Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6153
5.11.09 18:02

Petí to je fakt k nas***í, bez kočáru se fungovat nedá, doufám aspoň, že to vezmou jako reklamaci a opraví zadarmo. Kde jste ho kupovali? V BC? Já mám dojem, že tam dávají náhradní kočárek, ale nejsem si jistá…

Evi já bych ovoce nerušila, prostě jí třeba stačí míň, k tomu obědu, holt si drží linii už od mala… :lol: co má dopoledne? Jen kojíš? Nebo jí můžeš zkusit ten oběd třeba oddálit, třeba prostě ještě není hladová.

A teď ta Inuš… neblázni!!!!! Kozenky už se nebudou nalejvat jako na začátku, to je normální! Mlíka určitě nemáš málo, Šermen by se pořádně ozval, kdyby byl hladovej, tomu věř! Někdy prostě přibere víc, jindy míň, nenervuj z toho. Uvidíš příští tejden, jen aby nenabral za ten tejden 400… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Miška už taky nenabírá tak rychle jako zpočátku, první 2 měsíce jela kilo za měsíc, teď za ten třetí měsíc nabrala „jen“ 430g. Za celej měsíc! A doktor neřekl ani ťuk. Na flašku ani nepomejšlej, s tou začneš až s příkrmama, s čajem, jasný? 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
5.11.09 18:22

holky, jste hodný :!: sem ho ted kojila a zkusila jsem odsát po, jestli tam ještě něco je, a normálně i prstama sem vytáhla tak pět kapek :roll: :roll: ale tak kurna mu to snad stačí!!!! :zed: :zed: mě dneska fakt rozhodila ta kontrola :nevim: Indi, tak Myška už taky mín? tak nebudu hrotit, nebečí, směje se, tak ma snad fakt dost, ja se necham rychle znérvoznit, to je pravda :nevim:

tak je blbost, že by si dítě jako „zvyklo“ na hlad??

ja vim, že mlíka bylo hooodně,ale tenhle týden sem si právě tak pochvalovala, že už mu to nikde moc neteče, a tak, prsa nenalitý, a ted tohle..tak sem si to hned dala do souvislosti, že možná mlíko ubylo :roll:

Teri, půjčuje nějak váhu?? to je za náký poplatek nebo jak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
5.11.09 18:39

INDI, já si taky říkám, že když má ovoce na sváču odpol tak to s polednem nemá asi nic společnýho…jo jo od rána jen kojím, pak má obídek a tu sváču…oddalovat to asi nebudu moct, hlad má a ochotně jí zpočátku…no nic nebudu to řešit a ruši ovoce taky ne. Ona zrovna ona se ozva, kdyby jí něco chybělo :mrgreen:
INNI, ono možná ubylo ale k je to k dobru!! Pavlík líp pije, nemusíš ho odsávat, ty máš větší pohodlí, takže není co řešit. Zbytečně si laktaci nezvyšuj, jen proto, abys cítila prsa nalitý. Pavlík je sice hodnej kluk, ale hlad by si určitě nedal líbit. Chtěla bys vážit před a po jídle?? Pořádně si to rozmysli…oni děti fakt někdy vypijí tolik a jindy méně nebo někdy pijí fakt málo…vím to z vlastní zkušenosti…pak jsem byla nervní, když jsem viděla, že E třeba na noc vypila 60 a přes den pila 140…ale aspoň mě to přinášelo drobet jistotu v té její uplakanosti, že pije dost a huláká jen proto, že je to Elína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
5.11.09 19:24

Hele Inuš, už s nalitýma prsama moc nepočítej, to tak prostě je, už kojíš 3 měsíce a za tu dobu se už srovnala „nabídka s poptávkou“ a dělá se mlíka tak akorát, aby měl Šermíček dost. Ani víc, ani míň. Fakt uvidíš za ten tejden, když skoro nepřibere, tak pak začneš plašit, jo? http://www.modrykonik.cz/…ote/grin.gif

Evi - taky si myslím, že kdyby Elča měla hlad, dala by to náležitě najevo. Prostě jí to stačí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.11.09 19:34

Inni souhlasim s holkama, taky jsem měla krizi, malá se u kojení pořád vztekala, pak mě dorazila doktorka, že přibrala za 3 týdny jenom 190 g. a že to je málo. Tak jsem z toho byla div živá. Šly jsme na převážení a za týden přibrala 200 g. Je to pokaždý jinak. Hlavně že je spokojenej, nepláče, čurá a kaká. Kdyby byl přece hladovej tak by neměl co kakat. :-) Hlavně se nenervuj a buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
5.11.09 19:38

nene, bez poplatku, půjč si jí…je to teda ta stará, ale stačí.....myslím, že tě to uklidní…brečel by, kdyby měl nedostatek…znám to… ten pláč se nedal vydržet, když jsem neměla mlíko.....:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
5.11.09 19:44

Čáo holky!!

Gratuluju budoucí naší švagrový k úžasným mírám a Šermenovi taky! Z toho koja si fakt nic nedělej, Innko, jak psaly holky - pavlík by ti ječel hlady a taky se ti upravila nabídka poptávka ;-)

No jestli vás zajímá, co jsme sehnaly v Tescu, tak KULOVÝ!! Oni byli totálně vybraný!! Chtěla jsem pytlíky do koše - nic, dlouhou prodlužovačku - nic, tescoplínky 3 - nic, body s dl. rukávem - nic, chtěla jsem u Cherokee odbýt vánoce- nic. Prostě NIC. :poblion: Tak jsem tam holkám koupila jogurty a šly jsme domů.

Evi, dneska holky měly k obědu zbytky z mrazáku :D Bram, mrk, králík. Ale koukni si na inspiračku na www.maminkam.cz a tam já poslední dobou čerpám rady co vařit aholky to vždycky zblajznou jak malinu :-)

A taky tu vítám znovuobjevivší se Zulu :-) Pamatuješ si ještě na mě ze srazíku? Japato, že jsi se dlouho neukázala na MK? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.11.09 19:49

Ahojky Míšo, to víš že pamatuju. A doufám, že se zase srazíme. Koukám jak ty tvoje holky rostou. Jsi šikula, že to takhle zvládáš. :potlesk:
Neobjevila jsem se protože jsem měla frmol. Po porodu jsem ještě dodělávala školu. Ale teď už mám klídeček a pohodičku, takže můžu drbat s váma. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
5.11.09 19:55
Zulu01 píše:
Ahojky Míšo, to víš že pamatuju. A doufám, že se zase srazíme. Koukám jak ty tvoje holky rostou. Jsi šikula, že to takhle zvládáš. :potlesk:
Neobjevila jsem se protože jsem měla frmol. Po porodu jsem ještě dodělávala školu. Ale teď už mám klídeček a pohodičku, takže můžu drbat s váma. :dance:

Super!! :-) Zvládnul by to každej, musel by :-D :-D Holky jsou hodný, jen občas potrápí, ale to je přeci normální, abych věděla, že mám vůbec dvě děti :D
Zuzi, nevíš něco o Janě a Kristýnce? Jak se mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.11.09 20:00

Míšo nevím. Jenom jsem tenkrát četla, že půjde znovu do práce. To jsem nechápala a udělala si vlastní obrázek. :-? Ale je to každého věc.
Holky jsou fešandy. Už mají nějakej zoubek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
5.11.09 20:02

Jeee, příkrmy, taky nás brzo čekají..... :think: , bojím, bojím…Evi, vaříš nebo i dáváš skleničky? Já se no to vaření i těším :dance: , ale občas sklínka taky dobrá, což? Míšo, já v Tescu taky byla a koupila opět body :zed: , malej má víc hader než já a zase utrácím!!!!! :evil: Jinak Zuzan my se neznáme, ale možná bych o tom cvíču popřemýšlela, jak já neřídím Šikulka je pro mě daleko, to je od 6 měsíce, jo? Inni s tou váhou bacha bude tě to nervit!!! i když mně jasně ukázala, že 5ml malému nemůže stačit :cry: , co já se natrápila, ale to je jiná situace…Malej hodně kadí? to může být taky tím…Nebo minulé vážení nebyl vykaděnej..... :think: , to je a bude dobré!!! flašku mu nedávej!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
5.11.09 20:06
Zulu01 píše:
Míšo nevím. Jenom jsem tenkrát četla, že půjde znovu do práce. To jsem nechápala a udělala si vlastní obrázek. :-? Ale je to každého věc.
Holky jsou fešandy. Už mají nějakej zoubek?

NO my si o tom taky myslíme svý…
Máme celkem 6 zubů :-D Mám totiž doma upíra :D Musím ho vyfotit. Bára má 4 zuby. 2 jedničky dole a 2 dvojky nahoře. Když se tlemí vypadá fakt ulítle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.11.09 20:09

Matty je to od 6. měsíce ale je tam cvíčo i pro mladší. Jukni na www.caplik.unas.cz - doufám, že to tak je ta adresa. Áně taky ještě nění půl roku, ale ona říkala, že se na ní podívá a když to bude zvládat tak nás veme. Tak to promysli a chodily bysme spolu. To by bylo fajn. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.11.09 20:10

Míšo a čistíte? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
5.11.09 20:11
Zulu01 píše: