Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaPaloma píše:
Já nevím, Ty jsi asi kluk, typuji. Poraď jim. Snad si to pamatuješ ze svého mládí, kdes to klátil.
To víš že jo, budu jim radit jak pytlačit v mý cílový skupině ![]()
@Anonymní píše:
Je to prostě něco jiného, pokud je atraktivní, tak není co řešit, vzhled, vyspělost, všechno si sedne do sebespíš by mě zajímalo co může přitahovat, jestli vůbec něco přitahuje maminky na ,,mladších klucích” ?
Dle mě na takovýhle mláďatech snad skoro nic. Polechtání ega možná. ![]()
Nechci být zlá, ale když si vzpomenu na sexuální výkony hochů kolem 17-18, připomíná mi to spíš snažení králička Duracella, buď byli hned, nebo do minuty. ![]()
@Anonymní píše:
Normální mamča je vytížená a skáče celý den kolem mimča.Jen idiotka by si zapíchala na rychlovku u ní doma zatímco by mimisek třeba spal.Podle mě je to prostě nereálné, nelogické a pokud by to šlo, tak pak sobecký a nezodpovědný.Zralá žena má svoje priority, ví co chce a podle toho i jedná
Myslím že myslel, že to nemusí být nutně maminka, ale jakoby žena v nějakém takovém věku, třeba rozvedená ![]()
@Anonymní píše:
Normální mamča je vytížená a skáče celý den kolem mimča.Jen idiotka by si zapíchala na rychlovku u ní doma zatímco by mimisek třeba spal.Podle mě je to prostě nereálné, nelogické a pokud by to šlo, tak pak sobecký a nezodpovědný.Zralá žena má svoje priority, ví co chce a podle toho i jedná
Být svobodná matka nebo totálně zanedbávaná, tak klidně vedle spícího mimíska. Jenom by musel mít o 15 let víc. Minimálně. Děti NE-E-E-.
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, nedávno jsme se bavili s kamarády (věk 17-19 let), že některé zachovalé ženy ve věku přibližně 35-45 let nás přitahují. Často po nás pokukují na bazénech, všichni máme sportovní postavy, byť nevypadáme tolik vyspěle jako třeba fousatí vysokoškoláci.. Ale problém je v tom oslovit tu ženu, nějaká jistá zábrana, ztrapnění.. Jak byste vy z pohledu žen reagovali na oslovení/flirt s klukem v takovém věku? Jak vůbec takovou ženu oslovit? Kde vyhledávat? Seznamka nepřipadá v úvahu, není to ten adrenalin jako v realitě..Požádat hned o telefonní číslo mi přijde divné.. děkuji za vaše odpovědi
promiňte za anonym, možná je to trochu trapné
Mi se líbí mladi kluci. Chtěla bych s nimi neco mít. Mela jsem flirt s 20 letým, bohužel az k sexu to nedoslo. Je mi 33. Kdyby me nejaky mladý muz pozadal o telefonni cislo, byla bych v sedmém nebi.
Anonym 1.
Tak v mých 36 letech bych se vážně po chlapci v tomto věku nekoukala. Jediné, že bych ho chtěla dohodit své skoro 16lete dcerce. Zaujme mě rozmezí 30-50.
@Anonymní píše:
@marcus33 on se ptal na maminku …kdyby to byla rovedená, tak ta debata je uplně o něčem jinem.To by pak záleželo na jeho schopnostech jak sbalit starší ženupaní Tajná
To je mu podle mně jedno, jaký má status. Hledá toto : .Zralá žena má svoje priority, ví co chce a podle toho i jedná."
Chce se přiučit a slyšet od ní, jak přesně by to měl dělat. To kluci při přeměně na muže obvykle chtějí. Ale kdo s nima má tu trpělivost ? Já tedy ne.
Zrovna dneska jsem šla a uz podruhé jsem u nas potkala krasneho mladeho vysportovaneho kluka. Sice se otočí, ale to je vse. Anonym 1
@Anonymní píše:
@marcus33 on se ptal na maminku …kdyby to byla rovedená, tak ta debata je uplně o něčem jinem.To by pak záleželo na jeho schopnostech jak sbalit starší ženupaní Tajná
Bylo to špatně napsaný, ano myslím ,,zralé ženy”. Chyba na mojí straně
K tomu chci dospět… jak, čím zaujmout, přecejenom je to něco jiného než ,,18ctky” ![]()
Zakladatel
Téměř bez šance,většina vi,že kluci v tom věku proste ještě nevědí která páčka.....takže když budu chtít jen sex,tak nebudu tak hledět na vzhled či svaly (a dle mých zkušeností čím namakanejsi tím to byl větší prusvih)
![]()
Obavám se, že po vás, chlapci, ty zachovalé ženy koukaji pouze s myšlenkou, co je to zas za mamlasi…
@Zkai píše:
Obavám se, že po vás, chlapci, ty zachovalé ženy koukaji pouze s myšlenkou, co je to zas za mamlasi…
mamlasY.
Ale pobavilo mně to.
![]()
A já si zrovna myslím, že jejich největší šance by byla ta seznamka a nebo pak jit na lov na nějakou oldies party pro třicátníky a zkoušet tam balit nametené maminy, které se utrhnou ze řetězu. ![]()
Jen mám tak nějak pocit, že to nebudou úplně ty smyslné sexy MILFky, o kterých hoši zrovna sní. ![]()
Mi by se líbilo, kdyby za mnou nejaky kluk přišel a řekl. Libite se mi a kdybyste náhodou potřebovala me cislo, tady ho máte.
Odkud jsi zakladateli? ![]()