Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ájinka85 píše:
jsem tua maminka jsem leda tak Šarlotka a někdy mýmu muži
Tak jsi ze Starý nebo z Nový? ![]()
@Ájinka85 píše:
Brumdi, to je fakt, Aš je na samém konci světa, ale psát si s někým s podobnými starostmi, je fajn.
Mony , já o členství zažádala, ale při nejhorším, když v tom budu mít guláš, tak se na to vyprdnu
á pozor na začátku
jinak souhlasim a koukám, že se to tu hezky rozjelo ![]()
@Ájinka85 píše:
teda já píšu jak tatar, jsem ze Starý
Jsem pochopila, že Šarlotky
Tak ulice? Moje začíná na D ![]()
@bombdina píše:
Do Aše často jezdím,zrovna zítra tam jedeme..někde u Vernéřova je nějaká slavnost.Já v Aši žila od dětství,mám tam dědu a manžel tam má babičku a dost příbuzných…jo je to taková prdel světa
jééé no zejtra je ve Vernéřově od dvou hodin Milíř resp. už jen rozhrabání toho dřevěnýho uhlí
taky se tam pudem podívat .....tancuje tam můj bejvalej soubor country baby Aš .....jak přestanu kojit, tak se k nim zas vrátim …takhle to zatim nejde, mě malej nenechá trénovat
jen doufám, že nebude pršet .......to bysme se mohli i potkat ![]()
@Julik-pulik píše:
no a maminky co tak FB?máte nekterá?já tam třeba mám milion foteček
a i zprávy jsou tam celkem přehledné
a až se tady nazbíráme tak si to taky mužeme uzavřítale spíš budu ráda,když se neuzavřeme a třeba to sveřovaní budeme probírat osobně…
já bych to klidně uzavřela a FB sice mám, ale moc se s nim nekamarádim ![]()
@brumdinka píše:
jééé no zejtra je ve Vernéřově od dvou hodin Milíř resp. už jen rozhrabání toho dřevěnýho uhlítaky se tam pudem podívat .....tancuje tam můj bejvalej soubor country baby Aš .....jak přestanu kojit, tak se k nim zas vrátim …takhle to zatim nejde, mě malej nenechá trénovat
jen doufám, že nebude pršet .......to bysme se mohli i potkat
Ano jedeme tam celá rodina i s tchánovcema…je to ten milíř,jsem na to zvědavá co to bude když nás tam vytáhli.
Potkat se můžem ![]()
@bombdina píše:
některé ano. Já se setkala osobně jen s jednou a to,že je z Aše a já tam jezdím.Plánovali jsme větší sraz,ale nějak nevyšel nakonec čas,ale určitě to budem chtít uskutečnit…já bych ráda ještě než porodím
jéé že by další
to bysme mohli udělat srazík ..je tu ted´v Aši otevřenej novej klubík pro maminky s dětma www.asskemaminky.cz
@brumdinka píše:
@bombdina - mno a jak se poznáme
No poznáš to tak že tam budeme jak Hujerovi
jsem blond,mrňavá a s velkým břichem,budu mít žlutohnědý sporťák kočár. jak tebe???
..tak to bude na dlouho, podle toho, cos psala…