Maminky co vůbec nevaří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
4.3.14 17:50
@fantagiroo píše:
No tím myslím, jakože si někdo uvaří oběd za 30 minut, ale hlavně, že si uvařil :-))

Když to hodíš do tlakáče a není to zrovna ze stoleté krávy, tak to do 30 minut uvařené je :pankac: a blaf to rozhodně není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
4.3.14 17:52
@fantagiroo píše:
No tím myslím, jakože si někdo uvaří oběd za 30 minut, ale hlavně, že si uvařil :-))

To bude možná tím, že nevaříš, že nevíš že dobré a zdravé jídlo se dá uvařit i za půl hodiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
4.3.14 17:55
@LuciLu píše:
To bude možná tím, že nevaříš, že nevíš že dobré a zdravé jídlo se dá uvařit i za půl hodiny :palec:

tak tak, dobre jidlo se nepozna podle toho ze u nej budu stat tri hodiny a koukat do hrnce jak mi bubla voda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
4.3.14 17:57

Já teda vaření beru jako nutné zlo, ale nějak jsem se k tomu postupem let donutila. Důvody jsou finanční, chuťové a v neposlední řadě z dlouhodobého hlediska i zdravotní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
4.3.14 17:59
@Moňas.p píše:
A co je na tom? Nemas rada steaky, cocku, spenat atd? Muzu se zeptat, jaka jidla si objednavas?

to bych taky docela ráda věděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.14 18:01

No plnohodnotný obědy se asi celkem 30 minut nepřipravují a nevaří!!! Počítá se i příprava snad ne…nejen samotné vaření, to asi bude za 30 minut uvařené, to máte pravdu:-)))) Špenát, čočku mám velice ráda…steaky moc ne, když už, tak jedině hovězí a hodně propečený a velice vyjímečně…ale 2,5 leté dceři bych ho asi nedala, vy jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
4.3.14 18:03

..

Příspěvek upraven 29.04.14 v 00:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
4.3.14 18:05

Co je na hovězím mase pro dvouleté dítě špatnýho? ho neokořením tolik jako sobě a víc jí ho propeču, si myslím, že dobré hovězí je lepší než kuřecí v dnešní době…můžu se zeptat, čím krmíš svoje děti? Špenát malé dávám pomalu od té doby, co jsme zavedly příkrmy, a čočku od roka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
4.3.14 18:06
@fantagiroo píše:
No plnohodnotný obědy se asi celkem 30 minut nepřipravují a nevaří!!! Počítá se i příprava snad ne…nejen samotné vaření, to asi bude za 30 minut uvařené, to máte pravdu:-)))) Špenát, čočku mám velice ráda…steaky moc ne, když už, tak jedině hovězí a hodně propečený a velice vyjímečně…ale 2,5 leté dceři bych ho asi nedala, vy jo???

Na hovezi svickove pro dite nevidim nic spatnyho a ano uvarim do hodiny plnohodnotny jidlo. Jak muzes soudit takhle osklive jak dlouho se co vari, kdyz nevaris? :D synovi nejsou jeste ani 2 roky a kureci, hovezi steak mu klidne dam. Co by na tom melo byt spatnyho? Furt ale nevim, co je ten plnohodnotny obed…

• Citovat
  • Upravit
1272
4.3.14 18:07
@fantagiroo píše:
No plnohodnotný obědy se asi celkem 30 minut nepřipravují a nevaří!!! Počítá se i příprava snad ne…nejen samotné vaření, to asi bude za 30 minut uvařené, to máte pravdu:-)))) Špenát, čočku mám velice ráda…steaky moc ne, když už, tak jedině hovězí a hodně propečený a velice vyjímečně…ale 2,5 leté dceři bych ho asi nedala, vy jo???

A co považuješ za plnohodnotný oběd?? S předkrmem, polévkou a dezertem? Úplně nejlínější recept pro mě je nakrájet brambor, mrkev, brokolici a spolu s plátkem lososa to vrazit do parního hrnce. I s tou přípravou, krájením to trvá opravdu 30 min. dohromady! A dle mého je to dosti plnohodnotné a zdravé jídlo. Jo a během těch 20 min co se to dělá, tak si nachystám třeba dip ze zakysané smetany, nebo uvařím i polévku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
4.3.14 18:08
@Koblížek21 píše:
Co je na hovězím mase pro dvouleté dítě špatnýho? ho neokořením tolik jako sobě a víc jí ho propeču, si myslím, že dobré hovězí je lepší než kuřecí v dnešní době…můžu se zeptat, čím krmíš svoje děti? Špenát malé dávám pomalu od té doby, co jsme zavedly příkrmy, a čočku od roka…

Taky nevim, co je spatnyho na mase pro dite… asi je lepsi polotovar, bujon a srajdy plny soli, konzervantu a chemie. Kvalitni maso by takove dite mozna fakt ve finale otravilo :D

• Citovat
  • Upravit
43035
4.3.14 18:09

@fantagiroo jsem se prisla podivat, o cem si tak nevarici maminky mohou povidat (co je spojuje, vymena tipu na restaurace?) a ono je toho 16 stran :-)

Jo, znam jednu takovou, vari jen o vikendech - zato ma perfektne naslechtenou domacnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
4.3.14 18:11

Myslím, že píši úplně stejným tónem jako ostatní, rozhodně nikoho neurážím, narozdíl od jiných zde přítomných a na nikoho neútočím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
4.3.14 18:12

Já nekamanuju, já těžce závidím! :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
4.3.14 18:12

@fantagiroo Kdyz vam to chutna…Ja jsem mlsna a predstava, ze jsem ziva na jidle z jidelny…Brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí