Maminky na vozíčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
27.12.13 19:04

@dajka16 není zač, ráda poradím a předám své zkušenosti, mně samotné to hodně chybělo, když jsem hledala informace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
27.12.13 19:11

No jí taky nemá kdo poradit. Nikoho v podobné situaci nezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
5.1.14 17:58

Můžu poprosit o radu? Jsem na vozíku (už pět let a docela soběstačná) čekám první dítko a hledám nějaké rady a zkušenosti jak zvládat péči o dítko (hlavně pohyb venku, kočárek atp…) doma si myslím že problém nebude, ale vůbec nevím jak vyřešit kočárek, abych mohla ven i na mechaňáku. Předem děkuju za rady a typy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
5.1.14 18:52

@adush Tak chození s prckem v kočárku ven se mi podařilo vyřešit jenom hodně omezeně, většinou s námi chodil ven někdo další - teta/babička/děda. Sama jsem byla schopná kočárek tlačit před sebou víceméně jen po rovině. Ale na krátké procházky stačilo Držím pěsti, ať je vše ok a ať se potom s miminkem rychle naučíte spolupracovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.1.14 20:08
@adush píše:
Můžu poprosit o radu? Jsem na vozíku (už pět let a docela soběstačná) čekám první dítko a hledám nějaké rady a zkušenosti jak zvládat péči o dítko (hlavně pohyb venku, kočárek atp…) doma si myslím že problém nebude, ale vůbec nevím jak vyřešit kočárek, abych mohla ven i na mechaňáku. Předem děkuju za rady a typy ;)

Mechanický vozík a kočár, to je fakt problém. Děťátko se dá dát na vzduch i na balkon. Procházky je lépe svěřit chodícím, v zájmu zachování bezpečí.

• Citovat
  • Upravit
1187
5.1.14 21:59

Já právě na nějaké webu pro maminky na vozíčku viděla kočárek s nějakým mechanismem, že se dal upínat k mechaňáku ale bylo to někde v anglii nebo tak někde tak mě zajímalo jestli se třeba i u nás něco takového nedělá. Sehnat nějaké kloudné informace o těhotenství a materství na vozíku je opravdu obtížné :( Ale i tak děkuju za rady v nejhorším budu na procházky chodit na přítelově eletričáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.1.14 09:13

@adush Tak takový vynález sem asi ještě nedorazil. :) Pokud budete potřebovat rady, klidně písněte SZ. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1187
28.2.14 17:21

pediatr s bezbariérovým přístupem Brno

Chtěla bych se zeptat náhodou někdo nevíte o dobrém pediatrovi v Brně, který by měl bezbariérový přístup? Zkouším googlit, ale nejsem moc úspěšná, tak mě napadlo zeptat se tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.2.14 18:13

@adush Máte SZ. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1090
12.6.15 18:11

Potkala jsem už několik maminek na vozíku, co víceméně nepoužívaly kočárek a miminko hlavně šátkovaly nebo nosily v ergonomickém nosítku. V nepříznivém počasí se dá používat speciální nosičské oblečení. Kočárek pak mají spíš pro chodící příbuzné a na spinkání na zahradě, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
14.6.15 20:42

@alhena já třeba kočárek používám máme udělané adaptéry aby se dal „nacvaknout“ na vozík a měla jsem volné ruce :) Ale je fakt že ho používáme jen občas častěji nosím v šátku :) Ale kočárek není nemožný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová