Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ArankaA tak to jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
Jestli jak tuším, tak si pěkně vynadám, že jsme teď pejska dali zbytečně, asi po roce prošlého očkování přeočkovat ![]()
@kaštinka píše:
@ManifeeTož proto se preockovava, ale děti maji pak zbytečně zatížené játra, ledviny… pak i mozek, že…
Ale nekteri diskutující pořád budou tvrdit, že máme vysokou proockovanost a tím padem i ochranu, ale v podstate ma protilátky průběžně cca 100000 - 200000 děti, víc ani tuk. Ale podotýkám, že jsem zaměřena na hudbu a matematika je u mě velmi okrajová zalezitost.
no jasne, ale nemeli by mit ty protilatky alespon minimalni? Preockovava se v tech 5 letech, to znamena, ze v te dobe by teoreticky meli jeste nejake mit.
@Manifee
No, to je taky dobrý
To by měli zastánci očkování vědět, že to slavné očkování je ve finále k prdu.
Musím se dokopat nechat nabrat maličkému protilátky, je mu 9let, tudíž někdy mezi 10-11 lety by ho mělo čekat očko na tetan, č. kašel, záškrt a dětská obrna, musím to stihnout ještě před. Schválně se s naší Dr. domluvím, zda to nechá nabrat ona (není až takový očkoterorista
), pokud nebude chtít, budem muset jako samoplátci ![]()
Si piš, že dám vědět ![]()
Nevím proč, ale už předem je mi jasné, že protilátky budou na bodu nic a já ho akorát chudáčka nechala zbytečně zatěžovat ![]()
Holky, můžete mi poradit? Malého jsem už nechala naočkovat hexou, má 3 dávky podle 3+1 (že je nějaké schéma jsem netušila) a tak má v sobě 3 prevenary.
Každopádně nás čeká ještě jedna dávka.
1. mám se vykašlat na prevenar nebo ho už taky doočkovat? (rozhodně už je ale nedám společně)
2. mám to nechat odložit co nejdéle nebo se musí dodržet 6 měsíců od poslední?
A pak ještě trochu bokem.. Je možné, že se reakce na očkování dostaví týden po očko a „odezní“ měsíc po „poslední“ dávce?.
EDIT: a co proti tuberkuloze?
@Broučkovka co to bylo za reakci? Nechala bych udělat test na protilátky a pak se rozhodla…
@Broučkovka píše:
Holky, můžete mi poradit? Malého jsem už nechala naočkovat hexou, má 3 dávky podle 3+1 (že je nějaké schéma jsem netušila) a tak má v sobě 3 prevenary.Každopádně nás čeká ještě jedna dávka.
1. mám se vykašlat na prevenar nebo ho už taky doočkovat? (rozhodně už je ale nedám společně)
2. mám to nechat odložit co nejdéle nebo se musí dodržet 6 měsíců od poslední?A pak ještě trochu bokem.. Je možné, že se reakce na očkování dostaví týden po očko a „odezní“ měsíc po „poslední“ dávce?.
EDIT: a co proti tuberkuloze?
přesně náš případ.4.hexu nedostala,4.Prevenar už vůbec ne, potom se tak možná rozjede ekzém(když už nic jiného)a nám se teda rozjel a mmr taky nic. Reakce se můžou dostavit za různě dlouhou dobu a různě dlouhou dobu můžou trvat
a TBC už vůbec ne, proč myslíš, že ji teď ruší ![]()
Tak a ještě je ve finále ta diskuse na kterou jsem před chvilkou dávala link na mě
![]()
@Hellísek jsem koukala
Moc teda nechapu, proc se tam skryvaj za ty anonymy. To snad neni nic tak osobniho, z cim se neda vyjit na verejnost… ![]()
@Manifee píše:
@Hellísek jsem koukalaMoc teda nechapu, proc se tam skryvaj za ty anonymy. To snad neni nic tak osobniho, z cim se neda vyjit na verejnost…
No jasně
Právě že naopak ![]()
@Hellísek píše:
@ArankaA tak to jsem zvědavá jak to dopadne
Jestli jak tuším, tak si pěkně vynadám, že jsme teď pejska dali zbytečně, asi po roce prošlého očkování přeočkovat
Ja si moc preju, aby tam nebyly. Mam na cem stavet dal.
![]()
@kaštinka píše:
Leni, holky uz vše podstatne napsaly. Taky se přikláním k neočkování. Na RS dobře zabírá Joalis. Vcera jsme byli u nove poradkyne, tak mam vse v pameti. Dělá se to tak, že poradce Joalis preparátu pomoci EAV (elektroakupunkturni) přístroje zjisti zátěže a navrhne cíleně preparáty (lahvicky s tekutinou, bylinky na lihovem nebo cukernem nosici). Ty se pak miminku kapou na kolenni jamku, loketní jamku a maminka preparáty užívá vnitrne, může i jen kapat na telo, záleží na kazdem. Nám to zabírá krásně. Cca 5. den může být prechodne zhoršení. Naše poradkyne je s nami ve spojeni a připadne i dál poradi. Preparát se může i na čas přerušit, kdyby zhoršení bylo pro cloveka neúnosné. Pomoci Joalis detoxikace lze výrazne pomoci při poruchách autistického spektra, neuro poruchy lze take pěkně odstranit, zmírnit. Mnoha lidem to pomohlo. Ceny jsou takove: za vstupni prohlídku my dali 250 Kč, jedem preparát okolo 350 Kč.Joalis zmínila jedna maminka v této diskuzi, jak pomohly preparáty jejich dceři, ktera měla nejake vývojové problémy bezprostředně po ockovani.
Ano, to jsem psala asi já. Detoxikovali jsme dcerku před 3 lety, kdy měla regres ve vývoji po očkování. Po přečtení příspěvku Lenky jsem si uvědomila, že se taky takto budívala v noci, resp. křičela a nedala se vzbudit - ještě že jsme jí mohli pomoci a většinu problémů zvládnout. Doočkovali jsme hexu a MMR nedali a nedáme.
@xlenushkax Držím palce, abyste našli schopného terapeuta a malé rychle pomohli.
Ahoj holky, jeden den tu nejsem a není možný vás dočíst… ![]()
Mám dotaz ohledně Céčka, co kupujete v DM, to je nějaký spešl, že ho dávkujete odměrkou? Já si tam dnes koupila normální Céčko 600mg v tbl.,to asi není ono, co? A ještě jsem si koupila ten kokosák v BIO kvalitě v takové skl. nádobce, stál 192,–,dala mi na něj slevu 25%…je výýýbornej a nač vše ho používáte kromě mazání dětí? Můžu s ním mazat Amálku (7týdnů) po koupání? Nebo kdy? A při vaření do čeho?
Díky za odpovědi…
![]()