Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lenula-xy píše:
zkus jí napsat email, myslím, že si nějaké studie dělá i samaa má to myslím i v té své přednášce
já k ní jdu osobně, tak se poptám
@Evulina píše:
A pěstuju místo vaty na bio kosmetických tamponcích z DM, vydrží to déle vlhké, obyč. vata mi u topení rychle vysychala. Naskládám na misku vedle sebe (kraje klidně přes sebe) ty tamponky, zvlhčím vodou, nasypu semínka, opět zvlhčím (rozprašovačem), dám za okno. Pak 3× denně (či dle potřeby) rosím. Vojtěška trvá dýl, řeřichu máš ke sklizni už tak za 4 dny..
moc děkuju ![]()
@Evulina píše:
Jsme tu za učitým účelem, máme se tady učit a zdokonalovat. Můj názor je, že pokud se někdo hodný, se smyslem pro cit, lásku a empatii narodil do této doby, má to hodně těžký, ale má to svůj účel. Právě takoví lidé jsou tu totiž nyní potřeba. A pokud právě takový člověk vytrvá ve svých zásadách a nenechá se zmanipulovat komercí, penězi a bezcitností, tak to je právě to, oč tu běží. Taky si připadám, že se sem nehodím, že sem nepatřím, ale pak si říkám, že jsem tady určitě z nějakého důvodu a má to tak být. Za své politické názory např. dostávám na Novinkách od čtenářů většinou jen hromadu mínusů. Přesto mám pocit, že ty názory mám sdělovat stále dál, ať už jsou na ně reakce jakékoli.
Ja verim, ze tu jsem z nejakeho duvodu. Pocit, ze tu nechci byt, mam od mala, kdy sem mela svet jeste ruzovy. Takze to nejsou depky z nynejsi situace.
Ani nemam chut zit v jiny dobe. Mozna si treba jen zkusit jiniu dobu, ale to spis jen kvuli detailum z te doby - treba urcitym satum, zpusobu dopravy( kone v poradny akci ci stare parni vlaky se vsim vsudy), vratit se do dob mladi a zkusit si veci, ktere jsem jako dite nemohla a ted uz to nejde apod.
@Saroya píše:
aranko já mám teda asi jinou situaci, protože moje dítě vůbec nespí, máme partnerské problémy a jsem hodně vyčerpaná, ale taky si myslím, že horší vidění jsou játra, alespoň u mě ano. nevidím nějak radikálně hůř, ale trochu jo. protože kojení a přeci jen trocha nespaní vyčerpává. ale nebála bych se toho, že se to nespraví, až zátěž pomine
Ano kdo vi, jaky vsechny faktory v tom jsou…
@Evulina píše:
Ono je jí asi už 20 nebo tak…
Neverim tomu, ze rekla, ze ji nic neni… Pri tolika vakcinach a zpusobu zivota vetsiny, se to urcite necim projevilo, ale s ockem si to nespoji. ![]()
@Hellísek píše:
Holky taky mám s toho strach a někdy hrozný strach, je to velikánská zodpovědnost, jenže ještě větší strach mám očkovat…
Jenže ten strach z nemocí tu jeJsou dny, kdy jsem úplně v pohodě a pak přijde nějaký depkařský a už přemýšlím a strachuju se…
Tož já taky, mám strach očkovat a zároven i neočkovat a navíc kdyby tu chorobu dostala a já zjistila, že jsem se mýlila, nevím jestli bych ten tlak vůbec ustála, ale přesto zatím neočkuji
Kamarádka si donesla přihlášku na školu v přírodě a prý dvě A4 jen o očkování, co, kdy, jaké vakcíny, kolik a dokonce chtějí i očko průkaz, tak říkala, že půjde udělat do školy vítr, když děti tam chodí normáně a s těma stejnýma nemůžou jet na školu v přírodě?
A prý to jsou papíry pro dr a to je vlastně lékařské tajemství a sdělovat informace bez souhlasu rodičů je trestné, tak mě to přivedlo na zajímavou myšlenku, co vy na to? ![]()
@gr08 píše:
Vymyslela to Manifee, ja to doktorce predal pri prohlidce, radsi jsem ji na to pripravil kratkym proslovem.
Tem chudakum pediatrum vykladaj na skolenich o Strunecke hrozne ptakoviny - treba jim rikali, ze Strunecka ma zakaz publikace, ze na ni lekarska komora podava zalobu a tak. A co maj pediatri delat… tak to mu veri. Stejne tak je strasi, ze kdyz nebudou nahlasovat na socialku, ze jim hrozi pokuta. Ta lobby je udesna. Driv jsem bral Virapena jako vymysly, ale kdyz jsem zjistli jak fungujou klinicke vyzkumy, jak funguje podepisovani smluv o odberu leku nemocnicema (krome znamych zajezdu i poskytovani sexualnich sluzeb primarum atd., kamaradka to nedokazala, tak na rozdil od jejich kolegyn s tou praci skoncila), tak mi Virapen prijde jako cim dal vic desiva pravda. Trosku jsem odbocil od tematu, pardon
Virapen je v reálu mooc fajn chlapík!! ![]()
a já jsem mu na,,holý pupík,, odpřísáhla, že to svinstvo do dětí už nepíchnu.. ![]()
@Lenula-xy píše:
Kamarádka si donesla přihlášku na školu v přírodě a prý dvě A4 jen o očkování, co, kdy, jaké vakcíny, kolik a dokonce chtějí i očko průkaz, tak říkala, že půjde udělat do školy vítr, když děti tam chodí normáně a s těma stejnýma nemůžou jet na školu v přírodě?A prý to jsou papíry pro dr a to je vlastně lékařské tajemství a sdělovat informace bez souhlasu rodičů je trestné, tak mě to přivedlo na zajímavou myšlenku, co vy na to?
To je nějaká legrajda, že joo??
Já bych jim dala očkovák!!
![]()
Kdysi tady proběhlo, že pojišťovna nechtěla (měla v podmínkách) pojistit neočkované dítě..nevíte kdo co psal, nebo co to bylo za pojišťovnu? ![]()
@Lenula-xy - to je v celku hodně, ale asi chtějí vědět přesně, ačkoliv nevím k čemu jim to bude, jestli tam půjde kamarádka ohledně toho, tak pak napiše, co jí k tomu řekli, ona má očkované dítě?
S tím knížetem i Bilbergem i tím snižováním populace je to pravdivé..ale málo kdo tomu věří, ke svý škodě bohužel- z toho důvodu je pro mě KS nevolitelný a nevolila jsem ani Zemana.Na Táně mi vadilo, že je kamarádka Havla a že jako slušná nemá šanci. I já chtěla slušného člověka a změnu proto jsem zkusila France. A do Bilbergu zapadají i další věci jako ty polský sušenky s jedem na krysy to ty svině zkoušeli koncentraci a i metanalová aféra byla schválně to zkoušeli jak moc smrtící by to bylo, to samé posypová sůl v uzeninách, komplikace po očkováních- sem zvědavá až to spustěj na ostro-a klidně do mě- ale opravdu se snáze vládne milardě než sedmi, to by lidi mohli vytvořit zřízení příznivější než kapitalismus, vytáhnou ze šuplíků patenty který jsou tam z finančních důvodů aby těch 130 nejbohatších na světě nepřišlo o peníze. A osobně si myslím, že to jejich NWO je už těžká realita. Takže asi zatím štěstí že to vyhrál Zeman
Jjannica - krapet v jiné diskuzi, né ![]()
Já spíš myslím, že to byl dobrej tah, jak rozdělit národ na dvě skupiny a poštvat je proti sobě. Takže se spíš ptám - co nám uniká? ![]()
@ArankaA píše:
Neverim tomu, ze rekla, ze ji nic neni… Pri tolika vakcinach a zpusobu zivota vetsiny, se to urcite necim projevilo, ale s ockem si to nespoji.
pokud jí je tolik, tak hexu nemá, rotaviry nemá, pneumo nemá. Tipuju to na klíšťovku, meningitídu a silgard nebo podobnou srajdu a zajímalo by mne, jak bude těhotnět. Jen jestli nekecá a mezi tatínky nešíří - prodávat se musí. ![]()