Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mammy
no, ono je možná jak daleko, stejně se všechno musí zkrámovat a zase vybalit a vyklidit ![]()
My se před minulými Vánocemi stěhovali z Anglie a bylo to možná i lepší než z Častolovic před pár týdny
![]()
Ahojda maminky Choceňačky ![]()
Jak je? Poslední dny docela zima, co?
Naše malá má teda nepěknou rýmu, už přes týden, tak jsme vytáhli i zimní bundu ![]()
Napadlo mě se někde sejít na kafíčko… hlavně Mari /abyste rozumněly, jsme spolu už trochu víc kámošky
/ Slyšela jsem, že je pěkná kavárna Šantán u vody, kousek od náměstí… prý i vhodná pro děti, tak třeba někdy tam…
Víc tu moc neznám, ani v tom Šantánu jsem osobně nebyla, jen co jsem slyšela ![]()
Mějte se fajn ![]()
zdravím maminky Choceňačky ![]()
Jak se holky máte? Konečně se nám udělalo trochu teplíčko, tak zítra vyrazíme na pouť
Naše malá začala chodit, tak už máme za sebou i první bouli.
Kafíčko určitě dát můžem, budu ráda ![]()
Ahoj Choceňačky. To je pech, s těma poutěma:( Moje holky mají neštovice, resp. mladší už je má zhojené, ale starší je osypaná, takže máme útrum:(. A kde jsou pouti? Vím o Letohradu, Potštejně - a Brandýs je taky tenhle víkend? Ach jo:(
koukám, tady je mrtvo ![]()
nj, když ono je pořád co dělat, sama vím moc dobře… ale zrovna dneska to byl teda vopruz, po dlouhé době jsme byly doma, měly jsme s malou klid a já plánovala, jak vyrazíme na cyklovýlet, ale s tím počasím jsme byly rády, že jsme šly na prochajdu okolo bloku, juknout na kočičky do útulku tady za barákem ![]()
Tak snad se brzo zase vyčasí a my se budeme radovat ze sluníčka ![]()
@bořková Jé, ty bydlíš na Podhomolí? Tam mám rodiče, v tom největším, zeleném, paneláku:)
@baghira
jj, na Podhomolí, přesně v tom velkém, zeleném, co tvoji rodiče ![]()
@ver.nem píše:
Ahoj taky z Chocne taky:-)))![]()
![]()
Ahoj
A jsi v Chocni nová, nebo spíš jen tady na emimi…v téhle diskuzi to tu bohužel moc nežije ![]()
Nová ne emiminu, v chocni bydlím už 9 let..hruza jak to leti
Ahojky, koukám, že tady diskuze docela zamrzla, přesto to zkusím
je tady nějaká maminka z Chocně, na občasný pokec nebo procházky?