Maminky, co nechtějí spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12982
31.5.11 22:40
penalda píše:
Tady je chat.. 8-o

Taky jsem na to před chvíli čuměla jak tele na nové vrata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 22:40
penalda píše:
No ja jsem hrozny spac takze bych to moc dlouho nevydrzela.. Jeste ze mam zlaty dite..

nu to já taky musim říct,ale prostě on nesnáší slunce jak se sem nedopatřním dostane světlo je po spaní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
31.5.11 22:41
penalda píše:
Tady je chat.. 8-o

Je,ale ja aspoň podle mě blbě označenej :nevim:
Ale musíš nejdřív kliknout na diskuse a teprve pak v nabídce je chat

A já si hlavně nevšimla té diskuse tak jsem obnovovala jinou :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
31.5.11 22:41

No ja se snazim debordelizovat prez den.. Vecer se vetsinou venuju priteli nebo emiminu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.5.11 22:42

ja se vecer venuju nadobi,emiminu a pak priteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
31.5.11 22:42
jajinka veverka píše:
penalda píše:
No ja jsem hrozny spac takze bych to moc dlouho nevydrzela.. Jeste ze mam zlaty dite..
nu to já taky musim říct,ale prostě on nesnáší slunce jak se sem nedopatřním dostane světlo je po spaní :-)

máme to stejně :roll: Zimu sice nesnáším, ale v tomhle se na ni docela těším … večer při usínání bude tma a při vstávání světlo nebude přesvědčovat dítě, že je ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
31.5.11 22:43
penalda píše:
No ja se snazim debordelizovat prez den.. Vecer se vetsinou venuju priteli nebo emiminu..

já větčinou stíham všechno přes den,(nekdy na to kašlu :mrgreen: ) pak když mam všechno hotový tak du na pc. na večer si nechávam žehlení atd, nu a to dělam tak , že hodku žehlim, pochválim se a du na emimi popř na fcb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
31.5.11 22:43

No fakt tu je.. 8-o

Kacerval to jsem zase zaspala dobu.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.5.11 22:45
penalda píše:
No fakt tu je.. 8-oKacerval to jsem zase zaspala dobu.. :oops:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211

Tak u nás večer je pc, pak tulení u seriálu :oops: pak manželské povinosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568

No mi s tim spanim taky mame potize,stavame tak brzo protoze se budi na kojeni a jak vidi svetlo tak uz nechce spat mrska :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
jajinka veverka píše:
penalda píše:
já větčinou stíham všechno přes den,(nekdy na to kašlu :mrgreen: ) pak když mam všechno hotový tak du na pc. na večer si nechávam žehlení atd, nu a to dělam tak , že hodku žehlim, pochválim se a du na emimi popř na fcb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A tak to ma byt kdyz se nepochvalis sama tak nikdo jiny to za tebe neudela.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
31.5.11 22:46

To já to mám jednodušší, chlap pracuje z domu, takže občas ty věci stíháme i přes den, když malá spí :mrgreen:

Pro mě je nejlepší, když je hnusně, to stíhám všechno :mrgreen: Ale jakmile je hezky, tak to je procházka, pak cosi na zahradě, poblbnu se psem a doma bordel jak v tanku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
31.5.11 22:48

Tak me se Dada obcas vzbudi v 5 a po jidle ho soupnu zpatky do postylky a spime az do 8.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.5.11 22:49
penalda píše:
Tak me se Dada obcas vzbudi v 5 a po jidle ho soupnu zpatky do postylky a spime az do 8.. :-D

Pockej az bude vetsi 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová