Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večír,
TERI, budeš začínat s příkrmama ukončeným 4měsícem? Nebo počkáš? Já vařím zeleninu, která je přístupná..máme od tchýně mrkev a brambory, cuketu jsem koupila u zahrádkářů…atd, takový ty nedostupný, jako fenykl a dýně to koupím ve skleničce a přimíchám ke „svému“. Stejně tak s masíkem. V podstatě jsem to okoukala od Míši
Není kam spěchat.
MÍŠO, ď za stránky, juknu.
EliPetrEva píše:
MÍŠO, ď za stránky, juknu.
nemáš Z, já myslela, že jsem ti ten odkaz už dávala, ale určo tam něco vykoukáš. Jsou tam recepty od 6m a jako fakt dobrý. Kombinace, který bys nevymyslela (třeba bramborová kaše s koprem…), ale fakt to chutnalo!
Zuzi,já dochodím šikulku, mám to zaplacené a pak bych pokračovala s tebou, kurz je do 4. 12.Jestli by se ti chtělo na nás čekat…? byla bych ráda…chci určitě pokračovat
,malého to baví… no a poznáme se na srazíku, ju? Holky, kdy vlastně plánujete?Inní by mohla s náma? ale tam asi nebude vycházet věk, což? i když pavlík je šikulka
, třeba by ho vzali s námi… ![]()
Já jdu taky, všem dobrou noc a doufám, že toho moc nenakecáte. Nevím, jak můžete přes den fungovat, když chodíte spát před půlnocí
![]()
Baj baj ![]()
Evi, začnu až 6měs, nevím, jak malému bude stačit UM…zatím ok a to nám bude 5měs…nikam nechci chvátat, vím, že tělíčko musí být připravený…taky chci krmit v bio provedení
, jsem zvědavá jak to všechno seženu…bojím hlavně masa a hormonů..... ![]()
TERI, tak to je rozumný
uvidíš co M. jak to bude potřebovat. Pojedeš v bio?? Já nad tím pořád přemýšlím…zatím mám zásoby ze zahrádky, ale asi k tomu nebudu…když jsem tudle viděla bio banány tak mě málem odvezli…zatím jsem např. udělala za sezony přesnídávky z maruněk atd a koupila jsem v „malé“ zelenině, kde jsem chtěla české, ale přímo bio nebyly.
Ale jasně, že každého věc
Už se těšíš na krmení lžičkou, viď
je to krásný, i když E. teď moc nechutná…bude to zase jeden krok ku „velkýmu“ miminku.
Ahojky
tak jsem napsala dlouhej přízpěvek a on se někam vytratil,mě asi omejou,už vím prdlajs
![]()
Ťak rychlovka Šermenovic rodince gratuluju k prohlídce,jste šikovní
Inuš,ty si z toho nic nedělej,mám stejný názor jako holky
Petruš,to by mě asi vodvezli,kdby se mi něco stalo s kočárem,to věřím,že zuříš,já byla steklá minulý týden kůli tomu dávkovači na mlíko,jak jsem ho vyvařila a on se mi roztekl v mikrovlnce,tak si snad ani nedovedu představi,co se stalo tobě.
Co kluci?a hlavně,co marůdek?už se to lepší,ne?
Míšo,to mi ani neříkej,že jsi nic nekoupila.Jakou kupuješ velikost?já kupovala bodýnka po třech vel 9-12 měs a měli i po jednom,mám tam zase vyhlídnutý ![]()
A ty plínky tam včera taky neměli a dneska tam pro ně byla kamarádka a taky mi volala,že nepořídila,ale bodynka taky koupila.Tak ses možná jen blbě koukla.Nebo kupuješ asi už větší,viď?
A co hlavinka?určitě ti i prospěla ta návštěva u vašich,sis drobet odpočinula
Holky,já se taky bojím těch příkrmů,když to čtu,ale zase tu jsou už holky pomalu vědmy na příkrmy,tak věřím,že budete mít nervy i se mnou a budete mi radit v začátcích.Už si prd pomatuju za kluka bylo všechno jinak,to jsem dělala samý polívky…
Těším i netěším, jak píšeš, je to krok k velkému mimi
, bude se mi stýskat … i když každé období je super…chci dávat bio v rozumné míře…jen občas…já nevím.....co je lepší.....nevím, nevím…
Holky,myslíte,že bych židličku mohla koupit už teď?jsou různý polohovací,pomalu do lehu a madam nechce být v lehátku,protože nic nevidí a byla by vejš a měla přehled.Poraďte prosím,prosím ![]()
péťo, mi povídej, bojím, bojím…kup!, máme taky, která jde do lehu, od Romči, je zlatá
…malej taky nechce být v lehátku.....Myslím Chicco jde…jinak nevím…
Evi,tak jste byli na tý rehabce?to je dobře.A jak vám jde cvičení?na míči se jí líbí,ne?jestli jí teda u toho nemučíš nějak.
A já si už začínám myslet,že každý dítě preferuje nějakou stranu.Kolik cviků cvičíte?ten míč a prsíčko?a kolikrát denně?
Tak si tady zase povídám sama se sebou,prdím na vás a jdu do peří,jsem za celej den hodně unavená a děsím se zase noci,tak papa