Maminky, těhulky Chrudim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
21.6.14 10:18

@maty1983 Ahojky, sakra byla jsem teď dlouho bez noťase :roll: až příště pojedeš, dej určitě vědět a dáme spicha :) Jinak u mě klasika, tlak mám jak na horský dráze a začínám „konečně kynout“ :lol: jo a začala jsem se zajímat o porody ve vodě :D a co ty, jak pak se ti daří?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
21.6.14 20:18

@Terkel ahoj, my jsme dnes dorazili na slovensko do termalu, tak snad nam bude trosku prat pocasi a dovolenou si tady uzijeme :-) ja zatim nekynu, zhubla jsem za posledni 3 tydny 2 kg, doktor ale nic nerikal, miminku se dari dobre, tak snad to bude jen fim obracenim zaludku a to se snad uz brzy srovna. Jedu na odbery v pondeli 30.,ale to bude rano.. na dalsi kontrolu jedu pak 14. ve 14.30, tak bychom se mohli srazit ten den treba nekde na kavicce, co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.6.14 10:21

@maty1983 jeee tak to si pěkně užívejte :)…já taky šla ze začátku s váhou dolů, ale je fakt, že já 1. 4měsíce strávila s hlavou v záchodě :D hlavně, že jste oba zdraví :)…14. se budu těšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
23.6.14 20:17

@Terkel ahoj :mavam: uzivam,, uzivam co to jde neboj. Dnes jsme byli na strbskem plesu a zitr ma byt seredne, tak budeme zase v termalech. Ja hlavu v zachode nemam, ale je hezky, tak je clovek do vecera venku v pohybu, tak treba i proto jde ta vaha dolu. Nedelam si z toho hlavu, malej prospiva, tak je to ok. Tak se pak domluvime na nejakem case stretnuti az se priblizi den d :-) Jak se dari vam? Doufam, ze po zanetu mocaku uz probiha vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.6.14 08:38

@maty1983 :mavam: Ná se daří výborně, už mám nahoře 11kg :lol: si trochu máknu, až budu schazovat :lol: jinak mám za sebou test na cukrovku…šla jsem tam dost vyplašená, potom, co jsem viděla ve zprávách :( :lol: ale žiju, takže dobrý :D mmám rozpíchaný ruce a vypadá jako takovej feťáček, protože po cukrovce hned 2. den další odběry…tenhle týden má náročný…doktoři, rodina, zařizování…těšim se na sobotu asi jako nikdy před tím :lol: termálky ti teď opravdu závidím :)…Po zánětu zatím vše oka, ale musím začít řešit zmměnu gynekologa, co nejdřív, pořád to odkládám :roll: teď naposledy mi řekl, že mám koliku…špatně se necítím a podle mého názoru vypít 2-3 litry minimálně za den je oka, on po mě chce 5 litrů…to abych jako seděla rovnou na wc, ne? :lol: :lol:…Jak si užíváte? Nějaké novinky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
30.6.14 20:18

@Terkel ahoj, my jsme konecne od soboty doma, jeste nemam poradne vybaleno, dnes jsem byla na odberech, vysledky se dozvim po ultrazvuku za 14 dni, tak jsem na to zvedava. Zmenu gynekologa bych doporucovala, pac 5 litru vody vypit uz neni normalni. Ja jsem pri prvnim byla strasne zizniva, ale vypila jsem max 4 litry za den a v noci jsem chodila 3× na zachod, byl to opruz. Ted na me taky zacina lizt ziznive obdobi, ale mam zatim jen 3,5 litru za den, tak v noci bezim jen jednou. Ja mam zatim par kilo dole a zatim nepribyram, tak jsem rada. U prvniho jsem nabrala v poslednich dvou mesicich 8 kilo, dohromady to bylo 17, 10 jsem nechala u porodu, ale i tak mi tech 7 zustalo :(
Zkus kontaktovat toho grygara, ale ted ma 14 dni dovolenou. Ja si ne nej fakt nemuzu ztezovat. Navic je to i porodnik v chrudimske nemocnici a dela i gynekologicke operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
4.7.14 07:05

@maty1983 :mavam: tak to vás vitame :) :) no Já jsem zase v jednom kole, přijel mi bracha na prázdniny na net mi čas nezbývá :( az nebude Mít pan doktor dovolenou, tak se mu hned ozvu..ještě jednou děkuji za typ. Držíme palečky u vyšetření, dej urco vědět, jak jste dopadli. Já jdu za 14 dni taky. Jo a Já mám taky kilco dole..staci trocha více pohybu a.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
7.7.14 14:06

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? já bydlím kousek od Chrudimi. Mám 11 měsíční dcerku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.7.14 15:00

Ahoj @clobrdinek :mavam: klíďo píďo, můžeme se domluvit všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
7.7.14 20:40

Ahoj holky :mavam:
@clobrdinek votam te, urcite se k nam muzes pripojit :-) jak se jmenuje dcerka? Ja mam 3 leteho Vojtiska, 6 letou vyvdanou Viktorku a jeste cekame jednoho prdolu :-)
@Terkel oomlouvam se, ze jsem tu par dni nebyla, shanime baracek, zitra me cekaji schuzky s hypotecni poradkyni a realitakem ohledne prodeje bytu. Spise to vypada ale na dohodnuty pronajem, tak uvidime. Potrebocala bych obcas ten den nafouknout. Jak jsi si uzila bratra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.7.14 09:08

@maty1983 V pohodě, my jsme ve fázi papírování :?, jinak my už budeme stavět, kdyby tě něco zajímalo, co se týče stavění, papírování jsem tady :)… Víkend úplně parádní, sice jsem byla utahaná jako kotě, ale užili jsme si to maximálně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
10.7.14 05:17

@Terkel je, dekuji, ale vcera jsme podepsali rezervaci na baracek 200m2 momentalne 3+1 s moznosti pudni vestavby. Jakmile bude vyrizena kupni smlouva, tak se stehujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.7.14 08:23

@maty1983 jeee gratulace :) a kde budete bydlet? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
10.7.14 10:35

@Terkel v nasavrkach. Bohuzel je to nestastme mesto, neni tam doktor ani zubar. Ale kdybych byla na vsi, tak by tam taky nebyl

@clobrdinek ty s nami nemluvis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
10.7.14 10:48

Ahoj, omlouvám se, že nepíšu. Poslední dobou toho máme hodně a trochu nestíhám. Stále nějaké akce, práce a tak. Máme Moničku. Je to treperenda. Už chodí kolem nábytku a občas už stojí bez držení. Tak jí musím stále hlídat, vleze všude, hlavně tam kam nemá. :)@maty1983 z Nasavrk je to třeba do Chrudimi kousek a tam je vše. :) My bydlíme na vesnici, nic tu nemáme, všude se musí jet, ale mě to nevadí. Hlavně, že tady máme klid a přírodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová