Mám zustat s partnerem?

11.1.22 04:16

Mám zustat s partnerem?

Prosím o radu a podobnou diskusi jsem nenašla… S partnerem jsem se seznámila před vice než třemi roky, ze začátku to byl vztah spise po zprávách, k setkání došlo vždy jen asi jednou za 14 dni vždy u me… Po par týdnech jsem mu chtěla finančně pomoci, půjčila asi 20 tis, ale on vždy byl strašně zoufalý a během asi 5 měsíců vybral celou mou rezervu cca 100.000… Od te doby jsem vlastně v prusvihu, na vánoce jsem mela připraveno 18.000, ale on za mnou přijel do prace, já mu chtěla opět pomoci, on tvrdil jak hned vrátí… No dopadlo to tak, ze když 23.12. večer už moc ne komunikoval, tak jsem obvolala známé a šla si půjčit, nastvana a zoufalá koupila skromnější dárky a začala se těšit na štědrý den… To už nekomunikoval vůbec, pak ze jede za svou rodinou, ze by to nepřežili, a já zůstala sama…pak se přiznal po čase, ze prý nemohl přijet, protože byl na tom psychicky špatně… Můj stav ho nezajímal a zlehcoval…Nějak jsem to rozdychala, a čím vice jsem vydělala, tím vice většinou potřeboval, na benzin, na telefon, na nájem… Tak jsem navrhla, at se nastěhuje ke me, ze platit jen jedno bydlení bude jednodušší… A ze pokud ne, chtěla bych někdy na návštěvu já k němu… At to zkratim, za ty tři roky doted nevím kde bydlí a když se o tom chci bavit, tak vyvolá hádku ze to vůbec není důležité a nic mi do toho neni a urazí se, když vi ze mám něco malo stranou, tak brzy nemám nic, kolikrát ani na nájem, tak to pak třeba něco přinese, ale tak po týdnů zpoždění, ted tu začal byt par měsíců skoro denně, ale je to tak, ze přijde pozdě večer, TV přepne podle sebe, jde uspinit toaletu a pak ze chce jít spát…on spí v obývaku, já musím jít do loznice, tam prý spát nechce, ze tam ma deprese… A další dvě hodiny ho slyším jak se obsluhuje do lednice, nebo susti tatrankou a bonbony, když se zvednu a jdu na toaletu, tak dělá jak spí…v dubnu jsem mu objevila sms: milujem ta, udělala scénu a ještě byla za blázna… Prostě všechno je podle něj, třeba se domluvime, ze uvarim na co ma chuť a tři dny se neukaze a já to pak vyhazuji a jindy zas prý nemá čas dorazit a pak prepadovka a me serve proč nemám v neděli uvareny oběd… Jindy zas ze pojede spát domu, tak jsem si domluvila obchodní jednání, abych mela peníze navíc, tak zase špatně, udělal prepadovku a já opět za tu špatnou, ze jsem na zprávu kdy mi to oznámil přišla az asi za 40 minut… A dnes už jsem se nastvala a napsala mu, at si jede domu, ze mi neni dobře a jdu brzy spát… Tak sice nějaké zpravy, ale myslela jsem ze pochopil, jen do te doby co mi o pul 11 probudila zprava, ze je kousek a jestli jsem vyndala klíč… Já už prostě nemůžu, přitom mi cele roky říká jak se o me postará, jak on je empaticky a já ne, ze on mi věří a já ho porad podeziram a tudíž ho dost nemiluji… Přitom většinou plážím vše já, když mi občas pomůže, tak je to jen proto, ze jsem mu dala vše, přitom mi s ničím nepomůže, ted jsem mu připravila ke vchodu odpadky a už tu jdou třetí den…prosím o názory, asi tuším, ale potřebují to vidět černé na bílém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
11.1.22 04:19

Tvl milenka, která ještě peníze dává! To je sen každýho záletníka.

Jako pokud ti to nedocvaklo za 3 roky, tak ti fakt není pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
11.1.22 04:22

No, myslím, že pokud si sama po sobě příspěvek přečteš, tak pokud jsi alespoň trochu inteligentní, tak budeš moc dobře vědět, co máš dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
11.1.22 04:25

Co ti tento pseudovztah dává? Jen tě využije, obere o peníze a zmizne. Ženská máš se alespoň trochu ráda? Ukonči to hned. Těch 100 000 ti vrátil? Vyměnit zámky, blokovat kontakt a naučit se mít ráda samu sebe, pak teprve najít opravdový vztah.

• Citovat
  • Upravit
42512
11.1.22 04:26

Proboha, holka blbá, vyhodit a nikdy nebrat zpět. Doufám, že ti ten dluh aspoň podepsal? Asi ne, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.22 04:26

Me to právě asi docvakava, vždy si říkám, jak ho vykopnu a pak se opět necham zmanipulovat a couvnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.22 04:32

Ten dluh už je dávno mnohem vyšší, navíc mi dali rodiče před dvěma lety peníze na nové auto když staré dojelo, tak to ma také on…a když jsem mela ted půjčené, a on mel svoje v servisu, tak jsem byla opět bez auta, to bych i přežila, ale když ho poprosim, aby se mnou zajel do obchodu, ze karton piti, práci prášek atd autobusem neodtahnu, tak je problém a me zas nic jiného nezbyde… Ted navíc i se zlomenou nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42512
11.1.22 05:01

@Laskominka1986
Jak z něho tu hotovost dostaneš?
Vztah už neřeš, musíš se odpoutat, sama přece cítíš, že je to velký špatný, ne?
Jde o ty prachy, kolik ti vlastně dluží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
11.1.22 05:06
@Laskominka1986 píše:
Ten dluh už je dávno mnohem vyšší, navíc mi dali rodiče před dvěma lety peníze na nové auto když staré dojelo, tak to ma také on…a když jsem mela ted půjčené, a on mel svoje v servisu, tak jsem byla opět bez auta, to bych i přežila, ale když ho poprosim, aby se mnou zajel do obchodu, ze karton piti, práci prášek atd autobusem neodtahnu, tak je problém a me zas nic jiného nezbyde… Ted navíc i se zlomenou nohou

Ahoj, sama víš, že s ním zůstat nemůžeš. Jak přestaneš dávat peníze, tak nejspíš odejde sám. Udělej co musíš a najdi si někoho, kdo tě bude mít opravdu rád. Nenech sebou už manipulovat a začni být silná! Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
11.1.22 05:10
@Laskominka1986 píše:
Ten dluh už je dávno mnohem vyšší, navíc mi dali rodiče před dvěma lety peníze na nové auto když staré dojelo, tak to ma také on…a když jsem mela ted půjčené, a on mel svoje v servisu, tak jsem byla opět bez auta, to bych i přežila, ale když ho poprosim, aby se mnou zajel do obchodu, ze karton piti, práci prášek atd autobusem neodtahnu, tak je problém a me zas nic jiného nezbyde… Ted navíc i se zlomenou nohou

Nebylo by ti lépe bez partnera? Ten musí být v posteli nepřekonatelný, jinak si váš „vztah“ nedovedu vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit
42512
11.1.22 05:11
@LukeR1 píše:
Ahoj, sama víš, že s ním zůstat nemůžeš. Jak přestaneš dávat peníze, tak nejspíš odejde sám. Udělej co musíš a najdi si někoho, kdo tě bude mít opravdu rád. Nenech sebou už manipulovat a začni být silná! Hodně štěstí :kytka:

To je sice fakt, ale ona z něj musí vytáhnout zpět ty love a to bude těžká disciplina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
11.1.22 05:16

S těmi penězi to bude horší. Ty už nejspíš žádný nemá a pochybuju, ze je po rozchodu z něho dostaneš. Řekni mu, že je na čase, aby ti už ty peníze vrátil. Pokud ne, tak to budeš řešit přes advokáta. Už mu ale žádný peníze nedávej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
11.1.22 05:23
@LukeR1 píše:
S těmi penězi to bude horší. Ty už nejspíš žádný nemá a pochybuju, ze je po rozchodu z něho dostaneš. Řekni mu, že je na čase, aby ti už ty peníze vrátil. Pokud ne, tak to budeš řešit přes advokáta. Už mu ale žádný peníze nedávej!

Aby to mohla řešit přes advokáta, tak musí mít nějaký důkazy. Jestli mu všechno dávala na dobry slovo na ruku, tak pokud jej nedotlaci k podpisu nějakého uznání dluhu, půjčky apod. Tak peníze vyházela oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
11.1.22 06:22

To musí být troll, takhle hloupý snad nikdo v reálu není… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
11.1.22 06:25

Blahoslaveni chudí duchem! :mavam: