Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
penalda píše:
Tady je chat..
Taky jsem na to před chvíli čuměla jak tele na nové vrata ![]()
penalda píše:
No ja jsem hrozny spac takze bych to moc dlouho nevydrzela.. Jeste ze mam zlaty dite..
nu to já taky musim říct,ale prostě on nesnáší slunce jak se sem nedopatřním dostane světlo je po spaní ![]()
penalda píše:
Tady je chat..
Je,ale ja aspoň podle mě blbě označenej ![]()
Ale musíš nejdřív kliknout na diskuse a teprve pak v nabídce je chat
A já si hlavně nevšimla té diskuse tak jsem obnovovala jinou
![]()
No ja se snazim debordelizovat prez den.. Vecer se vetsinou venuju priteli nebo emiminu..
jajinka veverka píše:penalda píše:nu to já taky musim říct,ale prostě on nesnáší slunce jak se sem nedopatřním dostane světlo je po spaní
No ja jsem hrozny spac takze bych to moc dlouho nevydrzela.. Jeste ze mam zlaty dite..
máme to stejně
Zimu sice nesnáším, ale v tomhle se na ni docela těším … večer při usínání bude tma a při vstávání světlo nebude přesvědčovat dítě, že je ráno ![]()
penalda píše:
No ja se snazim debordelizovat prez den.. Vecer se vetsinou venuju priteli nebo emiminu..
já větčinou stíham všechno přes den,(nekdy na to kašlu
) pak když mam všechno hotový tak du na pc. na večer si nechávam žehlení atd, nu a to dělam tak , že hodku žehlim, pochválim se a du na emimi popř na fcb
![]()
penalda píše:
No fakt tu je..Kacerval to jsem zase zaspala dobu..
Tak u nás večer je pc, pak tulení u seriálu
pak manželské povinosti ![]()
No mi s tim spanim taky mame potize,stavame tak brzo protoze se budi na kojeni a jak vidi svetlo tak uz nechce spat mrska ![]()
jajinka veverka píše:penalda píše:já větčinou stíham všechno přes den,(nekdy na to kašlu
No ja se snazim debordelizovat prez den.. Vecer se vetsinou venuju priteli nebo emiminu..) pak když mam všechno hotový tak du na pc. na večer si nechávam žehlení atd, nu a to dělam tak , že hodku žehlim, pochválim se a du na emimi popř na fcb
![]()
![]()
A tak to ma byt kdyz se nepochvalis sama tak nikdo jiny to za tebe neudela.. ![]()
To já to mám jednodušší, chlap pracuje z domu, takže občas ty věci stíháme i přes den, když malá spí ![]()
Pro mě je nejlepší, když je hnusně, to stíhám všechno
Ale jakmile je hezky, tak to je procházka, pak cosi na zahradě, poblbnu se psem a doma bordel jak v tanku ![]()
Tak me se Dada obcas vzbudi v 5 a po jidle ho soupnu zpatky do postylky a spime az do 8.. ![]()
penalda píše:
Tak me se Dada obcas vzbudi v 5 a po jidle ho soupnu zpatky do postylky a spime az do 8..
Pockej az bude vetsi ![]()