Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jen v rychlosti zdravím, už jsem po krvi, ale E bude za chvíli baštit a pak jdem ven.....
U nás jsou noci děsný…vzpomínám na Menníka…sice nekrmím, ale než ulehnu už se zase hrabena břicho a je vzhůru. Já nevím,jeslti má hlad…nebrečí jen se hrabe, fňuká, kňourá a nespí!!!!!!!! ![]()
Ještě kpříkrmům…četla jsem něde o dusičnanech, to je asi strašák kupovaný zeleniny…jestli najdu článek hodím ho sem…vesměs psali, že dus. jsou ohrožený děti do šestého měsíce, pak že už si tělíčko umí přetvořit případný dusičnan na cosi, co se z těla vyloučí…že je to velký humbuk, ale děti nejsou tak ohrožený. Já si osobně nedovedu představit rozpočet se skleničkama. Tím ale nikomu neberu, že je chce kupovat
Myslím si, že se dá sehnat kvalitní zelenina i ovoce a pak dýl je to asi tak trochu jedno,protože dítko bude baštit to co rodina…tož můj názor. Tak nějak všeho s mírou.
Jo a taky je zkušenost, že když je dítko více méně na skleničce, těžko si pak zvyká na doma připravené. Ale já jí nemám, jen co jsem slyšela.
EliPetrEva píše:
Jo a taky je zkušenost, že když je dítko více méně na skleničce, těžko si pak zvyká na doma připravené. Ale já jí nemám, jen co jsem slyšela.
Je to pravda!! Jeden čas jsem nestíhala a holky jedly přes týden jen skleničky. No a co se nestalo? O víkendu sjem jim uvařila domácí a ony ho nechtěly jíst. A to šlo jen o nějakých 8-9 dní na skleničkách. A není to dlouho, co se mi to stalo.
Brý ránko!
U nás katastrofa, Miška spinká jak andílek, ale Táda…
to je snad každou noc, vzbudí se, fňuká, „já nechci do postýlky, já chci do obýváku, ty taky, Michalka taky, budem si hrát…“ kdyby byl aspoň v pohodě, ale je takovej „rozlítostněnej“, řeknu mu, že ne, že je noc a venku véééliká tma, tak musíme spinkat. A on se rozbrečí. Táta kvůli němu pořád spí v obýváku a když si dovolí lehnout si do svý postele, Táda začne ječet, že chce do velký postele a ať jde tatínek do obýváku.
Tak to jsem vám popsala asi 5 minut našeho nočního extempore, přidejte si k tomu ještě asi hodinu a půl a budete vědět, jak to u nás vypadá… ![]()
Já bych ho nejradši nechala, ať si fňuká, ale to se vždycky usadí v kuchyni na zemi a tam je studená dlažba
tak ho musím nějak (po dobrým) dostat aspoň do obýváku, v lepším případě do ložnice, dneska tam po hodině a půl usnul na zemi pod topením. Do postele prostě odmítal. Teda do svý, pak ho táta vzal k nám… ![]()
Indi, jéje, že by třeba trochu žárlil na Michalku? Máte jinak veselo v noci. ![]()
Tak a pomalu ale jistě zamykáme místnost.
Písla jsem admince, tak doufejme, že už nemají moc práce s novou verzí a uzamkne nás brzy. Heslo dostanou jen vyvolení http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce45.gif
Lidi kde jste
Ještě to není zamčený ![]()
jdu se pochlubit - volala mi tchýně a já na ní byla milá!! Tss, asi jdu do sebe ![]()
Inni, máš odpověĎ ![]()
Heleď gratulka Pavlíkovi ke čtvrtročku http://www.smajlici163.wz.cz/…/party02.gif
ja s příkrmama vlastní zkušenost nemám, ale chápu, že kupovat třeba v Míši případě skleničky dvakrát, to je mazec
vim jen, jak papá Martík a holky to je dítě, co by i hov.. pod sebou sežralo
fakt
on otvírá pusu jako vrata naprosto na cokoliv s čim na něj lžící míříte
to rozpuštěný železo taky miluje..takže tam nehrozí, že by po skleničkách neco odmítl
prostě každý dítě je jiný ![]()
ja třeba nevim, kde bych tady sehnala kvalitni zeleninu, protože se ještě o to nezajimam, pokud sezenu, budu mu i varit, ale az dyl, az toho vic poji..abych se s tim matlala a varila to, aby snedl tri lžičky, tak to ne, to si s nim radši pohraju , ale až bude požírat větší obsahy, potom klidně a zmrazím..ale vařit denně, obden a všechno jídlo mu, tak to nee..víceméně ze začátku budu určitě skleničkovat, ty Sunárky jsou prej dobrý, Lenka mi posílala náký testy těch výživ..ale každej to dělá jináč, to je jasný ![]()
Indi, to je dobře, že to Miška krásně zvládla
my jsme domluvený na hexu až za dýl, ramínko už má ale okej, ale jak dostal rotarix, tak se to posunuje..
Evi, Elča takhle řádí v noci
Martík v noci taky zlobí, budí se co dvě hodiny a chce si pocucat prso, přitom skoro nepije
Lenka je taky vyřízená, začal to dělat až nedavno…
Míšo, ty jsi ale hodná snacha
![]()
Míšo, Pavlík šermík díkuje
už slaví pod hrazdičkou s tygrem a Emilem
ted jim zrovna vynadal ![]()
Táák jsme doma. Hezky jsme se prošly. Jen by mě zajímalo, proč si píšu seznamy, co na koupit, když stejněk oupím úúúplně něco jinýho a to co je na seznamu ne… Měla jsem tam Ramu a smetanu, chci Davidovi o víkendu udělat Krtkův dort, furt o něm sní. No a samozřejmě jsem nekoupila smetanu ani Ramu.
![]()
cipisek007 píše:
Heslo dostanou jen vyvolení http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce45.gif
Což bohužel nejsou všichni z této diskuze, že? Jóóó spadne klec a načumující budou mít po ptákách… http://bestpage.cz/…jokdkgplksůldkůpglfk.gif http://bestpage.cz/…s/s11823.gif
Jsme zpět od Zuzky, udělala jsem rychloúklid, čekáme ještě kámošku na čajíček, tak aby se nelekla, do ložnice a do koupelny holt nesmí
hernajs teď mi došlo, že bude chtít vidět novou postel, rychloúklid s názvem „bordel zavři do ložnice“ mi asi neprojde, no tak s tím jdu ještě rychle něco udělat…