, jestli už je to spravené, tak mi odvětil, že ji prodal, protože si myslel, že tu věc nechci. No, i tuto situaci jsem obrátila v žert a snažila se být vždy hodná a zachovat si smysl pro humor. Jediné pozitivní na něm bylo tedy to, že byl hodný, nikdy jsme se nehádali, a kdybych mu nepřišla na opakovanou nevěru, tak bych ho dotovala doposud. Jedno vím jistě, celý život si bude vyčítat, že o mě přišel, páč takovou blbku už nikdy nenajde. Jo, a v sexu byl naprosto příšerný. Zatímco já mu v posteli splnila první poslední, on mě za celou dobu dvouletého vztahu uspokojil jen 4×. Prosto byl neuvěřitelné kopyto :roll: A to mám teď porovnání, že jsou muži, s kterými je možno mít orgasmus hned a nečekat na něj 2 x do roka. Jinak on se vrátil ke své ex, protože za tu dobu, co spolu byli, hodně načichl tím, že pořád spolu někoho pomlouvali. Bohužel mě jsou pomluvy naprosto šumák, a vím, že kdybych si vyslechla druhou stranu, může to být úplně jinak, takže zatímco zpočátku mu imponovalo, že nikoho nepomlouvám, po čase mu začaly drby chybět a nyní je snad spokojený, že mohou s ex drbat všechny okolo, hlavně příbuzné, to byla jejich štace. Když jsem se zastala jeho švagrové /ženy od bráchy/, tak byl oheň na střeše… Brácha byl taky d*bil (podle něj, jinak je to fajn kluk).

Uf, tak to je taky síla. Ještě že měl tu ex, jinak bys s ním asi taky tedy byla dodnes že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.1.22 12:29
@Lenka_VER píše:
Pokud s někým žije, zjistila bych kde. Předpokládám, že nebude chtít, aby se o jeho dluzích vědělo. Obrátit se na rodinu, rodiče, pokud se ukáže, že je ženatý a pod., raději ty peníze dá než aby se to provalilo. Musí někde pracovat, mít kontakty v mobilu, mít profil na netu…

Proč by to dělal???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
11.1.22 12:34
@Anonymní píše:
Bohužel musím konstatovat, že jsem byla rovněž takto blbá. A to ještě nedávno. Našla jsem si přítele a platila za něj naprosto všude. On měl problém zaplatit i bazén 80,– Kč. Byla jsem zamilovaná a cálovala dovolené, večeře, kina apod. Uhradila jsem hotel na Šumavě za 3.500,– Kč/noc a on pak ani po cestě nezaplatil oběd. Vždycky tak divně koukal, když vyndaval peněženku, jako ve zpomaleným filmu - a byl rád, když jsem tu jeho pomalost vyrovnala vyndáním své bankovní karty. Ke všemu ještě musím říct, že podle mužských měřítek jsem krásná ženská, takže pánové se mě bojí spíše oslovit. On žádný krasavec nebyl. Milovala jsem ho natolik, že jsem mu prostě tolerovala jeho kolenovrtství, přitom jeho výplata byla 2× vyšší než moje. Byl tedy hodně hodný, a to až tak, že mě podváděl se svou ex, prý mu bylo hloupé, jí odmítnout, když po něm vyjela. K vánocům jsem mu dala dárek v hodnotě přes 3 tis. Kč, on mi koupil dva balíčky koření od Vitany :think: Když jsem byla u něj, tak když šel nakoupit, dala jsem mu své peníze a on se vůbec neostýchal a nakoupil za ně. Když byl u mě, bylo samozřejmé, že jídlo do ledničky kupuji já. Dala jsem si k němu jednou opravit docela drahou věc, a když jsem se po pár měsících ptala, jestli už je to spravené, tak mi odvětil, že ji prodal, protože si myslel, že tu věc nechci. No, i tuto situaci jsem obrátila v žert a snažila se být vždy hodná a zachovat si smysl pro humor. Jediné pozitivní na něm bylo tedy to, že byl hodný, nikdy jsme se nehádali, a kdybych mu nepřišla na opakovanou nevěru, tak bych ho dotovala doposud. Jedno vím jistě, celý život si bude vyčítat, že o mě přišel, páč takovou blbku už nikdy nenajde. Jo, a v sexu byl naprosto příšerný. Zatímco já mu v posteli splnila první poslední, on mě za celou dobu dvouletého vztahu uspokojil jen 4×. Prosto byl neuvěřitelné kopyto :roll: A to mám teď porovnání, že jsou muži, s kterými je možno mít orgasmus hned a nečekat na něj 2 x do roka. Jinak on se vrátil ke své ex, protože za tu dobu, co spolu byli, hodně načichl tím, že pořád spolu někoho pomlouvali. Bohužel mě jsou pomluvy naprosto šumák, a vím, že kdybych si vyslechla druhou stranu, může to být úplně jinak, takže zatímco zpočátku mu imponovalo, že nikoho nepomlouvám, po čase mu začaly drby chybět a nyní je snad spokojený, že mohou s ex drbat všechny okolo, hlavně příbuzné, to byla jejich štace. Když jsem se zastala jeho švagrové /ženy od bráchy/, tak byl oheň na střeše… Brácha byl taky d*bil (podle něj, jinak je to fajn kluk).

Dva balíčky koření od vitany… tak to je maras největší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
11.1.22 12:35
@Cenarius píše:
Tvl milenka, která ještě peníze dává! To je sen každýho záletníka.Jako pokud ti to nedocvaklo za 3 roky, tak ti fakt není pomoci.

To snad není možné. On si z tebe udělal vyloženě půjčující rohožku a ty se ještě ptáš, zda s ním máš zůstat. To máš sebevědomí a hrdost na nule nebo dokonce v mínusu? Jiný se tady chce hned rozcházet i s dětmi kvůli vyloženým blbostem, že ji manžel nedá pusinku, když od ní odchází. A ty zase naopak jsi měla být od takového týpka dávno pryč a pořád si ho vykrmuješ a pěstuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80235
11.1.22 12:38

@divine woman Ne každý nájemník platí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
11.1.22 12:39
@Veru1987 píše:
Proč by to dělal???

Neboť bude mít strach proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
11.1.22 12:41
@inkakřivák píše:
@divine woman Ne každý nájemník platí :mrgreen:

Bohužel tento si nájem neodpracuje ani v posteli, když spí na gauči v obýváku.

Příspěvek upraven 11.01.22 v 12:41

• Citovat
  • Upravit
7674
11.1.22 12:41
@Wilík píše:
Neboť bude mít strach proto…

Myslím že si nemyslím že dotyčný někde pracuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
11.1.22 12:45
@JiříkMazlík píše:
@inkakřivák a ještě za tu dobu ani neví kde bydlí :lol:
Já fakt nemohu pochopit že někdo takový existuje :nevim:

Já to také nechápu, ale jedna vzdálená příbuzná to takhle také vedla. Pro chlapa by se rozdala, dokonce si kvůli němu napůjčovala peníze, které již léta splácí i s rodinou. Pak jí diagnostikovali nějakou psychickou poruchu, a prý jí řekli, že to u ní bývá docela časté, napůjčovat si peníze pro chlapa, kterého údajně miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
11.1.22 12:45
@Anonymní píše:

Ahoj, taky drsný příběh. Ještě že odešel k jeho ex. To je pro tebe vysvobození. Doufám, že si se poučila a v životě budeš silnější. Ty dva balíčky koření od Vitany mě fakt pobavily. Hanbou bych se propadl, dát takový dárek své ženě. To není ani možný. Hodně štěstí v životě :kytka:

Příspěvek upraven 11.01.22 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
11.1.22 12:47

@Da12 sebrat občanku aby už nemohla brát půjčky a nejlépe dát do zařízení v kterém nedostane ani drobné :(
Bohužel někdo takový zničí život všem okolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
11.1.22 12:49
@Betty MacDonald píše:
To je sice fakt, ale ona z něj musí vytáhnout zpět ty love a to bude těžká disciplina.

a to nedostane. Tohle nepochopím do někoho rvát peníze :jazyk: nevěřím že má v ruce papír o půjčce. A bude rvát dál, on si odskočí kdy jemu se chce a opět jí obere o další peníze. To je snad na vyšetření psychiatrem. navíc dát všechny prachy a pak nemít ani na nájem prostě normální není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
11.1.22 12:50

Zakladatelko, viděla jsi film Sebemilenec? Mrkni na něj, třeba se v něm poznáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí