Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7247
8.11.09 08:05

Dobré ránko!

Innka zase ponocovala ;-) Co zub? Židlička vypadá zajímavě, ale já bych jí asi nechtěla. Už proto, že se dítě nemůže pořádně celý opřít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.11.09 08:36

Brý ránko!
Náhodou ta Inuš židlička je boží, znám lidi co jí maj a spokojenost. Akort mi přijde až pro starší dítko, neumím si v tom představit třeba 9ti měsíční batolátko, co ještě neumí sedět. Na druhou stranu - dá se dobře využít klidně do 7mi-8mi let, takže ta investice za to stojí. http://bestpage.cz/…6e4h5454.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.11.09 08:41

Aha, tak na netu píšou od půl roku t éměř do dospělosti…
Tak co bys jí Inuš prodávala?!? Myslíš, že po 20ti letech používání Šermenem jí ještě někdo bude chtít?!? http://bestpage.cz/…DA20F8E1.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.11.09 09:11
barbanek píše:
Brý ránko!
Náhodou ta Inuš židlička je boží, znám lidi co jí maj a spokojenost. Akort mi přijde až pro starší dítko, neumím si v tom představit třeba 9ti měsíční batolátko, co ještě neumí sedět. Na druhou stranu - dá se dobře využít klidně do 7mi-8mi let, takže ta investice za to stojí. http://bestpage.cz/…6e4h5454.gifNo právě, tak jsem to myslela, že pro neohrabaný 9ti měs. dítě asi nebude nejlepší. Pozdějc klidně :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
8.11.09 11:25

že jí bude používat 20 let jo? :lol: :lol:
tak stejně tak třeba už 4 letý dítě může sedět na normálních ne? nebo ještě ne? už si to nák u těch mladších sourozenců nevybavim, jak stolovali :nevim:

mě se líbí, že si sama můžu navrhnot :lol: to je to nejpodstatnější, co :?: :lol: no jo to jsem celá ja :lol:

holky, zub dobrý :!: sem se bala fakt večer vyčistit, tak jsem ten zub jen tak jemně pošolíchala, ale dobrý…ale stejně musim k zubaři, to už je jen otázka času, ten zub potřebuje rekonstrukci :evil:

šerm zatim hodnej! v noci pije bez problému :!: spinkal do půl 11, ted pil taky hezky, ale už začal u toho zase blbnout, směje se, pustí se, pije a furt dokola…odpoledne to vygraduje místo smíchu do řevu :twisted: už se těšim

chystam se do globu, chci upéct mojí oblíbenou buštu, už je po ní zase poptávka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.11.09 12:45

Inuš z vlastní zkušenosti (Tádovi sice 4 nejsou, ale vysokej je jak čtyřletý dítě, oblečení kupuju vel. 4-5 let :lol: ) můžu říct, že na normální sedět může. To jo. Ale je nízko, stůl má skoro pod bradou a blbě se mu jí, krom toho že to příborem pořádně neumí, ani se to takhle nenaučí. Tahle je „rostoucí“, fakt jí našteluješ přesně podle vejšky dítěte.
Si vybavuju, jak nám máma dávala na židli pod prdel polštářky :lol: , stejně to bylo *** platný… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.11.09 13:09
Inna12 píše:
holky, zub dobrý :!: sem se bala fakt večer vyčistit, tak jsem ten zub jen tak jemně pošolíchala, ale dobrý…ale stejně musim k zubaři, to už je jen otázka času, ten zub potřebuje rekonstrukci :evil:chystam se do globu, chci upéct mojí oblíbenou buštu, už je po ní zase poptávka :roll:

Inni, co budeš péééct?
Super, že zub dobrý, snad tě vezme zubařka hned zítra!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
8.11.09 13:46

Ahoj… Tak já to teda upřesňuju :huban:

Jsem Katka a fakt bydlím na dědině kousek od Českýho Krumlov :wink: Pohřeb byl v sobotu asi hlavně kvůli lidem, protože tu byla určitě tisícovka lidí… mazec…

Snažím se moc nesedět, dělá mi dobře krátká procházka, teď čekám na druhou hodinu, kdy mám vycházky a jdeme s manželem a psíkama k našim :wink: … Dneska mě zase tak bolí hlava, že jsem ráda, že nemusím dělat žádný prudký pohyby… když to nepřestane, tak si dám večer paralen - ten už snad můžu, když už jsem 12+ něco :lol:

V Artu jsem měla pokaždý jen anesteziologa - uspával mě pokaždý Skála… takže neporadím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.11.09 14:21

Carri, já jsem brala Paralen i Torecan na zvracení a ještě jsem nebyla ani v druhým trimestru. Jednou jsem byla už tak zoufalá, že po třech dnech neustálýho celodenního zvracení jsem si vzala Torecany 3. Samozřejmě ne najednou, ráno, v poledne a večer ;-) A lepší je Panadol, ten tolik nedráždí žaludek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.11.09 14:26

Jé a jaký máte pejsky? Já kdysi měla leonbergera, s bejvalým, ale museli jsme ho nechat utratit, byl moc nemocnej :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
8.11.09 17:07

torecan mám taky, ale protože zhoršule bolesti hlavy, tak si ho dneska vzít nemůžu… Lékárnice mi doporučila Panadol Rapide, že účinkuje rychleji, protože je rozpustný, tak si to teď dám…

Manža je myslivec, takže máme v našem 1+kk lovecký pejsky - německýho křepeláka Bročka a pak jsme „adoptovali“ fenku německýho barváře Carrinku (od ní mám půjčený nick :huban: ) - tý jsme se ujali, když jí byli skoro 2 - byla chudák týraná, podvyživená a nemocná… u nás leží v postely a je pěkně vykrmená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
8.11.09 17:12

Teď je naše Carrie vlastně jako já… tlusťounká a líná… nejradši se mnou spí v postýlce pod dekou … ale po tom, co si prožila, jí necháváme… na druhou stranu poslechne a jde do pelíšku, když jí řeknu… a miluje děti, tak se těším, jak bude reagovat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.11.09 17:18

Carri - tý jo 1+kk? A budete pořizovat něco většího nebo se tam budete mačkat 2 dospělí, 2 psi a 2 miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.11.09 17:19
Carrinka píše:
Teď je naše Carrie vlastně jako já… tlusťounká a líná… nejradši se mnou spí v postýlce pod dekou … ale po tom, co si prožila, jí necháváme… na druhou stranu poslechne a jde do pelíšku, když jí řeknu… a miluje děti, tak se těším, jak bude reagovat :andel:

Tlustá a líná, ty jsi trdlo ;-) A to ještě zdaleka nejsi tak „tlustá“ jak budeš za pár týdnů a měsíců :mrgreen:

Takovej pidibyteček s tolika pejskama a ještě do toho přibudou dvě miminka 8-o Budete se časem stěhovat? My máme 3+1 a jsme bez psů a mám občas pocit, že bych potřebovala ještě další 2 pokoje :lol:

Vidíš, to mi nikdo tenkrát neřekl, že Torecan zhoršuje bolesti hlavy. Já v prvním trimestru měla šílený migrény :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
8.11.09 18:16

holky mate taky problem s místnosti :?: nemůzu se tam dostat, ani do profilu :nevim: :pocitac: blbne to jen mě :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová