Maminky, co už neočkujete, ozvěte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.1.13 17:37

Jak dál po „konci světa"? - Antonín Baudyš ml. a Igor Chaun v Debatním klubu
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
31.1.13 17:41
TADY JSEM NAŠLA TEN ROZSUDEK: http://ferovanemocnice.cz/…_2011_an.pdf
@Evulina píše:
Rozsudek Krajského soudu v Hradci Králové stanovil, že musí existovat vyjjímka pro neočkující rodiče z důvodu víry a přesvědčení a to nejen ve vztahu k hyg. stanici, ale i pro přijímání dětí do mateřských škol.
Zatím ale tenhle argument nikdo nepoužívá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.13 17:43

Myslíte, že tetan hrozí při pokousání zvířetem a popáleninách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 17:50

@Evulina Díky moc. Supr.

• Citovat
  • Upravit
2777
31.1.13 17:50

@ArankaA panejo, to je rychlost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
31.1.13 17:52
Teď nevím za co :lol:
@kaštinka píše:
@Evulina Díky moc. Supr.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
31.1.13 17:58
No, četla jsem že jo, ale nic bližšího o tom nevím.. :nevim:
U pokousání zvířetem bych řekla, že když to krvácí, tak se tetanus neudělá..u popálenin nevím..
@MájkazGurunu píše:
Myslíte, že tetan hrozí při pokousání zvířetem a popáleninách?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 18:03

Za rozsudek. @Evulina

• Citovat
  • Upravit
31.1.13 18:07
@Evulina píše:
No, četla jsem že jo, ale nic bližšího o tom nevím.. :nevim:
U pokousání zvířetem bych řekla, že když to krvácí, tak se tetanus neudělá..u popálenin nevím..

Díky, já to právě taky někde zaslechla a občas venku potkáme smečku psů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
31.1.13 18:31
@Evulina píše:
Spíš obráceně…nejhůř vyšly všechny, ale na popud Greenpeace už je prý v pohodě Marks and Spencer a HaM. Mám pro malou dost věcí HaM v biokvalitě, jako kdybych to tušila.
Mluvili však pouze o známých značkách (Zara, Levis, CaA a další a další), o vietnamském zboží z tržnic radši ani nemluvěj. Obsahuje to hnusné chemikálie, ovlivňující hormony a rakovinotvorné. Uvolňuje se to též do vody při praní, zamořuje to vodní zdroje, čističky to nechytnou.. :poblion:
Chemikálie, které se v ČR nesmějí vyrábět ani prodávat však jako součást oděvů nejsou zakázány :cert:

Díky moc! Zajímalo by mě, jak moc se ty sajrajty z oblečení vymývají, pro syna mám skoro všechno koupené od kámošky po dvou dětech, tak si říkám, že to nejhorší je snad vymyté :think: Jinak nové věci se snažím kupovat kvalitní, spíše světlé, aby nebyly moc barvené… ale moc si nedělám iluze, čím vším se to barví a jak se to zpracovává. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
31.1.13 18:39
@paola white píše:
Holky vyrazil mi po sto letech opar. slupla jsem béčkio. máte nějaký tip co na něj na hajzlíka?

Potřít levandulovým eterickým olejem. Rychleji zaschne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 20:31

Trosku se probiram přednáškami vakcinologickych dnu a toto jsem našla u Prymuly (mnozi jiz ví, že to neni kytička, skoda, Karel babace se jiz tak dlouho odmlcel)
O vývoji nove vakcíny pro dospělé.
Závěr: Experimentální norovirová bivalentní vakcína byla dobře tolerována, je dostatečně imunogenní a jediná dávka může být u dospělé populace dostatečně protektivní.
Takže uz se chystají i na nás netehotne.

• Citovat
  • Upravit
2165
31.1.13 20:40

Ted psala v konferenci rozalia nejaka maminka, ze nechala svoje dve deti (z cehoz jedno ma radne hexu, druhy ne) otestovat na protilatky (4 a 5 lete) a ani jedno nema vubec zadne protilatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
31.1.13 20:49

@Manifee 8o Tož proto se preockovava, ale děti maji pak zbytečně zatížené játra, ledviny… pak i mozek, že…
Ale nekteri diskutující pořád budou tvrdit, že máme vysokou proockovanost a tím padem i ochranu, ale v podstate ma protilátky průběžně cca 100000 - 200000 děti, víc ani tuk. Ale podotýkám, že jsem zaměřena na hudbu a matematika je u mě velmi okrajová zalezitost.

• Citovat
  • Upravit
4957
31.1.13 20:54

V sobotu necham odebrat protilatky koni a psovi. Mam i sobe na tetanus, at maji v laborce veselo? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek