Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@karen10 píše: Úplně ti rozumím, touhle fází jsem si prošla taky (a kdo z této diskuze ne, ať zvedne ruku). Ani ti nebudu radit, ať si dáš od tohoto tématu na chvilku odpočinek, protože vím, že to nejde, člověk na to myslí, kudy chodí.
Já zvedám ruku za to, že jsem se rovnou připo…
Když jsem se do toho ponořila, tak jsem první dva měsíce vůbec nespala a četla a četla..když jsem už měla všeho až po krk, tak ve vesnici nedaleko nás zemřelo miminko druhý den po očkování Hexou a Prevenarem..odpoledne byli na očkování a ráno dítě mrtvé..naprosto zdravé dítě!!
Jako na potvoru se všechny papíry a pitevní zpráva ztratily a svedlo se to na zápal plic..jak se přes noc může rozjet zápal plic, který končí smrtí, bez teploty, bez kašle..prostě z ničeho, to už jim nikdo neřekl..když chtěli vzít DNA pro nějakou lékařku do Prahy, tak jim to zakázali..
A bylo rozhodnuto..polevila jsem ve čtení a přehodila jsem se na přístup: Co se má stát se stane a já to neovlivním..dětem jsem slíbila, že nikdy už to svinstvo nedostanou..
@Evulina píše:
Mě by zajímalo, jestli někdo v praxi protlačí neočko dítě do MŠ za základě toho rozsudku z ledna 2012..
stalo by to za zkousku
uvidim jakou budu mit chut prudit tak za rok
myslim, ze z LLP by se toho mohli chtit ujmout
Zuzana uz chtela, abych kdyz budu uvazovat nad nahlasenim pediatry ze sama nenahlasila NU na SUKL, at ji dam vedet ![]()
EDIT pisu jak tatar, ale nemam uz silu to prepsat srozumitelnejc ![]()
@Anonymní píše:
ptala se, jestli je šetrnější infarix hib nebo pediacel…
njn, neexistuje setrnejsi vakcina
vsechny jsou prece bezpecne
To je jeho pohled
jeho nezajima kolik je kde hliniku a dalsich sracek, sam vydal clanek jak je hlinik ve vakcinach bezpecny ![]()
no co si nezjistis sama to nemas ![]()
@kaštinka píše:
A dnes jsme se s manželem opět bavili o domácím vzdělávání našich děti.
Mně dneska zrovna přišel mail skrz e-mailovou konferenci Instruktorů Brno, že jedna rodina se o domácí vzdělávání taky zajímá a hledají, jestli někdo z okolí na tom není podobně. Nijak jsem neodpovídala, protože v Brně nejsem a nebudu, ale přijde mi, že to teď najednou víc mých známých zvažuje. Já tohle téma už nějakou dobu dost intenzivně studuju (bohužel v jiných jazycích než česky) a mám to jako s očkováním - od počátečního „to je šílenství“, už jsem ve stavu „já jsem rozhodnutá a zpracovávám muže“ ![]()
@Holandanka01 To mě zajímá, ráda bych se s instruktory i rodinou spojila. Poslala bys mi, prosím Tě, potřebné info do SZ?
@Haninac píše:
K strachu - ja teda strach nemam![]()
nevim proc, ale v tomto jsem uz docela vyrovnana… neverim vakcinam, muj vnitrni pocit mi rika, ze je to fuj a nemam to delat. Neudelam to uz ani sobe. Poslechnu svuj instinkt. Uz mockrat jsem se mlatila do hlavy, protoze spoustu veci jsem dopredu „vedela“, ale neposlechla se, ted uz tu chybu neudelam…
Senzační příspěvěk, držím pěsti ať svou intuici
nebo 6 smysl (záleží jak tomu říkáte
) posloucháte i nadále ![]()
@xlenushkax píše:
no to by ani nebylo tak hrozny… jen jsem mu rikala o emiminu a ze MMR fakt nechci, hrozne se toho bojim ale nevim jak to udelat s tou skolkou… a onmisto nejake podpory, zajmu zacal frflat ze vymyslim ze se asi chci stat clenem sekty
![]()
ze pediatra predse vi, ze to co se delo tech 5 dni s malou bylo normalni, ze normalne se v noci probrala a plakala a co
![]()
ze ockovani je povinne tak asi vedi proc to delaji a jeste ze hep. B v hexe je tam dobra
pry ci kdybych se v tramvaji chytila neceho kde je krev a pak to dala na malou
co to jsou pro boha za kecy!!! on o tom ani prd nevi ani pul slova si o tom neprecetl a jeste to bude obhajovat a rikat ze chci do sekty… achjo…
ten tvůj milý je přeci pořád takový milý ![]()
@Anonymní píše:
Holky, Petráše už nemůžu ani vystát!!! Je to očkovací magor! Kamarádka mu psala dotaz ohledně šetrnější vakcíny. a jeho odpověď byla, že neexistují šetrnější vakcíny. Že jsou jen bezpečné a nebezpečné. A že se s nebezpečnými nesetkáme!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já teda na Petráše co se dotazů ohledně vakcín týká nemůžu říct křivé slovo… neočkuju hexou a vždycky mi poradil jak a co - teda kromě jednoho výlevu, ale furt před ním smekám, že dokáže poradit
@Broučkovka píše:
ten tvůj milý je přeci pořád takový milý
uplne nejvic
![]()
@Haninac píše:
nevim proc, ale v tomto jsem uz docela vyrovnana… neverim vakcinam, muj vnitrni pocit mi rika, ze je to fuj a nemam to delat. Neudelam to uz ani sobe. Poslechnu svuj instinkt. Uz mockrat jsem se mlatila do hlavy, protoze spoustu veci jsem dopredu „vedela“, ale neposlechla se, ted uz tu chybu neudelam…
Amen.
@Evulina píše:
Tak manžel mi k tomu řekl, že prý je to pochopitelný rozdíl. Na škole v přírodě zodpovídají za děti učitelé (vychovatelé), tak kdyby tam dítě tou nemocí onemocnělo, oni by to měli za zodpovědnost.
Neplete si to náhodou s úrazem? Když dítě dostane na školce v přírodě chřipku, tak za to přece taky nezodpovídá učitel. ![]()
Ahoj děvčata, jdu k vám pro radu.
Abych si posílila imunitu, tak jsem si koupila Dologram a Pargavit-pivovarské kvasnice. No a teď mě viděsil otec, že ty kvasnice jsou vpodstatě docela nebezpečný. On je kdysi bral, prý na zvětšení svalové hmoty. A že abych si dala pozor, že díky nim budu víc jíst, ale taky, že když prý nemají „co stavět“, tak prý můžou poničit i játra. Tak tedy nevím co si o tom mám myslet? Vím, že když jsem brala B-komplex tak mi kdosi říkal, že z toho přibral, ale že by to byl až takový problém? Co vy na to? Je lepší tedy nebrat, nebo v malých dávkách (v návodu je 3×4 tabletky)? Případně úplně vynechat a nahradit tedy něčím jiným? ![]()
@Turante píše:
Ahoj děvčata, jdu k vám pro radu.
Abych si posílila imunitu, tak jsem si koupila Dologram a Pargavit-pivovarské kvasnice. No a teď mě viděsil otec, že ty kvasnice jsou vpodstatě docela nebezpečný. On je kdysi bral, prý na zvětšení svalové hmoty. A že abych si dala pozor, že díky nim budu víc jíst, ale taky, že když prý nemají „co stavět“, tak prý můžou poničit i játra. Tak tedy nevím co si o tom mám myslet? Vím, že když jsem brala B-komplex tak mi kdosi říkal, že z toho přibral, ale že by to byl až takový problém? Co vy na to? Je lepší tedy nebrat, nebo v malých dávkách (v návodu je 3×4 tabletky)? Případně úplně vynechat a nahradit tedy něčím jiným?
Bkomplexu beru a nepribiram. Znam vic lidi, co ho brali a nic. Brala sem ho v tehu dle Janci a… jo pribrala semcelych 10kg s 3,5kg prckem.
mozna to je tim, ze o pribirani mluvi doktori, ale uz nevidi do lidi, jak zijou a co dalsiho maji za problemy ![]()
Kvasnic bych se nebala. Nesmis je brat tak hutne jak kulturisti. Ovsem na kazdyho vsechno pusobi ruzne. Co nevadilo me a jinym. Ja si sypu Tebi kvasnice do polivek.
@Haninac píše:
já už se taky začínám víc srovnávat, než bát, prostě si říkám, že když děti nemoc dostanou, tak se vyléčí, dřív to bylo normální a nikdo z toho vědu nedělal a v dnešní době(kdyby bylo nejhůř)tak je dostupných spousta možností léčby, která dřív nebyla, takže tak a imunita bude zaručená
@peggy.sl tý jo, teď jsem si tak vzpomněla, stalo se to, když jsem byla ještě malá, u nás v baráku zemřelo malé miminko, byli taky na očku a potom bylo nemocné a prý asi nějaká zákeřná chřipka, nikdo to samozřejmě nevyšetřil, co to přesně bylo, že? ![]()
jsem asi mimo, co se stalo v lednu 2012?