Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vim ze tu jedna takova diskuze je, ale nikdo ji neaktualizuje. Holky pojdme si popovidat o zivote tady v USA. Zda by jsme se vratili nebo ne a jak se nam zije. My bydlime v Chicagu v rodinnem domecku a mame dve holcicky(dvojcata).
@KackaDoup píše:
@kikinausa ja jen pochybuji ze by se nekdo chtel vratit
to by ses divila ![]()
@kikinausa
ahoj. nechces zalozit treba skupinu? at to neni takove verejne povidani… chicago je krasne meato, ja tam teda byla jen jednou, ale moc se mi tam libilo. my zijem prechodne v severni dakote.jen na par let..
@bismarck leda ze by mel vydelano na zbytek zivota tady, v praze dum jak se rika a skvelou praci…jinak nechapu
leda patriot a skromny clovek.
@bismarck píše:
@kikinausa
ahoj. nechces zalozit treba skupinu? at to neni takove verejne povidani… chicago je krasne meato, ja tam teda byla jen jednou, ale moc se mi tam libilo. my zijem prechodne v severni dakote.jen na par let..
skoda uz jsem se tesilo ze si prectu nenco zajimaveho, nevim proc musi byt vse tajne…clovek se nic nedozvi ![]()
@KackaDoup píše:
@bismarck leda ze by mel vydelano na zbytek zivota tady, v praze dum jak se rika a skvelou praci…jinak nechapuleda patriot a skromny clovek.
ja jsem patriot, ale klidne bych se odstehovala… V USa jsem teda zila jen rok, ale dala bych si rict. taky to neni med, ale celkove je to o hodne snadnejsi nez tady… teda alespon pred temi lety bylo…
![]()
@KackaDoup vetsinou to jsou patrioti, nebo se jim nelibi kriminalita, drahe vzdelavani a zdravotnictvi v us. vcera jsem cetla jednu diskusi, kde maminka chtela poradit, kdyz nestiha. nektere zenske tady jsou fakt zle, strasne zle. uz nemam moc ani chut diskutovat verejne, spis pokecat s holkama, co si nepotrebuji nic dokazovat.
Virginia, ale já jsem tatínek.
Vrátit? Vrátit jo, ale děti ve škole a tak to dost dobře nejde.
@bismarck píše:
@KackaDoup vetsinou to jsou patrioti, nebo se jim nelibi kriminalita, drahe vzdelavani a zdravotnictvi v us. vcera jsem cetla jednu diskusi, kde maminka chtela poradit, kdyz nestiha. nektere zenske tady jsou fakt zle, strasne zle. uz nemam moc ani chut diskutovat verejne, spis pokecat s holkama, co si nepotrebuji nic dokazovat.
@kikinausa píše:
Vim ze tu jedna takova diskuze je, ale nikdo ji neaktualizuje. Holky pojdme si popovidat o zivote tady v USA. Zda by jsme se vratili nebo ne a jak se nam zije. My bydlime v Chicagu v rodinnem domecku a mame dve holcicky(dvojcata).
Me se zije dobre tady, jsem spokojena, ale vratila by jsem se. Chybi mi nektere klasicke ceske veci, samozrejme rodina a plno drobnosti. Zijeme v Iowa, to je takova placka, tim spis si vzpomenunu na nase lesy a hory. Kdyz jsem v Cesku zase mi naopak chybi USA ![]()
@miasek píše:
Me se zije dobre tady, jsem spokojena, ale vratila by jsem se. Chybi mi nektere klasicke ceske veci, samozrejme rodina a plno drobnosti. Zijeme v Iowa, to je takova placka, tim spis si vzpomenunu na nase lesy a hory. Kdyz jsem v Cesku zase mi naopak chybi USA
Aktuálně mi schází český léto. Léto v čechách si člověk užije, v USA ho musí přežít. Vlhkost je neuvěřitelně otravná a když američanům řeknu že v čechách vlhkost není žádnej problém tak mi pomalu nevěřej.
@KackaDoup jsou lide ktery se chtějí vrátit ale spíše kvůli tomu ze musí platit vysoké pojištěni a je tu drahé zdravotnictví ![]()
@Virginian proc by jste se chtěli vrátit??
@bismarck klidne muzem skupinu uzavrit ale nevim jak se to děla ![]()
@KackaDoup urcite te vemem mezi nas
Holky co děláte za praci nebo dělají vaši manžele??? A jak jste se seznámili?