Maminky, co už neočkujete, ozvěte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9511
30.1.13 19:43
@Evulina píše:
PeBo ta chřipka mě mrzí..co zkusit céčko?
Jinak kolik je malému, to Vystydnutí plotny dávala ta čínská paní, co se s ní radím, synkovi už od 8 měsíců…

je potvora výživná :cert:
Cčkem se ládujeme, jen odměrky lítají :mrgreen:
Jsou mu skoro tři, ale on je ke všemu strašně nedůvěřivý :nevim:. Prostě to do pusy nedá, natož aby to snědl. Tak do něj leju drags imun.
On je hodně citlivej i za plného zdraví a třebas před ním nemůžeme ani smrkat. Začne plakat, jako by ho ten zvuk bolel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
30.1.13 19:49
@jjannica píše:
S tím knížetem i Bilbergem i tím snižováním populace je to pravdivé..ale málo kdo tomu věří, ke svý škodě bohužel- z toho důvodu je pro mě KS nevolitelný a nevolila jsem ani Zemana.Na Táně mi vadilo, že je kamarádka Havla a že jako slušná nemá šanci. I já chtěla slušného člověka a změnu proto jsem zkusila France. A do Bilbergu zapadají i další věci jako ty polský sušenky s jedem na krysy to ty svině zkoušeli koncentraci a i metanalová aféra byla schválně to zkoušeli jak moc smrtící by to bylo, to samé posypová sůl v uzeninách, komplikace po očkováních- sem zvědavá až to spustěj na ostro-a klidně do mě- ale opravdu se snáze vládne milardě než sedmi, to by lidi mohli vytvořit zřízení příznivější než kapitalismus, vytáhnou ze šuplíků patenty který jsou tam z finančních důvodů aby těch 130 nejbohatších na světě nepřišlo o peníze. A osobně si myslím, že to jejich NWO je už těžká realita. Takže asi zatím štěstí že to vyhrál Zeman

můj to tvrdil už dávno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
30.1.13 19:50

@Evulina

:think: člověk nemusí být ani věřící, jak jsme zvyklí - církví a tak. Člověk by měl mít víru nezávisle na náboženství, ta jsou pokroucená.

Mě třeba dost dlouho trvalo, než jsem pochopila, jak si mám myšlení obracet k tomu pozitivnímu. Neříkám, že se mi to stále daří, ale hned, jak zjistím, že se mi tam dostává zlost, závist atd, tak mě to stopne a říkám si - tak takhle teda ne, to děláš blbě a jen je krmíš…
Trochu mi to osvítilo toto:

http://www.youtube.com/watch?…

a tím dnes s obrodou končím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
30.1.13 19:51
@PeBa píše:
Jjannica - krapet v jiné diskuzi, né :nevim:Já spíš myslím, že to byl dobrej tah, jak rozdělit národ na dvě skupiny a poštvat je proti sobě. Takže se spíš ptám - co nám uniká? :think:

Ona ma bohuzel pravdu. Zkus si spojovat jedna a jedna, co se clovek dozvi. Krom toho nemci a rakusaci jsou dost nastvani, prozote nevyhral KS. Dali do toho hodne usili( podivej se na majitele novin a kdo je za facebookem). Nemci v sobe maji stale nenavist z valky, chteji nase uzemi. Strategicke hory. Neni to pohadka minulosti.
Duchodce z vysociny je jednoduchy blbec, ktery nestoji za nas hlas, ale z hury nam pomohli, aby to vyhral on! Jeste chvili potrva, nez se vse obrati. Ale ta rychlost obratu zalezi na nas. NA NASEM MYSLENI :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
30.1.13 20:12

Tak jsem kdysi klikla na jakousi stránku na fb očkování pro každého a teď mi na ploše vyjela táááááááááááková reklama na rotarix očkovat už od kojenců… :pocitac: tak jsem dala hned skrýt a nezobrazovat, takovou reklamu teda dělat nebudu, fůj :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 21:16
@PeBa píše:
Strach, strach :think: toho se snažím zbavit nebo aspoň minimalizovat. Posílám ho vlakem pryč, že už bylo kámošení dost :mrgreen:

Vyhazuji ho oknem a on se vrací dveřma :cert: Mám to stále dokola, ale nevzdávat se, ono to jednou třeba vyjde a člověk se od strachu odprostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
30.1.13 21:19
@Evulina píše: :hug: to je mi líto :,(
On chce očkovat viď..

no to by ani nebylo tak hrozny… jen jsem mu rikala o emiminu a ze MMR fakt nechci, hrozne se toho bojim ale nevim jak to udelat s tou skolkou… a on :cert: misto nejake podpory, zajmu zacal frflat ze vymyslim ze se asi chci stat clenem sekty 8o :cert: ze pediatra predse vi, ze to co se delo tech 5 dni s malou bylo normalni, ze normalne se v noci probrala a plakala a co :pocitac: :pocitac: ze ockovani je povinne tak asi vedi proc to delaji a jeste ze hep. B v hexe je tam dobra :pocitac: pry ci kdybych se v tramvaji chytila neceho kde je krev a pak to dala na malou :zed: co to jsou pro boha za kecy!!! on o tom ani prd nevi ani pul slova si o tom neprecetl a jeste to bude obhajovat a rikat ze chci do sekty… achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 21:19
@Evulina píše:
Holky ohledně strachu o své děti…doporučuju jít v Praze k pražskému jezulátku, porozjímat, třeba se pomodlit, zklidnit…mám doma odtamtud malou sošku jezulátka a i to mi pomáhá. Před 3 dny jsem měla vážně velkou depresi, z té juv. justice. Ten večer jsem si s jezulátkem povídala a už je to o hodně lepší..toť tedy pro věřící..

Ta justice mě taky dostala, je to čím dál tím víc silnější kafe. S tím jezulátkem je to krásný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
30.1.13 21:41
@Anonymní píše:
Ona ma bohuzel pravdu. Zkus si spojovat jedna a jedna, co se clovek dozvi. Krom toho nemci a rakusaci jsou dost nastvani, prozote nevyhral KS. Dali do toho hodne usili( podivej se na majitele novin a kdo je za facebookem). Nemci v sobe maji stale nenavist z valky, chteji nase uzemi. Strategicke hory. Neni to pohadka minulosti.
Duchodce z vysociny je jednoduchy blbec, ktery nestoji za nas hlas, ale z hury nam pomohli, aby to vyhral on! Jeste chvili potrva, nez se vse obrati. Ale ta rychlost obratu zalezi na nas. NA NASEM MYSLENI :!

Podívej, já před chvílí taky něco psala, jak pracovat s myšlením k té pozitivní straně. Když se budu furt hrabat v hnusu, tak na to budu myslet a takový si vytvořím život.
To, co se tu snažíte rozfoukat, to je právě vyvolávání nějakého strachu - vlastně ani konkrétně nevíme z čeho :think:.
To je to, co podporovat nebudu.
A vůbec si netroufám o komkoli tvrdit, že je blbec, když ho ani blíže neznám a nevím všechny jeho důvody. Info o takových lidech pochází z toho dost zabarveného tisku a telky. Dokud všichni „chytří“ budou dole a nechají ty blbce sedět „nahoře“, tak je tohle jen zbabělé mlácení hubou pod skrytým nickem.
Fakt, zkuste to jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
30.1.13 21:53
@BM2 píše:
@Evulina právě… Ono ho to vůbec nebaví číst!!! A mám pocit, že už o tom ani nesmím mluvit… Vždycky skoro brečím, když říkám, že očko je svinstvo a on mi jen řekne neboj, to bude dobrý :(

mame to stejny :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
30.1.13 22:01
@PeBa píše:
Podívej, já před chvílí taky něco psala, jak pracovat s myšlením k té pozitivní straně. Když se budu furt hrabat v hnusu, tak na to budu myslet a takový si vytvořím život.
To, co se tu snažíte rozfoukat, to je právě vyvolávání nějakého strachu - vlastně ani konkrétně nevíme z čeho :think:.
To je to, co podporovat nebudu.
A vůbec si netroufám o komkoli tvrdit, že je blbec, když ho ani blíže neznám a nevím všechny jeho důvody. Info o takových lidech pochází z toho dost zabarveného tisku a telky. Dokud všichni „chytří“ budou dole a nechají ty blbce sedět „nahoře“, tak je tohle jen zbabělé mlácení hubou pod skrytým nickem.
Fakt, zkuste to jinde ;)

Mysli pozitivne a nech to plynout. Zle bude tomu, kdo k tomu posle negativni energii. Vsechno tozly se deje z nejakyho ucelu. Nemusi se te to vubec dotknout. Je to jen na tobe.

Vsechno je to obchod se strachem. Ted je na kazdym, jak se s tim popere. Nedej se :palec:

Jen kdyz clovek vi, co za tim denim skutecne je, tak vis, jak nasmerovat energie, aby se to posunulo k lepsimu svetlu. Ikdyz to pujde pres trnitou cestu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
30.1.13 22:08
Tak manžel mi k tomu řekl, že prý je to pochopitelný rozdíl. Na škole v přírodě zodpovídají za děti učitelé (vychovatelé), tak kdyby tam dítě tou nemocí onemocnělo, oni by to měli za zodpovědnost. Ve škole takovouhle zodpovědnost nemají…říkal, že by to šlo dle něj řešit reversem, kdy rodiče podepíší, že berou na svou odpovědnost, kdyby dítě na té škole v přírodě onemocnělo nějakou tou očkovanou nemocí..Tak nevím no :think:
@Lenula-xy píše:
Kamarádka si donesla přihlášku na školu v přírodě a prý dvě A4 jen o očkování, co, kdy, jaké vakcíny, kolik a dokonce chtějí i očko průkaz, tak říkala, že půjde udělat do školy vítr, když děti tam chodí normáně a s těma stejnýma nemůžou jet na školu v přírodě? :cert: A prý to jsou papíry pro dr a to je vlastně lékařské tajemství a sdělovat informace bez souhlasu rodičů je trestné, tak mě to přivedlo na zajímavou myšlenku, co vy na to? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
30.1.13 22:27
@Evulina píše:
Tak manžel mi k tomu řekl, že prý je to pochopitelný rozdíl. Na škole v přírodě zodpovídají za děti učitelé (vychovatelé), tak kdyby tam dítě tou nemocí onemocnělo, oni by to měli za zodpovědnost. Ve škole takovouhle zodpovědnost nemají…říkal, že by to šlo dle něj řešit reversem, kdy rodiče podepíší, že berou na svou odpovědnost, kdyby dítě na té škole v přírodě onemocnělo nějakou tou očkovanou nemocí..Tak nevím no :think:

no to je taky fakt :think: ale myslím, že její děti určitě pojedou a bude to tím vítrem, co tam udělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.1.13 22:36

Holky víte co vám radím na strach o děti,,,nadělat,, si čtyři.. :mrgreen: :mrgreen:
nevím kde mi hlava stojí a na strach nemám čas..
Když jsem měla jenom jedno, tak jsem brečela po nocích jako želva když měla rýmu a pomalu jsem jí plánovala pohřeb.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
30.1.13 22:39

Holky ě už hrabe z těch obsahů vakcín, hledám ten Tetavax - někde jsem našla 0,5 mg Al, někde 0,85 a ted dokonce 1,25 mg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek