Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lady Šerm hlásí 5,63 kg a 62cm. No jo, oproti mistr Šermen záprdek… http://www.modrykonik.cz/…ote/grin.gif jsme pigáro, řevu že málem spadlo zdravotní středisko a venku zahájila protestní spánek. A ještě jsme dostali něco hooodně mastnýho na ten exem, konopí to sice udržuje, ale chce to něco „silnějšího“. A stávkovala
, doma pase jak pasáček a tam sotva zvedla hlavu, pěsti vůbec nerozevřela, přitom je má už krásně uvolněný…
můra jedna, je paličatá a just to dělat nebude, když se to po ní chce…
A zapomněla jsem se domluvit na náušničky
![]()
Zuzko - ahoj! Neznáme se, ale jestli jsi místní (pochopila jsem že jo, jsem ale inteligent… http://www.modrykonik.cz/…ote/grin.gif), tak se poznáme… http://bestpage.cz/…6e4h5454.gif
Akorát se nám tu ty Zuzky budou plíst… ![]()
Tak kde je ten ženich? No nic, nebudu na něj čekat. malinko doma oddáchnem a zase mizíme. ![]()
hmm, tak ženich taky stávkoval
co tam teda předvedl za pasení
![]()
ale nakonec pásl…ale málo přibejvá
nechápu
se mě ptala jestli mam dost mlíka
to je fakt vtipný
přibral za 14 dní jen 160 gramů, tak nevim, říkala, že mu to může stačit, ale máme přijít příští tejden na váhu
mě normálně trefí…jenže on dost kajdí, v noci a k ránu, takový nálože, jestli to neni tim, nevim, nechápu to, pije celkem často bych řekla…váží 6160 g a 65 cm, ale šel blbě změřit, hrozně se mlel, tak to je fakt orientační
Ahoj holky,
ZUZKO,ten článek psal náš bývalý Dr.
on je tak trochu maniak do očkování, ale v tomhle má pravdu…náš stát je na některý věci úplnej deb…takže D. očkovanej nebude? Nebo mu ji dáš i tak??
ZULU, zdravím, já se přiznávám, že si tě pamatuju jen matně, ale je dobře, že nás tu bude víc! A princezna má tolik vlásků ![]()
INNIKU, heleď, neplaš z té váhy! P. přibíral pořád krásně někdy až moc,t ak si to teď akorád dorovnává! Mlíčka máš dost, tak není co řešit! A kolik má cm!!Jejda ty děti rostou!!
INDI, slečna zadaná je taky už pěknej kousek! Je krásná, jak kouká u toho pasení
Jak dopadli chlapi na hudebce?? Nepřišel manžel osypanej??
PEDI, M. takhle zkouší?? Chuděrka
atb by už měli zabrat, jeslti je berete od pondělí! Snad bude safra líp!!! Ještě že Elli je zlatíčko!
PETI, tak M. se lepší!!! Hurá!!! A co ten krém, už se na něj vyprdneš? A jak je tobě? TAky se ti rýma vzdaluje??
MÍŠO, ty jo, ani nízkohormonální ti nedělá dobře?? Jsi fakt jednička, že to zvládáš s holkama. Ale ono to nějak jít musí viď…co máte ke sváce?? A k obědu?? NahoĎ nějakou inspirejšn
Mě přijde, že E. baští pořád mrkem a něco k tomu. Co zuby?? Oni se ty mrchy asi „umí“ i v tom růstu zastavit, ne? A pak zase začnou…
Holky, je možný, že jak jsem začala dávat E. ovoce (asi 4týdny po zelenině) tak mi v poledne míň baští? Ovoce dostává až odpol…vždycky snědla tak kolem 200g a teď to celý nesní a už tak v půlce začne dělat blbiny. Nemám to ovo třeba na čas vynechat až se srovná u oběda??
Jo a dneska jsem byli u RHC, byl s námi i taťka. Sice se nestihl převléct a byl tam v montérkách
ale což no…
Elenka preferuje jednu stranu, levou. Bylo to vidět i z testů a i když nás upozornila tak jsem to viděla při pohybu. Ale není to prý nic výraznýho, ale míří to potenciálně ke skolioze, takže je prý dobře vyrovnat strany svalově. Prý se to u hodně dětí přehlédne, zejm. prý když jsou šikovný a vývojově jinak v pořádku. Ale prý se pak vrací ve starším věku spotížema…tak jsem ráda, že jsem pedant a šla tam.
Taky nám ukázala, jak by se měla E. zvedat do stoje, že ji máme kontrolovat a když to nebude dělat správně, tak jí dopomoct a nasadit občas botičky, že prý ty dovolí jen „správný“ stoupání.
Ukázala nám cvik na míči a ještě jeden pří otáčení. Taky máme chvíli mačkat bodík u prsíka, aby se zapojila ta línější strana. Je to prý na synchronizaci stran. E. se u něj směje, tak je to dobrý. Jen ji udržet nehybně je drobet kumšt. Ale jsem ráda, že jsem šli.
RHC povídala, že si s tímhle dítkem asi pěkně užijeme
TAky jsem se ptala, kdy do sporťáku, na loupání v koubech a na spaní na boku…no byla milá a všechno nám pěkně vysvětlila. Za týden nás zase zkoukne.
Ještě jsem vám zapomněla říct, že Elenka už taky jede v konopí!!! Ty jo ten krémík stál 204kč
já počítala tak 150…no kdyby zabral tak mi to líto není.
Normálně dneksa to dítko ještě spí
já čumim jak puk. Ale sousedi jí moc nedopřejou, začali něco dělat…mě tak tak bytovka se…
svítí tu sluníčko, snad i u vás!
Evi, ahoj, to je dobře, že jsi s Elčou šla, tak budete taky cvičíkovat
my jdeme 10. to jsem zvědavá ![]()
ja ti nevim ,s tim jeho přibejváním, napřed přebejval až moc,ale pak se to hodně zpomalilo…ty kozy mam fakt prapodivný
už mě to se…, vubec se v tom nevyznam
nedavno sem mela taaaak nality, no však víš, ani pít nemohl, odsávačka nestíhala, ted sem si libovala, jak se rychle zase upravily, už se mu pije hezky, kozy v noci se už nenalejvaj a nebolí, JENŽE sem ted na zkoušku zkusila odsát jednu kozu a odsala jsem jen 90, jenže co nejhorší, dala jsem mu to ve flašce a to naprosto odmítá!!!! tak si řikam, kurna, co když ted mam fakt málo mlíka? je to možný,že by se to tak rychle radikálně změnilo
a co by bylo, kdyby fakt jo a on neumí pít z flašky????
naučil by se to
sem zvědavá, kolik přibere příštý tejden..doufam, že mlíka mam porad teda dost, za takovou chvilku, že by to tak kleslo
během pár dnů
![]()
jdu si udělat kojo čaj
![]()
Peto, super, že je Matouškovi líp ![]()
Pedí, Mareček ještě furt kašle
tak uvidíš dnešní noc, snad už to bude lepší ![]()
Inní, heleď chladnou hlavu!!! Když neodsáváš pravidelně, odsavačkou dostanes z prsa míň a míň, i když je mlíka dost!!!Já si spíš myslím, že je ten přírustek „vyrovnávací“…a kdyby ne tak bude přibírat míň a co. Je velkej a tolik nepotřebuje ![]()
Flašku mu nedávej to je blbost! Budeš kojit a basta. Jde vám to krásně!!! Jdem cvičíkovat, baštit a ven, čusík ![]()
Jo a prsa se už zdaleka nemusí nalejvat ![]()
Evi, dík
sem z toho byla náká přešlá…se říká, že kolem toho 3 měsíce je laktační krize né
ale taky myslím, že mlíka je dost! myslíš, že by řval, kbyby měl málo? to by mě právě zajímalo
počůraný plíny ma taky, tak snad má fakt dost, mě zlobí s tou váhou ![]()
Inníčku, neboj nic. Hlavní jsou počůrany plíny, spokojenost miminka a prospívání ale ne tabulkový, ale zdravý…
Myslím si, že by se přihlásil…Heleď vždyť bojuješ o to mít mlíka akorát ne pořád tak moc, tak se nebraň nenalitým prsům ![]()
Musíme jít krmit. Cvíčo na míči máme za sebou…se moc netváří, ale dobrý…pa
Tak to je napo*rání
mám rozbitej kočár…2 kolečka v hajzlu
takovej drahej kočár…sem vytočená do běla.
Až mě ten amok trochu přejde tak se stavim. Bych si dala nejradši pořádnýho frťana
Mi teĎ ta Elča nechce jíst…dneska ani ovoci moc nedala…že by zuby
ne fakt, může to bejt zubama, ne? Mě přijde, že má dásničky nalitý kde všude…chuděrka. Ani mě nenechá dát tam gel a to jí tak chutná ![]()
PETO, jak to?? Co se stalo??
My jsme nakrmený, dneska i mamka a taťka, když E. nechtěla
tak jdem ven.
INNI, nechci bejt radikální, že krize nebude…ale ono se to často přehání…v mým okolí nikdo nezaznamenal krizi ani v šestinedělí ani ve třech měsících. A já fakt taky nevím, i když je fakt, že my bojovaly pořád.
Nenech se vyvézt z míry
už krásně kojíte i ve fotbalový poloze, tak se neboj.
Tož snad zajdu večer, jeslti nepadnu za vlast. E. je chovací…
Evi, nenalitý kozy beru, to mi teda vubec nevadí
spíš naopak, jen mi je to divný, že se mi to furt tak hrozně mění
to mi dr. poradila, at zkusim odsat kolik to vytahne
pritom je mi tez jasny, ze ta odsavacka nevytahne vsechno, navic se to tvori v průbehu pití..no jo sem blb.se vzdycky nechat do vseho naverbovat
a pak me to znervozni, ze vytahnu malo…tak doufam, ze jemu to staci no, uvidime pristi tejden
gel Elče šutná jo? ![]()
Péto, no to je fakt k nasrání
ale ja to často slyšela, že ten casual je trošku poruchovej a nejvíc na kolečkách
odkud ho máš?? snad ti to brzo opraví nebo pujčí náhradní ![]()
Inní, někdy mají Dr. divný názory a rady…já myslím, že nalitý prsa není dobrý..hrozí riziko retence azánětu. Bude lepší, když se mlíčko přizpůsobí šermíkovi, ne??
A co ty a Teutonie? Jsi spokojená?? Četla jsem, že nějaká serie má špatný to přední kolečko…ty to máš v pohodě??
Inní, neposlouchej dr, malej by plakal kdyby měl málo!!! a neměl by počůraný plínky.....škoda, že jsme vrátili váhu
, ale neboj, hlavně se nenech vystresovat!!! Jjinak u odsávačky u Aventu píšou, že většinou se odsaje 90ml(1 prso).....tak v klidu u kojení je to jiné…lepší.....Dr půjčuje váhu, tak si jí půjč ať zjistíš kolik pije.....