Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když vydrzis,budes moct jit do normalniho pronajmu i s dcerkou a financne ti urady atd pomuzou,jako matce v nouzi a samozivitelce..... ![]()
JE MI 23 LET MANŽELOVÍ 38 MYSLÍM ŽE TO NEHRAJE Z MÉ STRANY ROLI ALE UDĚLAL ZE MĚ TEMEŘ NESCHOPNOU NESVEPRANVOU NIKAM NESMÍM,MUSÍM DĚLAT JEN CO ŘIKA,KONTROLU MĚ SKŘIN,KABELKU,PENIZE TO MI DÁ JEN URČITOU ČASTKU ZA KRETOU CHCE TEPLÉ JIDLO,UČTENKU PAK SKRITIZUJE COJSEM KOUPILA,PAK VŠE COJSEM DOMA UDĚLAL UDĚLA PO MĚ SKONTROLUJE JAK JSEM UMILANADOBÍ CO JSEM VYHODILA DO KOŠE,KDO U MĚ BYL (SEGRA,MAMINKA)CHCE VEDET O ČEM SME MLUVILLI,PŘED DCEROU MI NADAVA PONOŽIJU VYSMÍVA,VEN BEZ JEHO SVOLENÍ NEZNÁM,A TAK DÁLE TODLE JE ŠILENÝ,CITÍM SE JAK JEHO DCERA.
OMLOUVAM SE ZA CHYBI..TRVÁ TO MOC DLOUHO A UŽ JE TONA MĚ MOC,BOJIM SE O DCERU O KTEROU SE ZATIM STARA A AŽ MOC AŽ SE MI TONELIBÍ KUPUJE JI VŠE JA NESMÍM NIC.ZAKAZUJE MI KAŽDOU MALIČKOST,VADÍ MU UŽ TOTALNĚ VŠE,NEMÁ RAD CELOU MOU RODINU VADÍ MU JAK SME V DOBREM KONTAKTU,DOMA JEN AUTOMATICKY CELÝ DEN UKLIZIM I KDYŽ NENÍ CO,PŘIJDE A VŠE DĚLA ZNOVA PO MĚ
těhlikováVenyx píše:šílený!!!zkusila sis treba dupnout?Nebo myslis,ýe by na tebe stahl ruku v tom pripade?A co teda maminka?vi co se deje,nemohla by pomoct?treba vas vzit na nejakou dobu k sobe?
JE MI 23 LET MANŽELOVÍ 38 MYSLÍM ŽE TO NEHRAJE Z MÉ STRANY ROLI ALE UDĚLAL ZE MĚ TEMEŘ NESCHOPNOU NESVEPRANVOU NIKAM NESMÍM,MUSÍM DĚLAT JEN CO ŘIKA,KONTROLU MĚ SKŘIN,KABELKU,PENIZE TO MI DÁ JEN URČITOU ČASTKU ZA KRETOU CHCE TEPLÉ JIDLO,UČTENKU PAK SKRITIZUJE COJSEM KOUPILA,PAK VŠE COJSEM DOMA UDĚLAL UDĚLA PO MĚ SKONTROLUJE JAK JSEM UMILANADOBÍ CO JSEM VYHODILA DO KOŠE,KDO U MĚ BYL (SEGRA,MAMINKA)CHCE VEDET O ČEM SME MLUVILLI,PŘED DCEROU MI NADAVA PONOŽIJU VYSMÍVA,VEN BEZ JEHO SVOLENÍ NEZNÁM,A TAK DÁLE TODLE JE ŠILENÝ,CITÍM SE JAK JEHO DCERA.
verim ze je to neprijemne, ale myslim ze azylaky atd by meli slouzit predevsim zenam alkoholiku, tyranu atd. to ze je prehnane zarlivej si myslim neni az tak zavaznej duvod proc takhle na honem utikat. dejou se mnohem horsi veci
je to strašnej kkt
…zlato vybehej co muzes,ale azylac bych nedelala.Kolik je dcerce?a co teda ta tvoje rodina?
Na Azylak bez,je to ta nejlepsi vec,kterou muzes pro sebe a hlavne sve dite udelat.Ty lidi jsou tam od toho,aby tobe a male pomohli,niceho se neboj!!V AD jsem byla a parada!
Penize ti pomuzou vyridit,je jedno,ze nemas zadny prijem,s placenim najmu pockaji,az dostanes penize,nejak se pak domluvite na zaplaceni,jen nic neodkladej,na nic necekej.Hodne stesti.
Anonymní píše:
verim ze je to neprijemne, ale myslim ze azylaky atd by meli slouzit predevsim zenam alkoholiku, tyranu atd. to ze je prehnane zarlivej si myslim neni az tak zavaznej duvod proc takhle na honem utikat. dejou se mnohem horsi veci
Odkud to mas?Tohle neni zadna pravda,AD je pro zeny v tisni,zakladatelka je psychicky tyrana a i kdyby nebyla,proste se s partnerem rozchazi a nema kam jit,od toho AD jsou.
Anonymní píše:
Tohle už je taky terorizování a omezování osobní svobody. Zakladatelko - když by sis dupla, tak nevyhový?? Zkusila ses mu vzeprit?
Neprihlasena Jaruna píše:Anonymní píše:Odkud to mas?Tohle neni zadna pravda,AD je pro zeny v tisni,zakladatelka je psychicky tyrana a i kdyby nebyla,proste se s partnerem rozchazi a nema kam jit,od toho AD jsou.
To mas pravdu,ale zakladatelka jeste nnapsala,jestli by ji nepomohla rodina a nebo nema jeste jine moznosti.I podle me azylac je až to krajni rešení.A nemyslim to tak,že by tam nemela jit…jen jestli proste neni jina moznost ![]()
psychicky teror trva delsi dobu,mozna to chtelo jednat drive a ne az pak na konci utikat do azylace.Tam podle me by meli na rychlo utýct zeny,ktery muz zmlátí,nebo děti atd…
zakladatelky je mi moc,moc lito a prala byh ji at je od svinaka uz co nejdal
…jen to nemela nechat zajit tak daleko ![]()
wildcherry píše:Neprihlasena Jaruna píše:To mas pravdu,ale zakladatelka jeste nnapsala,jestli by ji nepomohla rodina a nebo nema jeste jine moznosti.I podle me azylac je až to krajni rešení.A nemyslim to tak,že by tam nemela jit…jen jestli proste neni jina moznostAnonymní píše:Odkud to mas?Tohle neni zadna pravda,AD je pro zeny v tisni,zakladatelka je psychicky tyrana a i kdyby nebyla,proste se s partnerem rozchazi a nema kam jit,od toho AD jsou.
Ted nevim,jak to myslis
.Ze by se do AD nedostala z duvodu,ze ma rodinu,ktera by ji pomohla?Nebo ze by tam nemela chodit kvuli diteti?
Neprihlasena Jaruna píše:wildcherry píše:Ted nevim,jak to myslisNeprihlasena Jaruna píše:To mas pravdu,ale zakladatelka jeste nnapsala,jestli by ji nepomohla rodina a nebo nema jeste jine moznosti.I podle me azylac je až to krajni rešení.A nemyslim to tak,že by tam nemela jit…jen jestli proste neni jina moznostAnonymní píše:Odkud to mas?Tohle neni zadna pravda,AD je pro zeny v tisni,zakladatelka je psychicky tyrana a i kdyby nebyla,proste se s partnerem rozchazi a nema kam jit,od toho AD jsou.
verim ze je to neprijemne, ale myslim ze azylaky atd by meli slouzit predevsim zenam alkoholiku, tyranu atd. to ze je prehnane zarlivej si myslim neni az tak zavaznej duvod proc takhle na honem utikat. dejou se mnohem horsi veci.Ze by se do AD nedostala z duvodu,ze ma rodinu,ktera by ji pomohla?Nebo ze by tam nemela chodit kvuli diteti?
Ne kvůli diteti(i kdyz i mu by to nemuselo byt prijemne),kvuli sobe
…ze by ji bylo v kruho rodiny lepe,nez v azylaci.A to i pro dcerku
wildcherry jo takhle.No ja si myslim,ze kdyby mela zakladatelka kam jit,tak se prave nepta na AD.Je jasne,ze by diteti bylo lip v kruhu rodinnem,ale na azylaku to opravdu neni nic hrozneho,naopak,je tam spousta deti,jeji holcicka je mala,deti jsou prizpusobi,nersi situaci jako dospeli,nepochopi situaci,muze ji rict cokoliv,ze ted budou bydlet ve skolce,ze jsou na tabore,proste cokoliv.
Neprihlasena Jaruna píše:
wildcherry jo takhle.No ja si myslim,ze kdyby mela zakladatelka kam jit,tak se prave nepta na AD.Je jasne,ze by diteti bylo lip v kruhu rodinnem,ale na azylaku to opravdu neni nic hrozneho,naopak,je tam spousta deti,jeji holcicka je mala,deti jsou prizpusobi,nersi situaci jako dospeli,nepochopi situaci,muze ji rict cokoliv,ze ted budou bydlet ve skolce,ze jsou na tabore,proste cokoliv.
chapu te,vesmes i souhlasim.Ale kdyz psala ze s rodinou maji hezky vztah…ja bych sve dite tam jit nenechala(myslim dospelou dceru,ne sebe s ditetem) a vim ze moje rodina taktéž,proto bych se toho chytala jen v krajni nouzi.Mozna to tam neni spatne,verim ze to muze byt jak pises jakoze tabor a tak.A jak sem psala výše…byl cas to resit drive
…Myslim ze ten jeji bude strasny hnup
…Taky jsem jina povaha,ja bych si toto libit nenechala,jednou to muj zkusil,kdyz jsem se opozdila o 3 minuty a to byl panecku obrat,zitra stal s kytkou a sli jsme na véču
(amozdrejme,protoze jsem to jeste zvelicila:-)…je mezi nema velký vekovy rozdil..mozna i poto je tam citit vztah jako otec a dcera ![]()