Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se taky klidně představím ![]()
Jmenuji se Lucka je mi 25let,manželovi letos bude 30let, jsem třetím rokem vdaná,jinak spolu žijeme 6 let.
Mám dceru Kristýnku,v dubnu jí byli 2 roky a teď v září čekáme dalšího člena Zuzanku ![]()
Bydlím v Mariánských Lázní…pokud něco chcete ještě vědět zeptejte se,nevím co jiného napsat
![]()
@Ájinka85 píše:
ve věžáku s prosklenými balkony
Jeee, tam jsem se byla podívat na jednom bytě. Ale byl jak po cikánech ![]()
Hnus. Jo a máte tam dobrýho správce, to je stíhač jak sviňa
![]()
@bombdina jo škoda tam fakt nic nebylo, minulej tejden v Doubravě a v Krásný na dětských dnech to bylo mnohem lepší
- já tam šla vpodstatě jen mrknout na holky jak tancujou, koupit si ovčí a kozí sýry a kvůli Tobě
![]()
jinak my sme potom jeli na rozhlednu - to je naše srdeční žáležitost - měli sme tam první rande a i při svatbě sme večer všechny nechali v hospodě (brali sme se po 10 letech, když Jiříkovi bylo 5 let - ted´posledního července budeme mít 13 let) a šli se tam sami se zbytkem 30 letý brandy projít
......byli jste se tam taky podívat ? tam je k tomu i sportovní areál a hřiště pro děti ......a zrovna tam měli lezení pro veřejnost, tak sem si splnila dlouholetej sen a vylezla si horolezeckou stěnu
(Jiřík taky) pak sme se ještě pěkně prošli a Tobík si zařádil se štńátkem jednoho zmámýho co sme tam potkali ![]()
jinak obě máte moc krásný fotky, dětičky a zvířátka ![]()
@brumdinka na rozhledně jsem byla několikrát,ale to tam ještě žádný hřiště nebylo…já v Aši žila cca 10let. Od mých 4let do 14let,no…vyšla jsem tam celou základku. Už bych se tam ale nevrátila,na návštěvu mi to tam stačí
Tak to je super,že jste si ten den ještě takhle užili,my pak už jeli domů…manžel neřídí takže je to na mě,tak jsem toho měla plný kecky ![]()
bombdi - jo tak to jo …no podle mě to když tam ten jejich super areál nebyl bylo lepší …byl tam klídek a větší romantika ![]()
jinak já bych se taky nejradši odstěhovala, ale mě by stačilo jen z tohohle baráku, jaksi mít tchýni 13 let za zadkem bere hodně energie
já mám Aš jinak moc ráda …jen s tou prací je to tady potíž......takže možná nám taky nakonec nezbyde než jít odsud pryč, ale když tak bysme chtěli taky někam kde je ta příroda .....mě by ten les strašně chyběl ![]()
a to sis teda dala s tim pupíkem ta volantem …a manžel nemá vůbec řidičák nebo se mu jenom nechtělo nebo nemohl kvůli pivku ![]()
@brumdinka nemá řidičák a ani ho nechce
Vždy říká že si ho udělá až budeme mít Ferrari
No on měl jendou bouračku jako spolujezdec a má prostě strach,takže jsem řidič jen já!
Já jsem v M.L. spokojená,příroda je tu dost a dost,bydlíme v centru máme u baráku i přesto hned dva velké parky…a lesy jsou taky kolem. A je to tu pro děti klidné a super prostředí. Aš se sice rekonstrujuje jak jen to jde,ale vadí mi tam že je tam hodně těch Romů a už zase na Chebský stojí šlapky ![]()
@bombdina - tady neni hodně Romů, ale cigánů
na chebský jsou dvě dlouholetý šlapky …víc sem jich tam neviděla a vietnamců je tu taky hodně to je fakt …a nedělám si iluze, že jinde v západních čechách a u hranic je to lepší
ale my zas bydlíme v části města, kde nic z toho neni ![]()
mno nic musim jít vařit a pak se aspoň trochu v rámci možností učit, tak pa ![]()
p.s.jinak teda to si počkáte na to ferrari
já taky měla bouračku a to sem řídila …odrovnala sem bejvalýmu auto, taky proto je asi bejvalej, nějak to nerozdejchal
a je fakt, že sem měla pár let strach sednout za volant, začala sem řídit až když sme si koupili tu naší malou zelenou bobinu (Nissan Micra) a tu sme kupovali vpodstatě díky tomu, že se narodil Jiřík
ale ted´sem ráda, že řidičák mám a jezdim ráda, ono se to kolikrát moc hodí ![]()
@brumdinka píše:
@bombdina - tady neni hodně Romů, ale cigánůna chebský jsou dvě dlouholetý šlapky …víc sem jich tam neviděla a vietnamců je tu taky hodně to je fakt …a nedělám si iluze, že jinde v západních čechách a u hranic je to lepší
ale my zas bydlíme v části města, kde nic z toho neni
mno nic musim jít vařit a pak se aspoň trochu v rámci možností učit, tak pa
já s mámou bydlela jako dítě na té Chebské,kolem stávali šlapky,no hrůza…včera jak jsme jeli tak tam stáli čtyři takové mladé holky a jak mávali. Pak jsme se odstěhovali k bazénu a tam to bylo fajn. Ale stává se s toho pěkné město až na tu menšinu ![]()
Tady je mrtvo? Jakto? Už vás moderátorka odklikla…pojďte k nám
![]()
Mrtvo ![]()
mají asi všechny moc práce ![]()
a počasí nic moc aby jsme domlouvali nejakou tu párty…
malý bude mít za mesíc roční party..myslíte, žeby jste nekterá chtěla i s prckami prijít? ![]()
Moc práce a bolekrk ![]()
já bych třeba dorazila, jen musím vědět dopředu termín, abych nebyla mimo KV ![]()
NOooo termínek to je zložitější, chtela jsem to dělat na zahradě protože obyváčik nemáme moooc velký ![]()
a pulka ma dovolenou od 10takže tak nějak..opravdu zaleží na počasí…
![]()
Koukám, že to tu nějak usnulo ![]()
já se omlouvám mám toho moc a měla bych se učit na příjmačky ![]()
Kam vedle? mne neprišlo žadne potvrzení o vstup nebo tak neco jak jsem žadala o povolení ![]()