Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně, do vířivky. Nevím, co máš na mysli, že tam kdo dělá. Svět prostě není sterilní ![]()
To je jasný, že svět není vydrhnutej savem, ale strkat mimčo do bazenu, kde jsem jednou zaslechla jak maminka říká malé holčičce, která potřebovala čůrat at to udělá tam a kde jednou potkala osamnělou dvojici „nenápadně“ si to rozdávajíc
se mi nechce
Ale co, se říká, že co nezabije to posílí ne ![]()
No je to bílá krása
Ale když napadne hodně, zase se s kočárem nikam nedostanu ![]()
Bílý je to hezký ale když to pak taje a objevují se na chodnících psí hovna to bych ty lidi vraždila. Nic proti psům ty za to nemůžou ale majitele bych nakopala někam ![]()
No snad nenasněží moc dnes jsem procházku vzdala ale zítra bych ráda vyrazila.
Ahojda babice. Dneska bylo parádní počasí na prochajdu ![]()
Ale skončila jsem v Levných knihách a zase tam provětrala peněženku ![]()
To já u Rossmena pro plíny
. Ale bylo fakt nádherně. Třeba to vydrží i na víkend. Nezllobila bych se. Ještě až uklidí cykloztezku bude to paráda, takhle tam člověk skáče přes bahno a strašně to drncá.
No já taky pustila těch peněz na vícero místech, třeba v DM za mlíko. Ale i jsme toho dost pochodily.
Po jaký cyklostezce chodíš?
Šla jsem ze Staráku na nábřeží pak se vracím většinou kolem rybnáka zpátky. Vychází nám to tak na tu hodinu. Tady na Staráku se nikam jinam moc nedá. I když musím to tu prochodit moc to tu neznám. Dnes je tam zima snad se trochu oteplí.
Závidím procházky, jsem ted odepsaná, marodím ![]()
Ale počásko solidní i dnes, tedy až na tu zimu.
Podle teploměru je na nás moc zima takže budeme taky doma ach jo.Malej vůbec nechce usnout.
Tak už by ta zima mohla trochu přestat ne. Včera jsme šli ven na půl hodiny a dnes to bude asi podobný jestli vůbec. A to jsem ve čtvrtek chtěla jít k doktorce pěšmo a zas budu tahat a rozmrazovat auto ![]()
Co děláte s dětičkama celý den když je takovýhle počasí?
No ani nemluvte, já s malou nebyla venku už dva dny. O zimu by i ani tak nešlo, ale je tam inverze. ![]()
Taky už mi to věčné nachcípání leze krkem.
Chtěla jsem na zumbu, ale celý leden chcípám.
S kámoškama s dětma se taky výdat nemůžu, bo bych je mohla nakazit
Už mi to leze na nervy ![]()