Maminka z Karlovarského kraje - Nejdek, Kraslice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
emocuc.polymorf
8.6.12 22:51
@Julik-pulik píše:
Ajinka kouká na FB na fotečky :)

..tak to bude na dlouho, podle toho, cos psala… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4716
8.6.12 23:06

jsem tu :-D a maminka jsem leda tak Šarlotka a někdy mýmu muži :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
8.6.12 23:07
@Ájinka85 píše:
jsem tu :-D a maminka jsem leda tak Šarlotka a někdy mýmu muži :mrgreen:

Tak jsi ze Starý nebo z Nový? ;)

• Citovat
  • Upravit
25123
8.6.12 23:09
@Ájinka85 píše:
Brumdi, to je fakt, Aš je na samém konci světa :mrgreen:, ale psát si s někým s podobnými starostmi, je fajn.
Mony , já o členství zažádala, ale při nejhorším, když v tom budu mít guláš, tak se na to vyprdnu :D

á pozor na začátku :mrgreen: jinak souhlasim a koukám, že se to tu hezky rozjelo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
8.6.12 23:11

teda já píšu jak tatar :mrgreen: , jsem ze Starý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
8.6.12 23:13
@Ájinka85 píše:
teda já píšu jak tatar :mrgreen: , jsem ze Starý ;)

Jsem pochopila, že Šarlotky :hug: Tak ulice? Moje začíná na D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25123
8.6.12 23:14
@bombdina píše:
Do Aše často jezdím,zrovna zítra tam jedeme..někde u Vernéřova je nějaká slavnost. :) Já v Aši žila od dětství,mám tam dědu a manžel tam má babičku a dost příbuzných…jo je to taková prdel světa :mrgreen:

jééé no zejtra je ve Vernéřově od dvou hodin Milíř resp. už jen rozhrabání toho dřevěnýho uhlí :mrgreen: taky se tam pudem podívat .....tancuje tam můj bejvalej soubor country baby Aš .....jak přestanu kojit, tak se k nim zas vrátim …takhle to zatim nejde, mě malej nenechá trénovat :lol: jen doufám, že nebude pršet .......to bysme se mohli i potkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
8.6.12 23:15

Moje taky na D…neke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.6.12 23:17
@Julik-pulik píše:
no a maminky co tak FB?máte nekterá? :) já tam třeba mám milion foteček :) a i zprávy jsou tam celkem přehledné :)
a až se tady nazbíráme tak si to taky mužeme uzavřít :) ale spíš budu ráda,když se neuzavřeme a třeba to sveřovaní budeme probírat osobně… :think:

já bych to klidně uzavřela a FB sice mám, ale moc se s nim nekamarádim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
8.6.12 23:17
@brumdinka píše:
jééé no zejtra je ve Vernéřově od dvou hodin Milíř resp. už jen rozhrabání toho dřevěnýho uhlí :mrgreen: taky se tam pudem podívat .....tancuje tam můj bejvalej soubor country baby Aš .....jak přestanu kojit, tak se k nim zas vrátim …takhle to zatim nejde, mě malej nenechá trénovat :lol: jen doufám, že nebude pršet .......to bysme se mohli i potkat :)

Ano jedeme tam celá rodina i s tchánovcema…je to ten milíř,jsem na to zvědavá co to bude když nás tam vytáhli. :) Potkat se můžem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.6.12 23:19

@bombdina - mno a jak se poznáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.6.12 23:21
@bombdina píše:
některé ano. Já se setkala osobně jen s jednou a to,že je z Aše a já tam jezdím.Plánovali jsme větší sraz,ale nějak nevyšel nakonec čas,ale určitě to budem chtít uskutečnit…já bych ráda ještě než porodím :D

jéé že by další :) to bysme mohli udělat srazík ..je tu ted´v Aši otevřenej novej klubík pro maminky s dětma www.asskemaminky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
8.6.12 23:22

Emo, tak se někdy ozvi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
8.6.12 23:30
@brumdinka píše:
@bombdina - mno a jak se poznáme :mrgreen:

No poznáš to tak že tam budeme jak Hujerovi :lol: jsem blond,mrňavá a s velkým břichem,budu mít žlutohnědý sporťák kočár. jak tebe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
8.6.12 23:32
@Ájinka85 píše:
Moje taky na D…neke ;)

Dv… :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...