MAMINKY, JSME DOKONALÉ - víte to ????

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
6.3.06 15:20

ahojte,

asi tady v této diskuzi budu výjimka, ale mě slova o tom, co všechno stíhaly naše babičky a přitom vychovávaly děti a ne jedno, nebo dvě, nebo tři… a ještě k tomu se staraly o grund a manžela a to ne nějakými polotovary, moc na síle nepřidaly :( Někdy si připadám, že nic nestíhám, nic si neumím zorganizovat, všechno dělám příliš složitě a to mám na starosti pouze jedno roční mimčo a manžela, který je naprosto tolerantní k tomu, když večer příjde strhaný z práce a na večeři je opět namazaný chleba se sýrem......Nechtěla bych poděkovat nikomu z vás, ale právě a jenom jemu, protože on mě drží nad hladinou, on mi pomáhá koupat, on mi utírá slzy, když Matěj zlobí a už po milionté zametám vyházenou hlínu z květináče, který stojí na zemi. Každý den mě přesvědčuje o tom, že založit rodinu s ním bylo opravdu dobré.
Tak se nezlobte, jestli vám tento příspěvek nepasuje do vaší diskuze, ale tak to cítím a za tím si stojí :)
Přesto doufám, že uvědomit si, že jsme dokonalé nebude motivováno pouze nějakým impulzem z venčí, ale že si to každá z nás uvědomí sama v sobě a bude vědět, že je to pravda
 Kamila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
6.3.06 16:20

Kamilko,
ale vždyť je to přesně o tobě, ne? Předpokládám, že nic nestíháš, protože se věnuješ Matějovi :wink: . Že ho nencháš samotného proto, že potřebuješ manželovi nutně přichystat teplou večeři!
Kdysi ženské zvládly grunt, vaření, pečení, ale s nějakou výchovou se nemazaly. Vycházím z vyprávění mé babičky, která denně nechávala kluky doma v postýlce a chodila na pole. A když se v noci budili a plakali, tak dostali na zadek, aby měli proč brečet.
Jakobys psala o mně, když jsem měla první miminko. Teď mám děti dvě a manžel mívá občas i teplou večeři :lol: :lol: :lol: .
Drž se a věz, že pro své dítě budeš vždycky nejúžasnější máma, ať se děje co se děje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
20.3.06 13:31

Ahojky,

jé to je moc hezký být pochválená. Budu si to říkat alespoň jednou deně.
A co se týče mojí babičky, tak ta teda na hlídání dětí měla stařenku a potom starší děti. Takže taky bych je nepřeceňovala. Stíhaly by dneska asi stejně jako my. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
7.1.07 08:38

Ahojte,

tak jsem nasla tuhle diskuzi a jsem rada, ze jsem si ji prectla :-) Kdyz se zakladala byla jsem na zacatku tehu, ted jsem doma se 4m beruskou a obcas si pripadam totalne nemozna, neschopna matka :?

Ale ted vim, ze nejsem. Ale to ukaze cas :lol:

Vsem peknou, i kdyz destivou, nedelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová